Smartiway: умови кредитування

Smartiway: умови кредитування
Loader

Smartiway — зручний і швидкий сервіс, який дозволяє оформити кредит під низький відсоток в режимі 24/7. Максимальна сума позики — 150 000 гривень. Доступний строк погашення — 6 місяців. Компанія Smartiway надає кредитні послуги через мобільний додаток, завантажити який можна в Google Play або App Store. Зважаючи на всі ці моменти, не дивно, що про ресурс Smartiway.com.ua відгуки на 95% позитивні.

Умови кредитування Smartiway

Через додаток Smartiway кредит можна оформити без дзвінків і візитів в офіс — просто, швидко і безпечно. Для отримання коштів знадобиться номер телефону, смартфон чи планшет, ІПН і банківська карта, оформлена на вас. Про збереження даних можете не хвилюватися. Вони будуть знаходитися під надійним захистом (згідно з нормами безпеки PCI DSS, розробленими VISA і MasterCard).

Стандартна ставка за кредитом становить 1,19%. Знизити її можна, використовуючи для позик Smartiway промокод на знижку.

Пропонуємо розглянути умови кредитування сервісу більш детально:

Smartiway Вимоги та умови
Сума кредиту до 150 000 грн
Сума при першому зверненні до 3000 грн
Відсотки на день 0,01% на першу позику; 1,19% на наступні
Доступний період до 180 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Smartiway особистий кабінет

Для початку роботи потрібно додаток Smartiway завантажити на свій смартфон. Це займе всього пару хвилин. Після запуску програми потрібно буде пройти реєстрацію і створити особистий кабінет. Для цього слід здійснити наступні кроки:

  • ввести номер телефону;
  • дочекатися повідомлення з кодом і вписати його у відповідне поле;
  • придумати пароль (від 7 до 13 символів);
  • натиснути кнопку “Підтвердити”;
  • додати ІПН;
  • ввести ПІБ (повністю українською мовою);
  • для жінок — вказати дівоче прізвище (якщо не змінювалося, потрібно залишити поле порожнім).

На цьому процедура реєстрації закінчується. Надалі здійснювати в Smartiway вхід в особистий кабінет ви зможете в кілька кліків — після введення номера мобільного та пароля.

Як взяти кредит в Smartiway?

  1. Авторизуватися.
  2. Вибрати суму і строк.
  3. Пройти верифікацію.
  4. Дочекатися рішення щодо заявки.
  5. Підписати електронний договір.
  6. Отримати позику.

Спочатку потрібно здійснити в систему Смартівей вхід, вибрати суму і період користування позикою. Якщо у вас є для кредитів Смартівей промокод, то введіть його у відповідне поле. Далі потрібно вказати номер картки, термін її дії та тризначний код на звороті, щоб пройти верифікацію. На вашому рахунку буде заблокована певна сума. Як тільки ви вкажете, скільки коштів зникло, картка буде вважатися підтвердженою, а гроші повернуться. Smartiway проаналізує дані і відразу повідомить вам рішення щодо заявки. Гроші надійдуть на картку відразу після підписання кредитного договору. Якщо виникнуть якісь труднощі, ви завжди можете звернутися за консультацією. У додатку Smartiway номер телефону опублікований на головній сторінці.

Як погасити кредит в Smartiway?

  1. Через додаток на смартфоні.
  2. Через термінали деяких мереж.
  3. У касі будь-якого банку.

Для здійснення онлайн-платежу потрібно авторизуватися, вибрати відповідну функцію і натиснути кнопку “Оплатити”. Гроші будуть перераховані миттєво. Дізнатися про результат операції ви зможете в розділі “Стан кредиту”.

Погасити оформлений в Смартівей кредит онлайн можна також через термінал і касу банку. Для цього знадобляться реквізити сервісу, ваш ІПН і номер договору. Перерахування коштів може зайняти від декількох годин до трьох днів.

Залишаючи про Smartiway відгуки, користувачі пишуть, що оплата через додаток — найбільш зручний і швидкий спосіб повернення кредиту.

Контакти Smartiway

Телефон гарячої лінії 0 800 33 10 34
Фактична адреса м. Київ, вул. Гната Хоткевича, 10
Пошта support@smartiway.ua

Пролонгація в Smartiway. Як продовжити кредит?

  1. Увійти в особистий кабінет.
  2. Погасити відсотки.
  3. Натиснути кнопку “Пролонгація”.
  4. Вибрати новий строк кредиту.

Якщо у вас виникло в Smartiway прострочення чи інші складнощі з погашенням кредиту, ви завжди можете скористатися пролонгацією. Для цього потрібно здійснити в акаунт Смартівей вхід, вибрати послугу зі списку і вказати строк, на який потрібно продовжити договір. Це можна зробити лише після сплати відсотків.

Чому відмовили в Smartiway?

  1. Вік молодше 18 років.
  2. Спроба оформити кредит на чужий рахунок.
  3. Низький кредитний рейтинг.

Щоб отримати позику в Smartiway, потрібно відповідати ключовим вимогам компанії щодо віку і громадянства. Іноземцям та позичальникам, які не досягли повноліття, буде відмовлено в кредиті. Заявка буде відхилена також за умови оформлення позики на картку іншої людини і в разі наявності численних прострочень за кредитами в інших компаніях.

Автор: Компанія “Miloan”
25.08.2020
views
14619  переглядів
shares
1