KF.UA: умови отримання онлайн кредитів

KF.UA: умови отримання онлайн кредитів
Loader

Що таке KF.UA (Компаньйон Фінанс)? Це надійна мікрофінансова компанія, яка з'явилася на ринку України в 2018 році. Вона пропонує клієнтам вигідні умови кредитування: нульову ставку на перший займ і програму лояльності для постійних клієнтів. Звернувшись в КФ.ЮА можна отримати кошти в будь-який час доби на будь-які цілі і потреби. Послуги надаються без відвідування відділення, довгих черг і збирання довідок. Все що вам знадобиться для звернення — це паспорт, код, телефон та картка банку. Зручний інтерфейс сайту дозволяє оформити кредит швидко і без будь-яких складнощів.

Умови кредитування в KF.UA

На даний момент в компанії KF.UA кредит реально оформити тільки за програмою "Стандартний". Отримати гроші можна на картку або готівкою, відвідавши відділення. Сума позики при кожному зверненні збільшується. Максимальний ліміт становить 10 000 гривень. Програма лояльності, доступна для зареєстрованих користувачів, дозволяє знизити процентну ставку по кредиту з 2% до 1,8%. Крім того, заощадити на оформленні позики можна, використовуючи від КФ.ЮА промокод. Сервіс часто проводить акції та розіграші, переможці яких виграють цінні призи та знижки.

Отримати кредит на картку можна навіть без офіційного місця роботи. Гроші видаються без довідки про доходи, зайвих дзвінків і перевірок.

Умови, на яких можна оформити кредит без відмови в KF.UA:

KF.UA Вимоги та умови
Сума кредиту від 500 до 4000 грн
Сума при першому зверненні до 10 000 грн
Відсотки на день 0,1% при першому зверненні; 2% при наступних
Доступний період 30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 до 60 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення практично у всіх містах України

KF.UA особистий кабінет

Особистий кабінет КФ.ЮА простий і зручний. У ньому можна відстежувати статус кредиту: дивитися скільки днів залишилося до закінчення терміну і яку суму потрібно повернути з урахуванням відсотків. Авторизувавшись, ви зможете брати участь у програмі лояльності, здійснювати погашення кредиту карткою і продовжувати договір.

Щоб зареєструватися на сайті потрібно здійснити наступні кроки:

  • натиснути кнопку "Вхід" у верхньому правому кутку сторінки;
  • клікнути по посиланню Реєстрація;
  • вибрати зручний спосіб реєстрації: через СМС або пароль;
  • вказати номер мобільного телефону;
  • ввести код підтвердження/придумати пароль;
  • надати згоду на обробку персональних даних.

Зареєстровані користувачі можуть здійснювати в особистий кабінет КФ.ЮА вхід в будь-який час: з комп'ютера або смартфона.

В особистому кабінеті будуть зберігатися ваші дані. Їх не потрібно буде вводити при кожному оформленні кредиту. Отримати повторний займ, здыйснивши вхід в свій аккаунт, можна всього за 3 хвилини.

Як взяти кредит в KF.UA?

  1. Вибрати суму кредиту.
  2. Створити особистий кабінет.
  3. Заповнити анкету.
  4. Пройти верифікацію картки.
  5. Дочекатися рішення.
  6. Отримати позику.

Щоб подати заявку на кредит вперше, потрібно вибрати суму позики, користуючись лінійкою на головній сторінці сайту. Внизу ви побачите суму для погашення з урахуванням відсотків і дату, до якої потрібно повернути борг. Для продовження, натисніть кнопку Отримати гроші. Далі потрібно відповісти на питання анкети: вказати ПІБ, вік, адресу проживання та реєстрації, серію, номер паспорта, ІПН, інформацію про зайнятість та рівень доходів, місце реєстрації та проживання. Крім того, в особистий кабінет потрібно завантажити скани документів і знімок з паспортом в руках. Наступний крок — додавання картки. Вам потрібно вказати номер, термін дії та код cvv. Під час верифікації на рахунку буде тимчасово заморожена випадкова сума — до 1 гривні. Якщо в анкеті будуть виявлені неточності, вам передзвонить співробітник компанії для уточнення інформації.

Обробка заявки здійснюється автоматично і займає всього декілька хвилин. Рішення буде відправлено в СМС. Вам потрібно буде перейти за посиланням і прийняти умови договору. Якщо ви все зробите правильно, гроші відразу надійдуть на рахунок.

Щоб отримати готівковий займ, потрібно відвідати відділення КФ.ЮА, яке знаходиться в вашому місті. З собою потрібно мати паспорт та код.

Як погасити кредит в KF.UA?

  1. Розплатившись карткою на сайті.
  2. Через термінали самообслуговування.
  3. Через касу банку.
  4. У відділеннях "Нова Пошта".

Погасити кредит КФ.ЮА можна на сайті двома способами: через особистий кабінет і за допомогою системи EasyPay. Для оплати можна використовувати картку, на яку був оформлений займ або будь-яку іншу банківську картку, на якій достатньо коштів.

Оплата в терміналах і в відділеннях банків може здійснюватися готівкою. Для погашення знадобляться реквізити компанії і номер договору.

Оплата у відділеннях Нової Пошти здійснюється тільки готівкою з використанням сервісу NovaPay. Позичальник повинен назвати оператору назву компанії, підтвердити дані і передати потрібну суму. Після завершення операції ви отримаєте чек і СМС-підтвердження.

Контакти KF.UA

Телефон гарячої лінії 0 (800) 300-883
Фактична адреса м. Київ, вул. Вікентія Хвойки, 15/15
Пошта

Пролонгація в KF.UA. Як продовжити кредит?

  1. Авторизуватися на сайті.
  2. Замовити послугу пролонгації.
  3. Вибрати термін кредиту.
  4. Погасити відсотки.

Продовжити кредитний договір можуть як нові клієнти КФ.ЮА, так і постійні. Потрібно увійти в свій аккаунт, вибрати пролонгацію зі списку доступних послуг і вказати відповідний термін. Для продовження слід оплатити процентний борг. Пролонгувати кредит можна на 10, 20 або 30 днів.

Чому відмовили в KF.UA?

  1. Помилки в анкеті.
  2. Вік молодше 18 років.
  3. Закінчення строку дії картки.
  4. Погана кредитна історія.

Приводом для відхилення заявки потенційного клієнта можуть послужити помилки, допущені при заповненні анкети. Тому перед відправкою заявки радимо кілька разів перевірити правильність введення даних.

Нерідко причиною для відмови стає вік позичальника. Пам'ятайте, що Закон України забороняє видавати кредити неповнолітнім громадянам.

Позика не може бути схвалена, якщо термін дії картки, на яку повинні бути перераховані гроші, закінчується протягом місяця.

Заявки відхиляються також при наявності численних прострочень в інших компаніях. Якщо у вас вже оформлений один кредит в КФ.ЮА, наступну позику можна буде отримати тільки після його погашення.

Автор: Компанія “Miloan”
21.10.2020
views
3334  переглядів
shares
0