CreditBox: умови отримання онлайн кредитів

CreditBox: умови отримання онлайн кредитів
Loader

Що таке CreditBox? Це мікрофінансовий сервіс, який допомагає знайти вихід зі складних фінансових ситуацій. Отримати кредит можна всього за 11 хвилин, використовуючи будь-який пристрій з доступом в інтернет. КредитБокс гарантує лояльне ставлення, захист особистих даних і вигідні умови кредитування. Послуги надаються без застави та поручителів. Гроші можуть бути перераховані на картку будь-якого банку.

Умови кредитування в CreditBox

У компанії CreditBox онлайн-кредит доступний всім повнолітнім громадянам України. При цьому неважливо, який у вас рівень доходів, і на які цілі потрібні гроші. Отримати позику можна на картку будь-якого українського банку. Вона обов'язково повинна бути оформлена на ім'я позичальника. Перший кредит у КредитБокс можна отримати під 0%. При наступних зверненнях ставка буде вищою. Основні переваги послуг сервісу:

  • позики видаються без дзвінків родичам;
  • рішення приймаються швидко за допомогою автоматичної системи;
  • подати заявку на кредит можна в будь-який час доби;
  • рівень схвалення позик становить 95%;
  • клієнтам пропонується зручна система пролонгації.

Умови видачі позик в CreditBox:

CreditBox Вимоги та умови
Сума кредиту від 500 до 20000 грн
Сума при першому зверненні до 20 000 грн
Відсотки на день 0,01% на першу позику перші 14 днів; 1,7% при наступних зверненнях
Доступний період 20-30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 до 65 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

CreditBox особистий кабінет

Кожен користувач під час оформлення першого кредиту повинен створити на сайті КредітБокс особистий кабінет. Для цього потрібно здійснити наступні кроки:

  • вибрати суму і термін першого кредиту;
  • оформити заявку;
  • вказати номер телефону, який в подальшому буде служити логіном;
  • надати згоду на обробку персональних даних;
  • ввести код підтвердження, який прийде на мобільний телефон.

Надалі в особистий кабінет CreditBox вхід можна буде здійснювати, натискаючи відповідну кнопку в правому верхньому кутку екрану. При повторних зверненнях онлайн-кредити оформляються після авторизації на сайті. На вашій сторінці будуть зберігатися персональні дані. Повторно їх вводити не доведеться. В результаті процедура оформлення кредиту займе близько 3 хвилин.

Як взяти кредит в CreditBox?

  1. Вибрати умови позики.
  2. Пройти реєстрацію на сайті.
  3. Заповнити анкету.
  4. Верифікувати картку.
  5. Отримати відповідь по заявці.

На головній сторінці сервісу потрібно вказати суму і термін кредиту. Внизу ви відразу побачите суму до оплати і зможете оцінити процентний борг. Після натискання кнопки Оформити заявку відкриється вікно реєстрації: потрібно буде ввести номер телефону і код для створення особистого кабінету. Далі система запропонує заповнити анкету. Для підвищення шансів на схвалення заявки рекомендується повністю заповнювати всі поля. Наступний крок — верифікація картки. Для проходження процедури на рахунку повинно бути не менше 1 гривні. Обробка заявки може зайняти до 5 хвилин. Відповідь прийде в SMS. Зверніть увагу, що компанія працює з 10:00. Якщо ви звернулися за кредитом вночі або рано вранці — доведеться почекати. У разі позитивного рішення, клієнт моментально отримує гроші на картку.

Як погасити кредит в CreditBox?

  1. Онлайн через особистий кабінет.
  2. Через термінали EasyPay і City24.
  3. Через систему Приват24.
  4. У відділенні банку.
  5. У відділенні Укрпошти.

Погасити позику КредітБокс можна достроково, повністю або частково.

Для оплати онлайн карткою потрібно авторизуватися і вибрати відповідну послугу в особистому кабінеті. Гроші будуть зараховані миттєво без комісії.

Для оплати через термінал потрібно знайти значок КредітБокс на екрані, вказати суму погашення і ввести ІНН. Комісія стягується відповідно до тарифів платіжних сервісів. Оплата зараховується відразу.

Для погашення банківським і поштовим переказом у відділеннях, потрібно попередньо створити платіжку на сайті КредітБокс. Роздруковану квитанцію слід пред'явити співробітнику банку/пошти. За перерахування коштів доведеться сплатити комісію. Погашення буде зараховано протягом 1-3 днів.

Для оплати через Приват24 потрібно створити новий платіж, вказати суму оплати, ІПН і вибрати картку. Комісія стягується відповідно до тарифів Приватбанку. Гроші зараховуються на рахунок протягом 1-2 днів.

Відстежувати статус кредиту можна в особистому кабінеті. Після успішного погашення заборгованості позичальник отримує повідомлення на мобільний телефон.

Контакти CreditBox

Телефон гарячої лінії 044 247 67 27
Фактична адреса м. Київ, проспект Героїв Сталінграда, 6, корпус 1
Пошта info@creditbox.in.ua

Пролонгація в CreditBox. Як продовжити кредит?

  1. Авторизуватися на сайті.
  2. Сплатити проценти.
  3. Дочекатися повідомлення про підключення пролонгації.

Щоб скористатися послугою Пролонгація від Кредит Бокс, потрібно сплатити нараховані за фактом відсотки. Договір буде продовжений автоматично.

Чому відмовили в CreditBox?

  1. Погана кредитна історія.
  2. Недостовірні дані в анкеті.
  3. Проблеми з карткою.

Отримати відмову в кредиті можна при наявності великих прострочених боргів за кредитами в банках і МФО. Якщо у клієнт має всього кілька незначних прострочень — позика може бути схвалена.

Помилкова інформація та помилки в анкеті — також привід для відхилення заявки. Перед відправкою даних слід декілька раз перевірити правильність їх введення.

Негативне рішення буде прийнято після невдалої спроби здійснити верифікацію. Це може статися через закінчення терміну дії картки і недостатньої суми на рахунку. Зверніть увагу, що картка обов'язково повинна бути оформлена на ім'я позичальника.

Автор: Компанія “Miloan”
21.10.2020
views
3227  переглядів
shares
0