Microcash: умови кредитування

Microcash: умови кредитування
Loader

Що таке Microcash? Це компанія, яка видає швидкі кредити вдень і вночі, без перерви на обід і сон. Завдяки автоматичній системі, яка обробляє заявки, отримати позику в Мікрокеш можна за лічені хвилини, а в разі повторного звернення — ще швидше. Вам не доведеться стояти в чергах, робити ксерокопії, підтверджувати свою платоспроможність. Процедура оформлення кредиту здійснюється повністю в онлайн-режимі.

Умови кредитування Microcash

В компанії Microcash кредит можна отримати на відпочинок, освіту, подорож, весілля, відкриття власної справи або просто до зарплати. Послуги сервісу доступні для всіх громадян України, яким виповнилося 18 років. Гроші видаються без довідки про доходи. Працевлаштування може бути як офіційним, так і неофіційним. Стандартна відсоткова ставка становить 1,7%. Використовуючи для кредитів Microcash промокод, можна трохи знизити їх вартість.

Особливості кредитування Мікрокеш

Мікрокеш Вимоги та умови
Сума кредиту 300-10000 грн
Сума при першому зверненні до 4000 грн
Відсотки на день 1,7%
Доступний період 3-30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Microcash особистий кабінет

Щоб отримати позику, знадобиться створити на сайті Microcash особистий кабінет. Для цього натисніть червону кнопку «Реєстрація» в правому верхньому куті екрану. Перед вами відкриється вікно з формою, в яку потрібно ввести номер телефону. Далі система запропонує заповнити невелику анкету. Для цього знадобляться наступні дані:

  • серія і номер паспорта/номер ID-картки;
  • ІПН;
  • адреса електронної пошти.

Ця інформація використовується для ідентифікації особи. Процедура є обов'язковою для оформлення кредиту в будь-якій компанії.

Після реєстрації в акаунт Мікрокеш вхід ви зможете здійснювати, використовуючи номер телефону і код перевірки з SMS.

Як взяти кредит в Microcash?

  1. Виберіть умови кредитування.
  2. Заповніть анкету.
  3. Підтвердіть картку.
  4. Підпишіть кредитний договір.
  5. Отримайте гроші.

Спочатку потрібно вказати на спеціальному калькуляторі Мікрокеш розмір позикових коштів, а також період, протягом якого ви будете ними користуватися. Праворуч ви побачите дату погашення кредиту і повну суму з урахуванням відсотків.

Промокод Мікрокеш також потрібно вводити на цьому етапі. Після натискання кнопки «Отримати кредит» відкриється вікно реєстрації. У разі повторних звернень потрібно просто здійснити на сайті Мікрокеш вхід в особистий кабінет. Наступний крок — верифікація картки. Для її проходження у відповідні поля потрібно ввести ПІБ, номер картки, термін дії і тризначний код на зворотному боці. На вашому рахунку буде тимчасово заблокована сума до 1 гривні. Щоб підтвердити, що його власником є саме ви, введіть точну суму в особистому кабінеті.

Рішення щодо заявки буде прийнято протягом 1-2 хвилин. Після підписання електронного договору гроші відразу надійдуть на картку.

Як погасити кредит в Microcash?

  1. Онлайн на сайті компанії.
  2. В Приват24
  3. У банку готівкою.
  4. Через термінал самообслуговування.

Для онлайн-погашення потрібно здійснити на сайті Microcash вхід в особистий кабінет. У правому нижньому кутку ви побачите червону кнопку «Погасити кредит», натисніть на неї і дотримуйтесь інструкцій. Для оплати можна використовувати будь-яку картку.

Для транзакції через додаток Приват24, термінал і касу банку вам знадобляться реквізити компанії, код ЄДРПОУ, номер договору і мобільний телефон. Всі необхідні дані ви зможете знайти у відповідному розділі на сайті. Залишаючи про сервіс Microcash відгуки, користувачі пишуть, що онлайн-оплата — найшвидший спосіб погашення кредиту.

Контакти Microcash

Телефон гарячої лінії +380 50 344 99 11
Фактична адреса 01030, м. Київ, вул. І. Франка, 42Б
Пошта info@microcash.com.ua

Пролонгація в Microcash. Як продовжити кредит?

  1. Погасити відсотки.
  2. Увійти в особистий кабінет.
  3. Підключити пролонгацію.

Компанія надає можливість продовження кредиту. Для цього потрібно здійснити на сайті Microcash вхід в особистий кабінет. Переконайтеся, що ви погасили фактично нараховані відсотки, після цього ви зможете підключити пролонгацію. Продовжити кредит можна на той самий строк, на який він був оформлений з самого спочатку.

Чому відмовили в Microcash?

  1. Недостовірні дані в анкеті.
  2. Низький кредитний рейтинг.
  3. Проблеми з карткою.

Заявки клієнтів Мікрокеш розглядає не людина, а система, яка аналізує отриману інформацію за певними алгоритмами. На остаточне рішення впливає ціла низка факторів. Найчастіші причини відмови — недостовірні дані в заявці і негативна кредитна історія.

Автор: Компанія “Miloan”
17.08.2020
views
3074  переглядів
shares
0