Навіщо потрібна карта візуалізації та як її скласти?

Навіщо потрібна карта візуалізації та як її скласти?
Loader

У кожного з нас є заповітні мрії та бажання. Якщо вони чітко сформульовані, то цілком можуть втілитися в реальність — вважають фахівці в галузі езотерики. Цьому сприятиме весь Всесвіт.

Шлях до щастя, успіху і багатства людини складається з точно визначених життєвих цілей. Чудовим інструментом для цього є карта візуалізації. Як її створити і навіщо вона потрібна — розглянемо в нашому матеріалі.

Як правильно сформулювати свої бажання?

Цілі, які людина ставить перед собою, необхідно записувати або виражати у вигляді зображень. Тоді ймовірність їх досягнення значно підвищується. Таку теорію висунули ще стародавні китайські мислителі.

Найважливіше за цих обставин ― детально уявити, як будуть здійснюватись мрії. Щоб досягти потрібного результату, слід дотримуватися кількох рекомендацій:

  • формулювати поставлені цілі у стверджувальній формі. Тобто таким чином, ніби ви вже їх досягли. Наприклад, вказувати не «я хочу», а «я маю»;
  • конкретизувати бажання простими словами, щоб уникнути подвійного трактування;
  • планувати тільки те, що не зашкодить іншим людям.

Як зробити карту візуалізації?

Щоб створити карту або дошку візуалізації, вам знадобиться:

  • великий ватман;
  • журнал з яскравими фотознімками;
  • різнокольорові фломастери;
  • скотч або клей;
  • ножиці.

Розмір карти може бути будь-яким, на ваш розсуд. Але вважається, що чим вона більша та змістовніша, тим кращим буде результат. Вам необхідно розділити її на 8 секторів, кожен з яких буде відповідати основним сферам життя.

Здоров'я

Це буде основна центральна ділянка, на якій слід помістити своє фото. Дуже важливо, щоб знімок був зроблений недавно, і ви собі на ньому подобалися. Під ним потрібно написати хвалебну фразу, наприклад: «Я найщасливіша, здорова, сповнена сил» і т.п.

Фінанси

Цей розділ відповідає за статок і заробіток грошей. Тут слід помістити картинку, яка максимально точно описує ваші бажання щодо становища в суспільстві та матеріальної складової. Додатково можна вказати засоби досягнення цілей: інвестиції, зібрані заощадження, оформлення кредиту або депозиту на вигідних умовах.

Успіх

Сектор, що визначає високі досягнення, буде розташовуватися над вашим фото. Намалюйте в своїй уяві найсміливіші перемоги у сфері, яка вам до душі, наприклад, у спорті чи в творчості. Дайте волю фантазії та заповніть цю ділянку знімками кубків, нагород, премій тощо.

Любов

Ця ділянка має бути з лівого боку від вашого знімка. Для тих, хто ще не знайшов свою другу половинку, необхідно прикріпити зображення закоханої пари. Ще слід додати детальну характеристику потенційного обранця. Тим же, у кого є кохана людина, потрібно написати фразу: «Я люблю, і мене люблять!».

Сім’я

Розділ, який відповідає за гармонію і благополуччя в родині. Людина по-справжньому щаслива лише тоді, коли в її домі панує атмосфера любові, миру і злагоди. Прикріпіть тут зображення великого красивого будинку або квартири, про які ви давно мріяли. Якщо ви перебуваєте в шлюбі, додайте спільне фото зі свого архіву, якщо ні, то зображення щасливої родини.

Знання

Ділянка карти, в якій вам потрібно вказати те, чого ви хочете навчитися. Це може бути іноземна мова або програма, пов'язана з вашою професією. Доречно буде прикріпити сюди знімки книг, газет, журналів та інших джерел інформації.

Кар'єра

Цей розділ знаходиться під вашим знімком. Тут можна прикріпити зображення логотипів відомих компаній і все, що безпосередньо пов'язано з успіхом і грошима: доларові банкноти, графіки зростання якихось показників і т.ін.

Подорожі

Тут помістіть фотографії тих місць, які б ви хотіли відвідати: міста, країни, курорти. Додатково опишіть мету поїздки й емоції, які очікуєте отримати.

Готову карту бажань необхідно повісити на видному місці, щоб ви бачили її кожен день, і ваші мрії постійно нагадували про себе. Це буде прекрасною мотивацією та стимулом займатися тим, що може наблизити вас до мети.

Вірте в себе, свої сили і прекрасне майбутнє! І нехай всі ваші найзаповітніші мрії обов'язково здійсняться!

Автор: Компанія “Miloan”
17.01.2020
views
2801  переглядів
shares
0