Checkmoney: умови кредитування

Checkmoney: умови кредитування
Loader

Що таке Сheck Мoney? Це сервіс, який займається підбором позик. З його допомогою можна швидко і просто отримати потрібну суму. Збирати довідки і відвідувати офіс компанії не доведеться. Процедура оформлення кредиту здійснюється повністю в онлайн-режимі. Сheck Мoney підбирає позики клієнтам, відштовхуючись від їх фінансових можливостей і потреб.

Умови кредитування в Сheck Мoney

Отримати кредит в Сheck Мoney можна на картку, банківський рахунок або готівкою. Спосіб оформлення позики потрібно вказувати під час реєстрації. Послуги сервісу платні. Вартість обробки заявки може варіюватися в межах від 18.32 до 128.55 гривень. Варто відзначити, що Сheck Мoney не є фінустановою, банком або кредитором. Сервіс не несе відповідальності за укладені угоди і умови надання позик. Основна спеціалізація компанії — підбір кредитів.

Отримати гроші можна на наступних умовах:

Сheck Мoney Вимоги та умови
Сума кредиту 1000-40000 грн
Сума при першому зверненні до 40000 грн
Відсотки на день від 0,01%
Доступний період від 3 днів до 6 місяців
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів ІПН, паспорт, банківська картка, телефон, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Сheck Мoney особистий кабінет

Всі громадяни, які бажають скористатися послугами Сheck Мoney, насамперед повинні пройти процедуру реєстрації. Створивши особистий кабінет, ви зможете отримувати позики ще простіше і швидше. Про це, зокрема, свідчать опубліковані на сайті checkmoney.com.ua відгуки. Для реєстрації акаунта знадобиться наступна інформація:

  • стать, ПІБ;
  • номер телефону, адреса електронної пошти;
  • ідентифікаційний код, серія і номер паспорта/номер ID-картки;
  • вид зайнятості, рівень доходів на місяць.

В кінці процедури потрібно прочитати правила обробки і використання особистих даних компанією. Після реєстрації в Сheck Мoney вхід в особистий кабінет можна буде виконувати як з ПК, так і зі смартфона. Для цього в форму на сайті потрібно буде ввести номер телефону і прізвище.

Як взяти кредит в Сheck Мoney?

  1. Вибрати суму і строк.
  2. Вказати спосіб отримання кредиту.
  3. Увійти в особистий кабінет.
  4. Оплатити послугу з обробки заявки.
  5. Ознайомитися з переліком кредитних пропозицій.
  6. Вибрати кредитора.
  7. Підтвердити картку.
  8. Отримати гроші.

Спочатку потрібно перейти на офіційний сайт Сheck Мoney і здійснити вхід в особистий кабінет. Після цього слід вказати суму і строк позики на кредитному калькуляторі, відправити заявку. Підбір кредиторів розпочнеться відразу після оплати послуг сервісу. Зробити це можна за допомогою будь-якої банківської картки. Розгляд заявки займе близько 5-10 хвилин. Ознайомившись зі списком кредитних пропозицій ви зможете самостійно вибрати банк або МФО, умови яких підходять вам більше всього. Подальші кроки залежатимуть від правил конкретної фінустанови. У разі видачі кредиту на карту МФО найчастіше вимагають пройти процедуру верифікації карти. Для отримання кредиту готівкою потрібно буде особисто відвідати офіс банку або кредитної організації. І в першому і в другому випадках кошти можуть бути видані в день звернення.

Як погасити кредит в Сheck Мoney?

  1. Грошовим переказом.
  2. Через термінал.
  3. Онлайн в особистому кабінеті.
  4. Через касу банку.

Спосіб повернення грошей потрібно уточнювати під час оформлення позики в обраного вами кредитора. Найшвидшим і найзручнішим варіантом оплати вважається погашення кредиту через особистий кабінет. В цьому випадку ви зможете здійснити платіж вдома, використовуючи банківську картку, зазначену під час реєстрації. Залишаючи про Сheck Мoney відгуки, клієнти пишуть, що в разі оплати через особистий кабінет ніколи не буває затримок..

Контакти Сheck Мoney

Телефон гарячої лінії
Фактична адреса м. Вінниця, шосе Хмельницьке, 23
Пошта client@checkmoney.com.ua

Пролонгація в Сheck Мoney. Як продовжити кредит?

Умови пролонгації потрібно уточнювати на сайті банку або МФО, які погодилися видати вам позику. Сервіс Сheck Мoney послугу продовження кредитного договору не надає.

Чому відмовили в Сheck Мoney?

  1. Порушення правил сервісу.
  2. Відмова від оплати послуг.
  3. Проблеми з карткою.

Отримати кошти за допомогою Сheck Мoney можуть тільки резиденти у віці від 18 років. Якщо клієнт не відповідає цим вимогам, в кредиті буде відмовлено. Не зможуть отримати доступ до кредитних пропозицій також позичальники, які відмовляться оплатити послуги сервісу. Перед подачею заявки обов'язково перевірте банківську картку. На рахунку повинен бути позитивний баланс. Термін дії картки має закінчуватися не раніше ніж через два місяці.

Автор: Компанія “Miloan”
09.08.2020
views
1228  переглядів
shares
0