Укрпозика: умови кредитування

Укрпозика: умови кредитування
Loader

Що таке Укрпозика? Це компанія, яка готова в будь-який момент вирішити фінансові проблеми. Скориставшись її послугами, ви зможете отримати кредит онлайн без довідки про доходи, поручителів і застави. Максимальна сума для нових клієнтів досягає 15 000 гривень, а термін погашення — 30 днів. Частка схвалень становить 95%. Укрпозика — це найнадійніший спосіб отримати гроші, який спрацює в будь-якому випадку!


Умови кредитування в компанії Укрпозика


При першому зверненні в компанію Укрпозика онлайн кредит можна отримати на акційних умовах. На першу позику діє знижка 7%. Це означає, що віддавати доведеться менше, ніж ви брали! Наприклад, при оформленні кредиту на 10 000 гривень сума до повернення з урахуванням знижки складе 9300 гривень. Постійним клієнтам, у яких є промокод, Укрпозика також надає бонуси.

Заповнення і розгляд заявки займає в середньому 10 хвилин. При повторних зверненнях на оформлення кредиту йде близько 5 хвилин. Щоб отримати гроші, вам не доведеться збирати довідки, витрачати час на відвідування офісу, попереджати родичів і колег по роботі про те, що їм можуть дзвонити для підтвердження інформації про вас. Укрпозика видає позики своїм клієнтам за спрощеною системою. З документів знадобляться тільки ІПН і паспорт. Оформлення кредиту з першого по останній етап здійснюється в онлайн-режимі.

Пропонуємо розглянути особливості кредитування компанії Укрпозика більш докладно:

Укрпозика Вимоги та умови
Сума кредиту 300-23000 грн
Сума при першому зверненні до 15000 грн
Відсотки на день 0% перша позика; 1,4% наступні
Доступний період 7, 14, 30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Укрпозика особистий кабінет

Для отримання першого кредиту потрібно створити на сайті Укрпозика особистий кабінет. В подальшому на вашій сторінці буде відображатися статус кредиту, сума, яку потрібно повернути, нараховані відсотки, срок користування коштами. Серед додаткових можливостей: пролонгація, промокоди, акції.

Створити на сервісі Укрпозика кабінет можна за допомогою наступних кроків:

  • виберіть умови кредитування та натисніть кнопку "Подати заявку";
  • пройдіть ідентифікацію в системі BankID (це збільшує шанси на отримання кредиту);
  • заповніть анкету: введіть ПІБ, ІПН, номер телефону, e-mail, дату народження;
  • вкажіть паспортні дані: серію, номер, дату видачі документа;
  • ознайомтеся з умовами надання фінансових послуг і підтвердіть свою згоду з ними.

Натиснувши кнопку “Продовжити”, ви перейдете до наступного етапу оформлення кредиту. Після створення облікового запису в Укрпозика вхід в особистий кабінет можна буде здійснювати, використовуючи тільки номер мобільного телефону.

Як взяти кредит в компанії Укрпозика?

  1. Вибрати суму і термін позики.
  2. Створити особистий кабінет.
  3. Пройти верифікацію картки.
  4. Підписати договір.
  5. Отримати гроші

Умови кредитування можна вибрати на кредитному калькуляторі на головній сторінці сайту Укрпозика ком юа. Далі потрібно заповнити невелику анкету для створення особистого кабінету. Якщо у вас вже є аккаунт в Укрпозика, вхід в нього можна виконати одним кліком. Наступний крок — верифікація картки. Процедура допоможе підтвердити, що власником рахунку є саме ви. Для цього у відповідні поля потрібно ввести реквізити: номер, термін дії та СVV-код картки. Операція вважається успішною після введення позичальником перевірочного коду. Рішення по заявці сервіс відправить в SMS і електронному листі. Якщо воно позитивне, потрібно буде підписати кредитний договір. Уважно прочитайте всі пункти і підтвердіть свою згоду з ними. Як тільки ви це зробите, потрібна сума надійде на картку.

Як погасити кредит в компанії Укрпозика?

  1. В особистому кабінеті.
  2. Через термінал.


Всі користувачі сервісу Укрпозика погасити кредит можуть за допомогою банківської картки, прив'язаної до аккаунту. Здійснити платіж можна з особистого кабінету. На сайті цілодобово працює онлайн-чат, в який можна звернутися у разі виникнення складнощів під час оплати. У розділі Контакти Укрпозики є телефон гарячої лінії.

Погасити заборгованість можна також через термінали:

  • IBox;
  • Paymarket;
  • 24NonStop;
  • 2Click;
  • EasyPay.

Залишаючи про компанію Укрпозіка відгуки, користувачі писали, що оплата завжди приходить вчасно, незалежно від способу її здійснення. Після погашення кредиту клієнт отримує повідомлення з підтвердженням на мобільний телефон та електронну пошту.

Контакти компанії Укрпозика

Телефон гарячої лінії 0 800 50 0755
Фактична адреса м. Київ, вул. Сурикова 3А
Пошта info@ukrpozyka.com.ua

Пролонгація в Укрпозиці. Як продовжити кредит?

  1. Увійти в особистий кабінет.
  2. Вибрати послугу Пролонгація.
  3. Вказати новий термін кредиту.
  4. Підтвердити заявку.

Щоб продовжити термін кредитного договору, потрібно увійти на сайті Укр позика в особистий кабінет. Після цього натиснути кнопку “Пролонгація” і в наступному вікні вибрати період користування коштами: 7, 14 або 30 днів. Якщо у позичальника немає заборгованості за відсотками, послуга буде підключена.

Продовжувати термін погашення позики можна необмежену кількість разів. Пролонгація не чинить негативного впливу на кредитну історію.

Чому відмовили в компанії Укрпозика?

  1. У клієнта низький кредитний рейтинг.
  2. Позичальник намагався використовувати для оформлення позики чужу картку.
  3. До кінця терміну дії картки залишилося менше 3 місяців.
  4. Вік позичальника нижче 18 років.
  5. При заповненні заявки вказані недостовірні дані.

Як правило, погана кредитна історія негативно впливає на прийняття рішення по заявці. Стати приводом для відмови можуть також недостовірні дані в анкеті, помилки при верифікації картки, спроби обману з боку позичальника. У компанії Укрпозика взяти кредит можуть тільки повнолітні громадяни України. Оформити кредит можна виключно на власну банківську картку. На картки, в яких закінчується термін придатності, а також на картки для соціальних виплат гроші не перераховуються.

Автор: Компанія “Miloan”
07.04.2020
views
4534  переглядів
shares
0