Zecredit: умови отримання онлайн-кредитів

Zecredit: умови отримання онлайн-кредитів
Loader

Що таке Zecredit? Це онлайн-сервіс, за допомогою якого можна отримати гроші на картку за 15 хвилин. Оформити онлайн-кредит можна в будь-який час доби не виходячи з дому. З документів знадобляться тільки паспорт та ІПН. Zecredit належить ТОВ "ФК" "Інвеструм", яка була зареєстрована як юридична особа в 2018 році. Головні переваги сервісу: вигідна програма лояльності, зручна пролонгація, безпека послуг та захист персональних даних.

Умови кредитування в Zecredit

Через сервіс Zecredit онлайн-кредит можна оформити швидко і без зайвих труднощів. Цьому сприяють простий інтерфейс сайту, доступність послуг і велика швидкість обробки заявок. Скористатися сервісом можуть всі повнолітні громадяни України, в тому числі безробітні, студенти та пенсіонери. Гроші видаються без довідки про доходи, поручителів і застави. Подати заявку на онлайн-займ можна через інтернет — з комп'ютера або телефону. Договір також підписується в онлайн-режимі — відвідувати офіс відділення не доведеться. Здійснивши лише кілька кліків ви швидко і легко зможете отримати позику на оплату комунальних послуг, кредит до зарплати, гроші на ремонт або купівлю побутової техніки. Мета оформлення кредиту не впливає на рішення про схвалення або відхилення заявки.

Пропонуємо більш детально розглянути умови кредитування Zecredit:

Zecredit Вимоги та умови
Сума кредиту 1000-12000 грн
Сума при першому зверненні до 3000 грн
Відсотки на день 0,01% при першому зверненні; 1,6% при наступних
Доступний період 7-30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 до 65 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Zecredit особистий кабінет

Щоб отримати позику онлайн на картку, потрібно створити на сайті Zecredit особистий кабінет. Це проста і швидка процедура, яку зможе виконати кожен користувач мережі. Для реєстрації потрібно здійснити наступні кроки:

  • перейти на zecredit.com.ua;
  • вибрати умови кредиту на головній сторінці сайту;
  • клікнути Отримати кредит;
  • в наступному вікні натиснути кнопку Реєстрація;
  • вказати номер телефону і двічі ввести пароль;
  • підтвердити реєстрацію використовуючи СМС-код.

Зареєстровані користувачі можуть в будь-який час здійснювати вхід в особистий кабінет Зекредіт. Для цього достатньо натиснути кнопку Вхід у правому верхньому кутку екрану. Авторизувавшись на сайті ви зможете оформити кредит за 5 хвилин, підключити пролонгацію, оплатити позику онлайн карткою.

Як взяти кредит в Zecredit?

  1. Вибрати термін і розмір кредиту.
  2. Зареєструватися на сайті.
  3. Заповнити анкету.
  4. Пройти верифікацію.
  5. Отримати рішення по кредиту.
  6. Ознайомитися з договором.
  7. Отримати онлайн-позику на картку.

При першому зверненні в Zecredit, потрібно створити на сайті особистий кабінет. Після реєстрації система запропонує заповнити невелику анкету. В запропоновані поля слід ввести ПІБ, електронну адресу, ІПН, паспортні дані, адресу проживання і прописки, інформацію про працевлаштування та доходи. Для продовження потрібно прикріпити до особистого кабінету банківську картку. Кредитні кошти можуть бути перераховані на картку будь-якої фінустанови. Верифікація передбачає тимчасове блокування на рахунку суми до 1 гривні. Для проходження процедури потрібно ввести номер, термін дії та тризначний код картки (знаходиться на зворотному боці). Щоб підтвердити картку, потрібно вказати в особистому кабінеті, яка саме сума була заблокована. Після цього заявка буде відправлена ​​на обробку. Через кілька хвилин на вказаний в анкеті номер телефону прийде відповідь. У разі позитивного рішення потрібно буде підписати кредитний договір СМС-кодом. Відразу після цього кошти будуть перераховані на картку.

Як погасити кредит в Zecredit?

  1. Банківською карткою.
  2. У відділенні банку
  3. Через термінал самообслуговування.

Щоб оплатити кредит Zecredit онлайн, потрібно авторизуватись на сайті і здыйснити погашення карткою, яка прив'язана до аккаунту.

Для оплати кредиту у відділенні банку знадобиться платіжний рахунок сервісу, номер договору і телефон. Здійснити оплату можна готівкою або карткою.

Для оплати через термінал також потрібно знати реквізити сервісу. За відгуками користувачів найзручніше здійснювати погашення через термінал ПриватБанку.

Оплачувати заборгованість рекомендується за кілька днів до закінчення терміну, так як обробка платежу може займати до трьох календарних днів.

Контакти Zecredit

Телефон гарячої лінії +38 (044) 333 83 85
Фактична адреса м. Київ, вул. Ярославська, 6
Пошта info@zecredit.com.ua

Пролонгація в Zecredit. Як продовжити кредит?

  1. Перейти в особистий кабінет.
  2. Вибрати послугу "Пролонгація".
  3. Вказати період продовження кредиту.
  4. Здійснити обов'язковий платіж.
  5. Підписати додаткову угоду.

Щоб продовжити кредит потрібно увійти в свій аккаунт і натиснути кнопку Продовжити. Система запропонує вибрати термін пролонгації і сплатити мінімальну суму (буде відображена в особистому кабінеті). Для завершення потрібно укласти додатковий кредитний договір.

Чому відмовили в Zecredit?

  1. Недостовірна інформація в анкеті.
  2. Проблеми з карткою.
  3. Використання чужих документів.
  4. Численні прострочення в інших фінустановах.
  5. Вік молодше 18 років.
  6. Проживання за кордоном.

Рівень схвалення в Зекредіт становить 90%. Сервіс відхиляє заявки користувачів, які не відповідають умовам компанії і здійснюють протизаконні дії. Так, приводом для відмови може послужити введення недостовірних даних і помилки в анкеті. Не отримають кредит також громадяни у віці до 18 і старше 65 років.

Обов'язковою умовою компанії є реєстрація та проживання на території України. Іноземним громадянам Zecredit позики не видає.

Позичальники із зіпсованою кредитною історією можуть отримати гроші в Zecredit. Однак при наявності додаткових прострочень заявка буде відхилена.

Спроби оформити позику на чужу картку і за чужим паспортом розцінюються як шахрайські дії. Зловмисники, які спробують здійснити щось подібне будуть занесені до чорного списку. Для підвищення шансів на схвалення заявки рекомендуємо заповнювати всі поля в анкеті, вказуючи повну інформацію.

Автор: Компанія “Miloan”
21.10.2020
views
3654  переглядів
shares
0