Алекскредит: умови кредитування

Алекскредит: умови кредитування
Loader

Що таке Алекскредит? Це стабільна онлайн-компанія на мікрофінансовому ринку України. Послуги сервісу були розроблені з метою максимального спрощення процесу оформлення кредитів для позичальників, які не мають великого стажу роботи і постійних доходів. Щоб отримати кредит в Алекскредіт, вам не доведеться відвідувати офіс компанії, детально відповідати на нескінченні питання з анкет, збирати довідки для підтвердження своєї платоспроможності. Позики оформляються в онлайн-режимі на простих і доступних умовах. Вам знадобиться мінімальний пакет документів, телефон та картка будь-якого банку. Завдяки новим технологіям, які використовує сервіс, заявки обробляються дуже швидко. Через 5-10 хвилин після звернення ви зможете побачити заповітну суму на своїй картці. Вигоду і прозорість послуг підтверджують опубліковані на сайті Алекскредит відгуки.

Умови кредитування Алекскредит

У компанії Алекс Кредит взяти кредит можуть як офіційно, так і неофіційно працюючі особи. Довідка про доходи, застава і поручительство в процесі оформлення позики не потрібні. Новим клієнтам перший кредит видається зі знижкою 100%. Знизити процентну ставку також можна, якщо використовувати під час подачі заявки в alexcredit промокод. Планувати виплати допоможе кредитний калькулятор на сайті компанії. У Алекскредіт ви можете отримати терміновий позику, кредит без відмови, експрес-кредит на будь-які цілі. Згідно з кредитною угодою, повернути гроші можна достроково без пені і штрафів. У разі виникнення фінансових труднощів угоду можна пролонгувати.

Особливості кредитування сервісу Алекс Кредит (Україна):

Алекскредит Вимоги та умови
Сума кредиту 100-12000 грн
Сума при першому зверненні до 3000 грн
Відсотки на день 0,01% перша позика; 1,6% наступні
Доступний період 5-30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Алекскредит особистий кабінет

Щоб отримати гроші, потрібно створити на сайті Аlexcredit особистий кабінет. В результаті у вас з'явиться персональна сторінка, з якої ви можете подати заявку на кредит, продовжити або повернути позику. На ній також буде відображатись статус поточної позики: термін і сума до виплати.

Щоб створити в Аlex Сredit особистий кабінет, потрібно мати під рукою банківську картку і документи: паспорт, ІПН. Для реєстрації знадобляться наступні дані:

  • ПІБ, стать, дата народження;
  • контакти: адреса, імейл, телефон;
  • ІПН та паспортні дані: серія та номер документа;
  • інформація про працевлаштування: місце роботи, стаж;
  • реквізити картки: термін дії, номер, тризначний код;
  • пароль: від шести символів.

Після завершення реєстрації в Алекс Кредит, вхід на свою сторінку ви зможете здійснювати в будь-який час: як з ПК, так і зі смартфона. Особистий кабінет також відкриває доступ до програми лояльності та розіграшів компанії.

Як взяти кредит в Алекскредит?

  1. Подати заявку.
  2. Пройти верифікацію картки.
  3. Дочекатися рішення компанії.
  4. Підписати кредитний договір.
  5. Отримати гроші.

Для подачі заявки необхідно вибрати суму і термін позики. Кредитну лінійку ви знайдете на головній сторінці сайту компанії. При повторних зверненнях в Аlex Сredit вхід в особистий кабінет необхідно здійснити до вибору умов. Для підтвердження картки компанія попросить вас вказати її номер, CVV-код і термін дії. Верифікація здійснюється шляхом зняття з рахунку позичальника певної суми до 2 гривень. Точну цифру потрібно буде вказати в особистому кабінеті. Після перевірки кредитоспроможності Алекскредит повідомить своє рішення. Договір укладається після згоди позичальника з умовами компанії, які були надіслані на e-mail. Залишаючи про компанію Аlexcredit відгуки, користувачі пишуть, що процедура оформлення заявки в компанії дуже проста і займає мінімум часу. Кошти переказуються на рахунок миттєво.

Як погасити кредит в Алекскредіт?

  1. В особистому кабінеті карткою.
  2. Використовуючи термінал.
  3. Грошовим переказом через банк.

Щоб погасити кредит платіжною карткою, потрібно виконати в Аlexcredit вхід до системи. Здійснити платіж можна з використанням тієї ж картки, яка вказувалася під час реєстрації. Детальніше про цей спосіб можна дізнатися, зателефонувавши на вказаний в розділі Контакти Алекс Кредит телефон служби підтримки. Повернути позику можна також через Приват24 і за допомогою платіжних терміналів ПриватБанку, IBox і EasyPay. Грошовий переказ доступний в касі будь-якої фінустанови. Реквізити Алекскредит опубліковані на офіційному сайті.

Контакти Алекскредит

Телефон гарячої лінії +38 099 618 64 64
Фактична адреса м. Дніпро вул. Стартова, 9-А
Пошта mail@alexcredit.com.ua

Пролонгація в Алекскредит. Як продовжити кредит?

  1. Увійти в Алекс кредит кабінет.
  2. Погасити відсотки.
  3. Оплатити пролонгацію.
  4. Вибрати новий термін.
  5. Отримати підтвердження.

Вартість продовження кредиту залежить від суми і періоду користування коштами. Відстрочити повернення кредиту можна на 10, 20 або 30 днів в меню на власній сторінці. Повідомлення про успішне продовження договору надійде на e-mail і в SMS-повідомленні.

Чому відмовили в Алекскредит?

  1. Неплатоспроможність позичальника.
  2. Наявність прострочень по кредитах в інших компаніях.
  3. Недостовірні дані в анкеті.
  4. Проблеми з карткою.

Алекскредит відмовляє клієнтам з низьким кредитним рейтингом, а також у разі наявності прострочень по позиках, взятих в інших компаніях. Також негативне рішення може бути прийнято, якщо позичальник вкаже в анкеті недостовірну інформацію або карта не пройде верифікацію. Перш ніж в Алекс Кредит подати заявку, перевірте, чи не стосуються вас перераховані вище фактори. Якщо ви все зробите правильно, без порушень умов компанії, шанс на отримання позики буде максимальним. Ступінь схвалення в Алекскредіт досягає 95%.

Автор: Компанія “Miloan”
18.05.2020
views
3652  переглядів
shares
0