Moneyboom: умови кредитування

Moneyboom: умови кредитування
Loader

Що таке Moneyboom? Це сучасний сервіс онлайн-кредитування. Його послуги доступні для всіх жителів України, яким виповнилося 18 років. Отримати кредит можна як на картку, так і готівкою. Для нових та постійних позичальників діє однакова фіксована ставка. Вартість кредиту можна знизити, якщо взяти участь в програмі лояльності або використати для позик Moneyboom промокод на знижку.

Умови кредитування Moneyboom

В Moneyboom кредит можна оформити і в будні, і у вихідні дні, незалежно від часу доби. Заявки обробляються автоматичною системою, тому в потрібний момент ви зможете отримати від компанії швидку фінансову допомогу. Гроші видаються без комісій, страховок і додаткових нарахувань. Мета оформлення позики не має значення. Ви зможете витратити отримані кошти на побутову техніку, ремонт в квартирі, подарунок другу до дня народження та інші потреби. Про сервіс Moneyboom відгуки на 90% позитивні. Це свідчить про надійність і безпеку компанії.

Пропонуємо розглянути особливості кредитування Манібум більш детально:

Moneyboom Вимоги та умови
Сума кредиту 250-15000 грн
Сума при першому зверненні до 4000 грн
Відсотки на день 1,75%
Доступний період 5-65 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Moneyboom особистий кабінет

Щоб отримати гроші в борг, потрібно створити на сайті Манібум особистий кабінет. Для цього слід натиснути кнопку «Вхід», розташовану в верхньому правому куті головної сторінки сайту. Перед вами відкриється вікно входу в профіль. Оскільки у вас ще немає логіна і пароля, клацніть синю кнопку «Реєстрація» (розташована знизу). Для створення акаунта потрібно зробити п'ять кроків:

  • ввести особисті дані;
  • вказати параметри кредиту (розмір і строк);
  • вписати домашню адресу;
  • вибрати спосіб отримання грошей;
  • дати згоду на обробку та використання персональних даних.

Після цього в акаунт Манібум вхід ви зможете здійснювати в будь-який час і з будь-якого пристрою. В особистому кабінеті будуть зберігатися персональні відомості. Вам не доведеться кожен раз заповнювати анкету під час звернення в компанію. Окрім того, після реєстрації ви отримаєте доступ до програми лояльності, пролонгації, онлайн-погашення та інших послуг.

Як взяти кредит в Moneyboom?

  1. Авторизуватися на сайті.
  2. Подати заявку на кредит.
  3. Верифікувати картку.
  4. Дочекатися рішення компанії.
  5. Підписати кредитний договір.
  6. Отримати гроші.

Для оформлення кредиту потрібно виконати на сайті Манібум вхід в особистий кабінет. Клієнтам, які тільки знайомляться з послугами сервісу, попередньо потрібно пройти реєстрацію. Для подачі заявки необхідно вибрати умови на кредитному калькуляторі і натиснути кнопку «Згоден». Наступний крок — верифікація. Процедура здійснюється шляхом блокування певної суми на картковому рахунку клієнта. Для цього потрібно буде ввести його реквізити. Після підтвердження Манібум прийме заявку до розгляду і повідомить відповідь вже за п'ять хвилин. У разі схвалення сервіс запропонує укласти кредитний договір. Для цього потрібно буде вписати код з СМС у відповідне поле. У випадку, коли заявка буде відхилена, повторити спробу оформлення позики можна буде не раніше ніж за місяць. У разі виникнення труднощів можна звернутися на гарячу лінію. Якщо на сайті Мінібум телефон знайти не вдається, натисніть кнопку «Замовити зворотний дзвінок».

Як погасити кредит в Moneyboom?

  1. Грошовим переказом з банківської картки.
  2. За допомогою терміналу.
  3. Звернувшись в касу банку.

Перерахування коштів онлайн — найшвидший спосіб повернення кредиту. Для виконання платіжної операції потрібно здійснити на сайт Манібум вхід, вибрати розділ «Погашення кредиту» та вказати реквізити картки, з якої ви хочете перевести гроші.

Під час оплати через термінал потрібно знайти іконку Moneyboom в розділі «Банківські операції». Перед внесенням готівки необхідно вказати номер мобільного.

У разі погашення позики через касу банку спочатку потрібно роздрукувати платіжний документ. Завантажити його можна самостійно з офіційного сайту компанії. Для оплати знадобиться також номер телефону і номер договору.

Залишаючи про Ман бум відгуки, клієнти пишуть, що через онлайн-погашення оплата здійснюється протягом декількох хвилин. А в разі використання інших способів процес зарахування коштів може зайняти від декількох годин до кількох днів.

Контакти Moneyboom

Телефон гарячої лінії
Фактична адреса Київ, вул. Жилянська, 41
Пошта info@infinance.com.ua

Пролонгація в Moneyboom. Як продовжити кредит?

  1. Авторизуватися на сайті.
  2. Погасити відсотки.
  3. Вибрати новий строк кредиту.
  4. Оплатити пролонгацію.

Для продовження строку кредитної угоди необхідно погасити борг за нараховані відсотки. Далі потрібно увійти в особистий кабінет Манібум, вибрати розділ «Пролонгація» і вказати період, протягом якого ви зможете повністю повернути позику. Після оплати послуги кредитний договір буде продовжений. Новий строк користування коштами не повинен перевищувати попередній.

Чому відмовили в Moneyboom?

  1. Неповні дані в анкеті.
  2. Низький кредитний рейтинг.
  3. Проблеми з карткою.

Чим більше інформації позичальник вкаже в анкеті, тим більша ймовірність схвалення заявки. Використання чужих даних — неприпустимо.

Мінібум видає кошти навіть клієнтам з поганою кредитною історією. В цьому випадку рішення буде залежати від кількості прострочень і сум заборгованостей.

Результат верифікації також впливає на остаточну відповідь. Якщо клієнт не зможе підтвердити, що картка належить йому, заявка буде відхилена.

Автор: Компанія “Miloan”
22.07.2020
views
2357  переглядів
shares
0