Ultracash: умови кредитування

Ultracash: умови кредитування
Loader

Що таке Ultracash? Це швидкий і зручний спосіб отримати гроші в кредит. Вам не доведеться відвідувати банк, збирати довідки, робити ксерокопії документів, годинами чекати рішення щодо заявки. Ультракеш надає термінову фінансову допомогу в будь-який час, не потрібно навіть виходити з дому чи відриватися від справ. Позичальники, залишаючи про Ultracash відгуки, виражають задоволення умовами оформлення кредиту. Серед переваг компанії вони виділяють зручний інтерфейс сайту, оперативність і прозорість. За словами клієнтів, від подачі заявки до отримання відповіді минає лише 5 хвилин. Ніяких додаткових нарахувань, прихованих комісій чи страхових внесків в період користування кредитом зафіксовано не було.

Умови кредитування Ultracash

Ультракеш видає своїм клієнтам кошти за спрощеною схемою, регулярно проводить акції і надає можливість оформити позику за промокодом. Окрім того, в компанії Ultracash кредит зі знижкою 50% можуть отримати громадяни, які звернулися вперше. Для безпеки клієнтів сервіс використовує надійну систему захисту даних. Обробка інформації щодо картки здійснюється відповідно до міжнародних норм. Перед відправкою даних позичальнику надається можливість ознайомитися з умовами їх використання.

Особливості кредитування Ultracash

Ultracash Вимоги та умови
Сума кредиту 500-10000 грн
Сума при першому зверненні до 4000 грн
Відсотки на день 0,88% на першу позику; 1,78% на наступні
Доступний період 1-30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Ultracash особистий кабінет

Щоб стати клієнтом компанії, потрібно оформити на сайті Ultracash особистий кабінет. Для цього слід натиснути чорну кнопку “Мій кабінет” на головній сторінці. У наступному вікні виберіть опцію “Реєстрація нового користувача”. До створення облікового запису ви будете допущені після вибору суми і строку позики. В анкеті потрібно вказати таку інформацію:

  • дата народження;
  • адреса електронної пошти;
  • самостійно придуманий пароль;
  • номер, серія паспорта, ІПН.

Після створення облікового запису здійснити на сайт Ultracash вхід можна буде з будь-якого пристрою, який має доступ до інтернету.

Як взяти кредит в Ultracash?

  1. Авторизуйтесь на сайті.
  2. Подайте заявку.
  3. Пройдіть верифікацію картки.
  4. Підпишіть договір.
  5. Отримайте кошти.

Спочатку потрібно натиснути кнопку “Мій кабінет” і ввести зареєстрований в Ultracash login і пароль. Далі слід вибрати умови кредитування. Якщо ви маєте для позик Ultracash промокод, введіть його у відповідне поле. Потім вкажіть реквізити картки і пройдіть процедуру верифікації. Відповідь щодо заявки прийде на вказаний вами e-mail, в особистий кабінет і на мобільний телефон. Кредитна угода укладається в онлайн-режимі. Кошти перераховуються на картку миттєво.

Як погасити кредит в Ultracash?

  1. За допомогою картки.
  2. У фінансовій установі.
  3. Через "Мобільні гроші" Київстар.
  4. Через термінал.

Погасити кредитну заборгованість можна через свій аккаунт. Натисніть в особистому кабінеті відповідну кнопку і дотримуйтесь інструкцій.

В разі оплати через банк в призначенні платежу потрібно вказувати ПІБ і номер угоди. Реквізити рахунку Ultracash знаходяться у відкритому доступі на сайті.

Переказати гроші через сервіс "Мобільні гроші" можуть всі абоненти Київстар. Для цього знадобиться ІПН, номер договору і картка.

Платежі також приймаються через термінали мереж EasyPay, City24, AlfaPay, iBox і ПриватБанк.

Контакти Ultracash

Телефон гарячої лінії 0 800 752 390
Фактична адреса м. Харків, вул. Тобольська, буд. 42
Пошта info@ultracash.com.ua

Пролонгація в Ultracash. Як продовжити кредит?

  1. Погасити відсотковий борг.
  2. Дочекатися повідомлення про підключення пролонгації.

Щоб продовжити оформлений в Ультракеш кредит онлайн, досить сплатити відсотковий борг, який накопичився за весь час користування коштами. Пролонгація буде підключена автоматично. Інформацію про продовження ви побачите після входу в зареєстрований на сайті Ультракеш особистий кабінет. Строк пролонгації позики буде такий, як і в початковій угоді.

Чому відмовили в Ultracash?

  1. Невідповідність ключовим вимогам сервісу.
  2. Наявність прострочень в інших МФО.
  3. Проблеми з карткою.

Клієнт Ultracash повинен мати українське громадянство і на момент звернення в компанію проживати в Україні. Вік не повинен бути нижче 18 років. Невідповідність цим вимогам може стати причиною відмови в позиці. Відхилити заявку компанія може також через низький кредитний рейтинг клієнта і невдале проходження верифікації картки.

Автор: Компанія “Miloan”
27.08.2020
views
2250  переглядів
shares
0