Еко-кредит: умови кредитування

Еко-кредит: умови кредитування
Loader

Що таке Еко-кредит? Це компанія, яка займається підбором економних позик для різних потреб населення. Сервіс допомагає своїм користувачам знаходити МФО, які видадуть їм кредит на найбільш лояльних умовах, з урахуванням потреб і фінансових можливостей.

Умови кредитування Еко-кредит

Еко-кредит співпрацює тільки з тими компаніями, які працюють оперативно, надійно і безпечно. Пропозиції сервісу виключають нескінченні збори довідок, виснажливі бюрократичні процедури, довгі очікування рішень за заявками. Всі позики видаються без застав, поручителів, додаткових платежів і прихованих комісій. У розділі "Еко кредит відгуки" клієнти позитивно оцінюють подібний формат надання послуг. Перший кредит надається зі знижкою 50%, другий — 30%. Якщо брати участь в акціях компанії, можна ще більше знизити вартість позики.

Пропонуємо розглянути умови кредитування Еко-кредит більш детально:

Еко-кредит Вимоги та умови
Сума кредиту 500-10 000 грн
Сума при першому зверненні до 10 000 грн
Відсотки на день 0,75% перша позика; 1,5% наступні
Доступний період 1-90 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН ,банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Еко-кредит особистий кабінет

На сайті Еко-кредит не передбачена можливість створення особистого кабінету. Своїм клієнтам компанія відразу ж пропонує вибрати МФО для отримання позики. Якщо позичальник вибирає компанію, в якій він ще ніколи не оформляв кредит, можливо, йому доведеться створювати аккаунт на її сервісі. Для цього знадобиться наступна інформація:

  • особисті дані: стать, ПІБ, вік;
  • контакти: телефон, e-mail, домашня адреса;
  • паспортні дані та ІПН: серія та номер документа;
  • реквізити картки: номер, термін дії, CVV-код;
  • пароль: не менше шести символів.

Після завершення процедури потрібно буде підтвердити свою згоду з умовами надання фінансових послуг обраного сервісу.

Як взяти кредит в Еко-кредит?

  1. Натиснути кнопку “Отримати кредит”.
  2. Вибрати МФО.
  3. Подати заявку.
  4. Дочекатися рішення.
  5. Підписати договір.
  6. Отримати гроші.

Отримати кошти в Еко-кредит можна через офіційний сайт компанії. Зверніть увагу, що поняття Еко-кредит і еко-кредитка Укргазбанку — це різні сервіси, незважаючи на те, що їх назви майже ідентичні. Для переходу до оформлення позики потрібно натиснути кнопку “Отримати кредит”. У наступному вікні система запропонує вибрати МФО. Подавайте заявки відразу в декілька компаній. Це збільшить шанс на отримання кредиту. Вибір терміну і суми позики здійснюється на сайтах обраних компаній. Перехід виконується автоматично. Рішення по заявках приймаються протягом 10-15 хвилин. Після підписання кредитної угоди (в онлайн-режимі) кошти відразу надходять на рахунок.

Як погасити кредит в компанії Еко-кредит?

  1. За допомогою картки на сайті кредитора.
  2. Самостійно через термінал.
  3. У відділенні банку.

Для погашення кредиту через термінал і банківську касу вам знадобляться реквізити компанії-кредитора. Вони опубліковані на офіційному сайті у відповідному розділі. Уточнити дані можна за телефонами гарячої лінії. Оплата карткою здійснюється в особистому кабінеті. Гроші стягуються з рахунку, вказаного при реєстрації. Зібрані про компанію Еко-кредит відгуки співробітників підтверджують, що оплата зазвичай приходить вчасно, незалежно від способу її здійснення.

Контакти Еко-кредит

Телефон гарячої лінії +380639647154
Фактична адреса м. Дніпро, вул. Січових Стрільців, 92
Пошта info@ecocredit.com.ua

Пролонгація Еко-кредит. Як продовжити кредит?

  1. Погасити нараховані відсотки.
  2. Визначитися з термінами.
  3. Підключити послугу в особистому кабінеті компанії-кредитора.

Значна частина компаній, з якими співпрацює Еко-кредит, надає послугу пролонгації. Підключити її можна зі свого аккаунта на сайті кредитора. Попередньо слід сплатити фактично нараховані відсотки.

Чому відмовили в Еко-кредит?

  1. Термін дії картки становить менше 1 місяця.
  2. У позичальника немає української реєстрації.
  3. Клієнту не виповнилося 18 років.
  4. Дані в анкеті не відповідають дійсності.

Відсоток відмови в Еко-кредит мінімальний, оскільки подати заявку можна відразу в декілька компаній. Одна з них точно прийме позитивне рішення. Багато сервісів-партнерів Еко-кредит видають кошти позичальникам з негативною кредитною історією. Приводом для відмови можуть стати тільки недостовірні дані в анкеті, проблеми з карткою, громадянство і вік, які не відповідають умовам договору.

Автор: Компанія “Miloan”
04.08.2020
views
1616  переглядів
shares
0