Cashinsky кредит: умови кредитування

Cashinsky кредит: умови кредитування
Loader

Що таке Сashinsky? Це кредитна компанія, яка готова стати надійним помічником у вирішенні фінансових проблем своїх клієнтів. Скориставшись послугами сервісу, можна отримати позику на банківську картку на лояльних та комфортних умовах. Під час подачі заявки, позичальник може перебувати вдома, на роботі, на прогулянці або на відпочинку. Головне — мати при собі картку, мінімальний пакет документів і мобільний телефон з доступом до інтернету. Отримати в компанії Сashinsky кредит онлайн можна без довідки про доходи і на будь-які потреби, незалежно від місця проживання, працевлаштування і освіти. Звернутися в компанію можна як в будні, так і у вихідні дні в будь-який час доби.

Умови кредитування Сashinsky

За допомогою сервісу Сashinsky кредит можна оформити за 14 хвилин. Швидка обробка заявок дуже зручна в ситуаціях, коли терміново потрібні гроші на картку. Новим клієнтам позики видаються під 0%. При повторних зверненнях і своєчасному погашенні кредитів надаються знижки на процентну ставку. Звернутися в компанію можуть студенти, пенсіонери і тимчасово безробітні особи. Про Кашинський кредит відгуки люди пишуть переважно позитивні, зокрема, що оформити позику можна на будь-які цілі: ремонт, купівлю техніки, подорож, оплату комуналки, поточні витрати.

Пропонуємо розглянути особливості кредитування Сashinsky докладніше:

Сashinsky Вимоги та умови
Сума кредиту від 300 грн (доступний ліміт відображається в особистому кабінеті)
Сума при першому зверненні до 5000 грн
Відсотки на день 0,01% перша позика; до 1,9% наступні
Доступний період до 30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН ,банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Сashinsky особистий кабінет

Щоб оформити кредит онлайн насамперед потрібно створити на сайті Сashinsky особистий кабінет. Процедура займе всього 7 хвилин. Для цього слід натиснути кнопку “Мій кабінет” у верхньому правому куті екрану і ввести наступні дані:

  • адреса електронної пошти;
  • пароль (повинен містити не менше восьми символів латиницею і не менше однієї цифри).

Пароль потрібно вводити два рази. В обох полях комбінації повинні співпадати. Для завершення процедури необхідно підтвердити свою згоду з політикою конфіденційності сервісу і натиснути кнопку “Створити обліковий запис”.

Під час наступних звернень в Сashinsky вхід в особистий кабінет можна буде здійснювати шляхом введення e-mail і пароля.

Як взяти кредит в компанії Сashinsky?

  1. Вибрати суму.
  2. Створити акаунт.
  3. Подати заяву.
  4. Пройти верифікацію.
  5. Отримати гроші.

Вибрати суму і період користування кредитом можна на калькуляторі. У компанії Кашинський позики видаються на прозорих умовах, тому ви відразу ж зможете побачити суму до погашення з урахуванням процентної ставки. Після натискання кнопки “Оформити заявку” відкриється вікно створення особистого кабінету. Покрокова інструкція представлена ​​вище.

Наступний етап — заповнення заявки. В ній потрібно вказувати номер картки, ІПН, серію і номер паспорта, інформацію про доходи, контактні дані. Для верифікації картки потрібно ввести її номер, CVV2-код і термін дії. Після цього на рахунку буде заблокована сума до 1 гривні. Точну цифру в копійках потрібно буде вказати в особистому кабінеті. Це допоможе підтвердити, що картка належить позичальнику і він має до неї доступ. Після обробки заявки на номер, вказаний при реєстрації, прийде SMS. Потрібна сума відразу ж надійде на рахунок.

Як погасити кредит в компанії Сashinsky?

  1. Картою в особистому кабінеті.
  2. Через онлайн-банкінг Приват24
  3. Банківським переказом.

Здійснити платіж можна у відділенні будь-якої фінустанови. Для цього потрібно продиктувати касиру реквізити компанії. Погасити оформлений через сервіс Кашинський займ можна також через Приват24. Для цього після авторизації слід вибрати в меню оплати відповідний сервіс і здійснити платіж. В особистому кабінеті здійснити погашення можна за допомогою будь-якої картки. Потрібно просто вказати її дані і підтвердити транзакцію.

Після зарахування оплати ви отримаєте повідомлення про успішне погашення кредиту на мобільний телефон.

Контакти Сashinsky

Телефон гарячої лінії +38 (044) 364-06-46
Фактична адреса м. Київ, проспект Науки, 50
Пошта support@cashinsky.ua

Пролонгація в Сashinsky. Як продовжити кредит?

  1. Сплатити вартість кредиту.
  2. Увійти в особистий кабінет.
  3. Підключити пролонгацію.

Продовжити кредитну угоду можна тільки після сплати фактично нарахованих відсотків. Щоб підключити послугу, виберіть відповідний пункт в меню особистого кабінету. При пролонгації сума, термін кредиту і відсоткова ставка не змінюються. Послуга надається безкоштовно. Пролонгація не вважається прострочкою, тому пеня і штрафи не нараховуються.

Чому відмовили в Сashinsky?

  1. Картка не пройшла верифікацію.
  2. Погана кредитна історія.
  3. При реєстрації вказані неправдиві дані.

Сashinsky готовий піти назустріч позичальникам з невеликими фінансовими складнощами. Але якщо у вас багато прострочень за попередніми позиками і є діючі кредити в інших МФО, заявка навряд чи отримає схвалення. Приводом для відмови можуть стати також проблеми з карткою:

  • баланс нижче 1 гривні;
  • закінчується термін дії;
  • обмеження на онлайн-операції.

Перед відправкою заявки потрібно кілька разів перевірити правильність даних в анкеті. Якщо ви все зробите за інструкцією, шанси отримати позитивну відповідь від Сashinsky сягнуть до максимуму.

Автор: Компанія “Miloan”
06.08.2020
views
2366  переглядів
shares
0