Gutfin (Гутфін): умови кредитування

Gutfin (Гутфін): умови кредитування
Loader

Що таке Gutfin? Це сервіс з підбору кредитів, завдяки якому можна отримати гроші в борг на максимально вигідних умовах. Компанія визначить ваш кредитний рейтинг і розішле заявки відразу декільком учасникам ринку. Протягом години буде сформований список МФО, готових видати позику. Ви зможете вибрати ту компанію, умови якої виглядатимуть найбільш привабливими.

Умови кредитування Gutfin

Gutfin Україна видає кредити без застави та довідки про доходи. Залишаючи про компанію Гутфін відгуки, клієнти пишуть, що це допомагає суттєво економити час. Подати заявку на отримання позики можна за п'ять хвилин. Для цього знадобиться доступ в інтернет, мобільний телефон, діюча картка і документи.

Пропонуємо розглянути особливості кредитування Gutfin більш детально:

Gutfin Вимоги та умови
Сума кредиту 500-15000 грн
Сума при першому зверненні до 15000 грн
Відсотки на день від 0,01%
Доступний період 61-365 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 до 65 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Вартість послуг з підбору позики становить 129 гривень.

Gutfin особистий кабінет

Створювати на сайті Гутфін особистий кабінет повинні всі позичальники, які хочуть співпрацювати з компанією. Для цього потрібно пройти реєстрацію — ввести в анкету особисті і контактні дані:

  • ПІБ;
  • дату народження;
  • номер телефону;
  • адресу електронної пошти;
  • інформацію про доходи та працевлаштування;
  • ІПН, номер і серію паспорта;
  • реквізити картки.

Щоб успішно створити в Gutfin особистий кабінет і в подальшому отримати кредит, адміністрація сайту радить вказувати в анкеті тільки достовірну інформацію. Після завершення процедури потрібно ознайомитися з умовами використання та обробки особистих даних.

Як взяти кредит в Gutfin?

  1. Зареєструватися на сайті.
  2. Визначити кредитні умови.
  3. Пройти верифікацію.
  4. Дочекатися відповіді Гутфін.
  5. Отримати гроші.

Для початку потрібно здійснити на сайті Gutfin вхід в особистий кабінет. Новим користувачам сервісу необхідно пройти реєстрацію. Наступний крок — оплата послуг. Виконати її можна онлайн зі свого акаунту. Комісія сервісу становить 5 гривень. Далі потрібно вказати розмір позики і строк, протягом якого заборгованість буде погашена. Gutfin відправить вашу заявку в кілька компаній-партнерів і вибере найбільш оптимальні для вас варіанти. Умови кредиту будуть відповідати вашим цілям і фінансовим можливостям. Остаточно вирішувати, з яким саме кредитором продовжувати співпрацю, ви будете самостійно. Після верифікації картки і підписання кредитного договору потрібна сума буде перерахована на ваш рахунок.

Як погасити кредит в Gutfin?

  1. Онлайн за допомогою карти.
  2. Через систему терміналів.
  3. В касі банку.

Про доступні способи погашення ви дізнаєтеся під час ознайомлення з умовами роботи обраного вами кредитора. В різних МФО вони можуть не співпадати, однак найчастіше позичальникам пропонують три основних способи:

  • онлайн-оплата: здійснюється з особистого кабінету з використанням банківської картки;
  • через термінал: список пристроїв, через які можна здійснити платіж, розміщений на сайті кредитора;
  • в касі банку: платіжна операція виконується з використанням реквізитів МФО, знадобиться також ІПН, телефон і номер договору.

Залишаючи про позики Gutfin відгуки, клієнти пишуть, що онлайн-погашення є для них найзручнішим.

Контакти Gutfin

Телефон гарячої лінії 095 050 80 72
Фактична адреса м. Київ, вул. Тараса Шевченка, 34
Пошта support@gutfin.com.ua

Пролонгація в Gutfin. Як продовжити кредит?

Компанія Гутфін не пропонує таку послугу. Інформацію про можливість продовжити кредит потрібно уточнювати на сайті компанії-кредитора. Більшість МФО дозволяє підключити пролонгацію після погашення відсотків.

Чому відмовили в Gutfin?

  1. Вік молодше 18 років.
  2. Відсутність українського громадянства.
  3. Помилки в анкеті.
  4. Проблеми з карткою.
  5. Низький кредитний рейтинг.

Отримати в Gutfin позику можуть тільки повнолітні громадяни України. Введення недостовірної інформації під час реєстрації призведе до відхилення заявки. Приводом для відмови можуть послугувати і проблеми з карткою: складнощі під час верифікації, закінчення терміну дії, негативний баланс. Що стосується рейтингу, то багато компаній сьогодні готові видавати позики і клієнтам з негативною кредитною історією. Однак якщо у позичальника є ціла низка прострочених заборгованостей в інших МФО чи банках, то у співпраці буде відмовлено.

Автор: Компанія “Miloan”
11.08.2020
views
1752  переглядів
shares
0