Safezaim (Сейфзайм): умови кредитування

Safezaim (Сейфзайм): умови кредитування
Loader

Що таке Safezaim? Це компанія-посередник між позичальником і кредитором. За допомогою цього сервісу можна швидко отримати експрес-кредит, не витрачаючи час на пошуки найвигіднішої відсоткової ставки. Сейф займ самостійно проаналізує ваші потреби і фінансові можливості, а потім складе список пропозицій, які будуть максимально їм відповідати.

Умови кредитування Safezaim

В Safezaim кредит можна оформити вдома, використовуючи будь-який пристрій, до якого підключений інтернет. Вартість послуг компанії становить 129 гривень. Залишаючи про Safezaim відгуки, користувачі зізнаються, що вони із задоволенням вдаються до допомоги цього сервіс задля вирішення фінансових проблем. Звернувшись в компанію, можна взяти кредит на будь-які цілі: купівлю подарунка близькій людині, організацію святкового заходу, оплату навчання або лікування, ремонт в квартирі, подорож тощо.

Пропонуємо розглянути умови оформлення позики в Safezaim більш детально:

Safezaim Вимоги та умови
Сума кредиту 500-15000 грн
Сума при першому зверненні до 5000 грн
Відсотки на день від 0,27%
Доступний період 1-365 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Відсоткова ставка за кредитом встановлюється в залежності від суми та строку користування коштами.

Safezaim особистий кабінет

Щоб отримати гроші в борг, потрібно створити на сайті Safezaim особистий кабінет. Для цього знадобляться наступні дані:

  • стать;
  • ПІБ;
  • дата народження;
  • номер телефону;
  • адреса електронної пошти;
  • адреса реєстрації;
  • серія, номер паспорта;
  • ІПН.

Після реєстрації здійснити на сайт Safezaim вхід можна буде в кілька кліків, використовуючи номер мобільного телефону і код, який компанія відправить в СМС.

Як взяти кредит в Safezaim?

  1. Увійти в особистий кабінет.
  2. Вибрати умови кредитування.
  3. Оплатити послуги сервісу.
  4. Пройти верифікацію.
  5. Підписати договір.
  6. Отримати гроші.

Для початку потрібно здійснити на сайті Safezaim вхід в особистий кабінет і за допомогою спеціального калькулятора вибрати умови позики: суму і строк. Підбір кредитів розпочнеться відразу після того, як ви розрахуєтесь за за послуги сервісу. Через 5-10 хвилин Сейф Позика складе перелік компаній, готових схвалити вашу заявку. Ви зможете вибрати одну пропозицію, яку вважаєте найбільш доступною і вигідною. Після верифікації картки і підписання договору потрібна сума надійде на рахунок. Оформити кредит можна на картку, банківський рахунок або електронний гаманець. Між іншим, залишаючи на сайті safezaim.com.ua відгуки, користувачі дуже позитивно оцінюють таке різноманіття.

Як погасити кредит в Safezaim?

  1. В онлайн-режимі.
  2. Через банк.
  3. Через термінал самообслуговування.

Більш детальну інформацію про способи погашення кредиту ви зможете знайти на сайті кредитора, який схвалив заявку. Найчастіше МФО пропонують три способи повернення коштів. Онлайн-переказ здійснюється через особистий кабінет — без комісії і додаткових платежів. Оплата через термінал і касу банку проводиться з використанням реквізитів компанії. Їх ви зможете знайти на сайті чи в кредитному договорі. У призначенні платежу зазвичай потрібно вказувати ІПН, телефон та номер угоди.

Контакти Safezaim

Телефон гарячої лінії +38 095 050 80 72
Фактична адреса
Пошта support@safezaim.com.ua

Пролонгація в Safezaim. Як продовжити кредит?

Safezaim Україна не надає послугу пролонгації. Інформацію про можливість продовжити договір потрібно уточнювати на сайті компанії, яка видала вам мікропозику.

Чому відмовили в Safezaim?

  1. Помилки в анкеті.
  2. Низький кредитний рейтинг.
  3. Проблеми з карткою.

Заявки клієнтів обробляються в автоматичному режимі. За такої умови враховуються дані в анкеті, кредитна історія і стан рахунку. Негативний баланс чи спливаючий термін дії картки можуть послужити причиною для відмови в кредиті. Картка повинна бути активною та без будь-яких обмежень на онлайн-операції. Ймовірність схвалення кредиту в Safezaim становить 71-95%, цей показник залежить від вимог компаній.

Автор: Компанія “Miloan”
25.08.2020
views
1641  переглядів
shares
0