Mega credit (Мега кредит): умови кредитування

Mega credit (Мега кредит): умови кредитування
Loader

Що таке Mega credit? Це відома мережа автоломбардів Києва та Одеси, в яких можна оформити кредит під заставу транспортного засобу як з постановкою на стоянку, так і без. У разі передачі авто на збереження компанії кредит обійдеться дешевше. Звернутися в ломбард можуть як фізичні, так і юридичні особи.

Умови кредитування Mega credit

Існує дві програми: "На ходу" і "На стоянку", в рамках яких можна отримати в Мега Кредит онлайн-позику. Якщо клієнт продовжує користуватися автомобілем, кредит оформляється мінімум під 2,9% на місяць. Якщо позичальник залишає машину на стоянці, то ставка стартує від 1,9% на місяць.

Особливості заставного кредитування Mega credit:

Mega credit Вимоги та умови
Сума кредиту 500-50000 доларів
Сума при першому зверненні до 50000 доларів
Відсотки на день від 1,9%
Доступний період до 24 міс.
Способи оформлення онлайн, у відділенні
Вік від 21 року
Пакет документів паспорт, ІПН, свідоцтво про реєстрацію авто, довіреність на авто банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення Київ, Одеса

Сума кредиту може досягати 80% вартості авто.

Mega credit особистий кабінет

В компанії Мега Кредит не передбачена можливість створення особистого кабінету. Інформацію про себе (ім'я і номер мобільного) позичальникові потрібно буде вводити під час подачі заявки і в разі бажання дізнатися попереднє рішення за кредитом. Інші дані надаються за телефоном або під час особистого відвідування ломбарду.

Як взяти кредит в Mega credit?

  1. Відправити заявку.
  2. Дочекатися дзвінка менеджера.
  3. Надати авто для оцінки.
  4. Підписати кредитний договір.
  5. Отримати гроші.

Подати заявку на кредит і дізнатися попереднє рішення від ломбарду можна в онлайн-режимі. Залишені про компанію Мега кредит відгуки підтверджують, що ця послуга дуже зручна і дозволяє економити час. Бажану суму і строк кредиту потрібно вказати на калькуляторі. Далі слід вибрати програму — "На стоянці" або "На ходу", а також темпи погашення позики: частинами або в кінці строку. За кілька хвилин після відправки заявки вам передзвонить менеджер, щоб уточнити деталі, повідомити попередню відповідь за кредитом, призначити час і місце зустрічі. Оцінювати авто буде експерт ломбарду. На основі результатів експертизи визначається сума кредиту. Підписання договору та видача коштів здійснюється в той же день у відділенні Mega credit.

Отримати кредит можна під заставу легкового або вантажного автомобіля, спеціальної чи будівельної техніки, мотоцикла, водного транспорту і навіть промислового обладнання.

Як погасити кредит Mega credit?

  1. Звернутися в касу будь-якого банку.
  2. Вказати реквізити рахунку компанії.
  3. Здійснити платіж.

Здійснювати погашення можна частинами, в банку або в офісі автоломбарду. Для цього знадобиться номер договору, ІПН і номер телефону. Реквізити рахунку можна знайти на сайті Mega credit. Допускається також дострокове погашення кредиту і повернення суми разом з відсотками в кінці строку.

Контакти Mega credit

Телефон гарячої лінії 097 902 54 67
Фактична адреса м. Київ, вул. Туполєва, 1Б
Пошта info@megacredit.com.ua

Пролонгація в Mega credit. Як продовжити кредит?

Компанія Mega credit не надає послуги пролонгації. В кінці строку, якщо клієнт не встиг повернути всю суму, компанія може продовжити договір лише на три робочих дні. У цей період штрафні санкції не застосовуються. З четвертого дня вже буде нараховуватися пеня. У деяких випадках, якщо позичальник попереджає заздалегідь, Mega credit може збільшити строк допустимого прострочення.

Чому відмовили в Mega credit

  1. Транспортний засіб несправний і не представляє заставної цінності.
  2. Предмет застави знаходиться під арештом.
  3. Дані клієнта не відповідають ключовим вимогам ломбарду.

У кредиті буде відмовлено, якщо авто, представлене в якості предмета застави, має серйозні поломки або непридатне до експлуатації. Якщо на транспортний засіб накладено арешт, потрібно погасити всі платежі, які стали причиною введення санкцій. І лише після цього можна подавати заявку на кредит. У видачі позики буде відмовлено клієнтам, яким не виповнився 21 рік, а також тим, які не мають українського громадянства.

Автор: Компанія “Miloan”
17.08.2020
views
2897  переглядів
shares
0