Pozichka (Позичка) кредит: умови кредитування

Pozichka (Позичка) кредит: умови кредитування
Loader

Що таке Pozichka? Це сервіс, який займається видачею термінових онлайн-позик. Компанія існує на ринку України з 2014 року. За шість років роботи їй вдалося зібрати професійну команду співробітників, які щодня роблять процес оформлення позики швидким, безпечним і комфортним для клієнтів. Послуги сервісу постійно вдосконалюються. Головним орієнтиром в цьому напрямку є опубліковані на сайті Позичка відгуки.

Умови кредитування Pozichka

Сервіс Позичка ком приймає заявки на кредити цілодобово і сім днів на тиждень. Головними перевагами компанії є: чесність, мобільність, простий інтерфейс сайту, а також бонусна програма лояльності. Якщо взяти в ній участь, можна істотно знизити відсоткову ставку. Через сервіс Позичка онлайн-кредити оформляються без поручителів, страхових внесків та довідки про доходи. Точну суму до погашення ви зможете побачити відразу на кредитному калькуляторі. Постійним клієнтам часто надаються від компанії Позичка промокоди. З нагоди свят регулярно проводяться акції.

Пропонуємо розглянути особливості кредитування сервісу Pozichka com більш детально:

Pozichka Вимоги та умови
Сума кредиту 250-15000 грн
Сума при першому зверненні до 4000 грн
Відсотки на день 1,75%
Доступний період 5-65 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік з 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Pozichka особистий кабінет

Щоб отримати доступ до послуг кредитування, необхідно створити на сайті Позичка особистий кабінет. Для цього доведеться здійснити наступні кроки:

  • натиснути рожеву кнопку “Особистий кабінет” на головній сторінці;
  • перейти в розділ реєстрації;
  • вказати особисті дані: e-mail, пароль, мобільний телефон;
  • вибрати умови кредитування;
  • додати інформацію про себе: ПІБ, вік, місце проживання;
  • вказати паспортні дані, ІПН;
  • додати реквізити банківської картки;
  • пройти верифікацію;
  • дати згоду на обробку персональних даних.

Після створення облікового запису повторно заповнювати анкету не доведеться. Здійснювати на сайт Позичка вхід ви зможете з будь-якого пристрою шляхом введення логіна і пароля.

Як взяти кредит в Pozichka?

  1. Авторизуватися на сайті.
  2. Визначитися з умовами кредитування.
  3. Підтвердити заявку
  4. Дочекатися рішення щодо кредиту.
  5. Отримати гроші на рахунок.

Щоб подати заявку на кредит, потрібно пройти процедуру реєстрації (під час першого звернення). Постійним клієнтам необхідно лиш здійснити на сайті Позичка вхід в особистий кабінет. Далі слід вибрати суму і строк кредиту. Якщо ви маєте від компанії Pozichka промокод, введіть його на кредитному калькуляторі в графу справа. Після підтвердження заявка буде відправлена на обробку. Через 5 хвилин компанія повідомить рішення. Його надішлють в СМС, на електронну пошту і в особистий кабінет. Після підписання кредитного договору гроші будуть переведені на картку.

Як погасити кредит в Pozichka?

  1. Карткою через особистий кабінет.
  2. Готівкою через термінал самообслуговування.
  3. Грошовим переказом через касу банку.

Щоб погасити оформлений через сервіс Позичка кредит онлайн, потрібно авторизуватися і перейти в розділ "Про повернення". Далі слід вказати тип оплати та перерахувати гроші з картки. Для погашення можна використовувати будь-яку банківську картку, а не лише ту, яка зареєстрована в особистому кабінеті.

В разі оплати через термінал потрібно вибрати в меню пункт “Банківські операції”, знайти іконку компанії, вказати тип платежу, номер мобільного і внести гроші. Вони будуть зараховані протягом декількох годин.

Щоб здійснити банківський переказ, потрібно попередньо завантажити і роздрукувати платіжний бланк. Знайти його можна у відповідному розділі на сайті компанії. У квитанції необхідно вказати ПІБ, суму і номер телефону. Далі потрібно завітати до найближчого відділення банку і надати касирові заповнений документ. Оплата надійде протягом робочого дня.

Контакти Pozichka

Телефон гарячої лінії натисніть кнопку “Замовити дзвінок” на сайті
Фактична адреса м. Київ, вул. Жилянська, 41.
Пошта info@infinance.com.ua

Пролонгація в Pozichka. Як продовжити кредит?

  1. Погасити відсотки.
  2. Оплатити вартість пролонгації.
  3. Вибрати новий строк.

Продовжити в компанії Pozichka кредит можна тільки після погашення заборгованості за відсотками. Для цього потрібно вибрати спосіб оплати і в меню “Тип платежу” натиснути "Продовжити кредит". Послуга пролонгації в Pozichka надається на платній основі. Вартість буде відображена в особистому кабінеті. Період продовження не повинен перевищувати встановлений на початку строк користування позикою. Залишаючи про компанію Pozichka відгуки, клієнти зізнаються, що часто користуються пролонгацією, адже це дозволяє уникнути нарахування пені та штрафів.

Чому відмовили в Pozichka?

  1. Невідповідність основним вимогам.
  2. Неповні дані в анкеті.
  3. Прострочення в інших МФО.
  4. Складнощі під час проходження верифікації картки.

Оформити кредит на сайті Позичка юа можуть тільки повнолітні особи. Реєстрація та проживання в Україні також є обов'язковими умовами. Для отримання позитивної відповіді щодо кредиту рекомендується уважно поставитися до заповнення анкети. Помилки, недостовірна і неповна інформація часто стають причинами відхилення заявки. Негативний вплив на рішення справляє також наявність кредитних боргів в інших компаніях.

Перед зверненням до компанії Pozichka перевірте, чи не мають до вас відношення перераховані вище фактори. Якщо ви все зробите правильно, вірогідність того, що ваша заявка буде схвалена, значно зросте.

Автор: Компанія “Miloan”
25.08.2020
views
2676  переглядів
shares
0