УКР РУ
УВІЙТИ

Анкета, яка на 100% гарантує отримання позики

Схвалять кредит чи ні? Рішення багато в чому залежить від інформації, яку позичальник вказує в анкеті. Сьогодні поговоримо про те, як відповідати на питання, щоб підвищити шанси на позитивну відповідь.

Про що зазвичай запитують в анкеті?

Анкетування — це спосіб дізнатися, наскільки позичальник чесна людина, наскільки відповідально він буде ставитися до свого кредиту, і чи зможе виконати свої боргові зобов'язання. На підставі відповідей МФО і банки формують портрет клієнта. Якщо позика оформлюється онлайн, то анкета — це єдиний спосіб ближче познайомитися з позичальником і виключити ймовірність шахрайства.

Які питання можуть бути в анкеті? Обов'язково потрібно буде представитися, вказати дату народження і контактні дані: номер телефону, електронну пошту. Крім цього, кредитори завжди запитують про місце реєстрації та фактичне проживання позичальника.

Що стосується документів, то при оформленні кредиту потрібно вказувати серію і номер паспорта, а також ідентифікаційний код. При оформленні онлайн-кредиту на етапі заповнення анкети ще проводиться ідентифікація особи. Це можна легко і швидко зробити за допомогою BankID, дозволивши банку, в якому ви обслуговуєтеся, відправити кредитору свої дані.

Другий спосіб — фотоідентифікація. Потрібно сфотографуватися з паспортом в руках і окремо сфотографувати сторінку з реєстрацією. Знімки необхідно завантажити в особистий кабінет. Нагадаємо, що в Мілоан працює сервіс "лайфнесс фото", який дозволяє робити знімки в режимі реального часу і автоматично завантажує їх на сайт.

Крім цього в анкеті можуть бути питання про ваш сімейний стан, працевлаштування, доходи, соціальний статус, кредитну історію.

Як відповідати на питання, щоб отримати стовідсоткове схвалення?

Рішення по заявці залежить не тільки від відповідей в анкеті, а ще від кредитного рейтингу, скорингу та інших факторів. Тому, навіть якщо ви відповісте на всі питання, не варто сподіватися на 100% позитивну відповідь. Але! Шанси на схвалення за допомогою анкети підвищити можна. Ми підготували для вас кілька корисних порад.

  1. Не поспішайте! Навіть якщо позика потрібна дуже терміново. Перевірте, чи правильно ви відповіли на питання, чи немає помилок. Пам'ятайте, що навіть одна неправильна цифра в номері телефону може стати причиною відхилення заявки.
  2. Заповнюйте анкету завжди повністю, а не тільки ті рядки, які із зірочками. Чим більше інформації ви надасте кредитору, тим вищими будуть шанси на позитивну відповідь.
  3. Будьте чесні. Не потрібно “прикрашати дійсність”, навіть якщо у вас мінімальна зарплата і в минулому були прострочення в банку. Система все одно все перевірить. Якщо будуть виявлені невідповідності — вам відмовлять у кредиті.
  4. При оформленні кредиту використовуйте тільки свої документи і свою картку. В іншому випадку ваші дії будуть розцінені як шахрайство.
  5. Якщо потрібно додати фото — робіть його при денному або дуже яскравому світлі. Слідкуйте за чіткістю і читабельністю тексту.

Пам'ятайте, що інформація, яку ви вказуєте в анкеті, не розголошується і не передається третім особам. Про це завжди повідомляється в Політиці конфіденційності кредитора. Перед подачею заявки радимо ознайомитися з документами кредитної організації. Обов'язково повинні бути свідоцтво про реєстрацію та ліцензія Нацкомфінпослуг.

Чому можуть відмовити в кредиті?

Є багато причин, за якими банки і МФО можуть відхилити заявки потенційних позичальників. Ми поговоримо про найголовніші з них:

  • невідповідність вимог за віком і громадянством: кредити видаються тільки повнолітнім особам, які мають українське громадянство;
  • помилки і недостовірна інформація в анкеті: про це ми вже говорили в попередньому розділі — потрібно бути чесними і перевіряти відповіді перед відправкою;
  • прострочення: МФО видають клієнтам кредити з поганою кредитною історією, але якщо прострочень багато і вони великі — в кредиті буде відмовлено;
  • оформлення відразу декількох позик в одній і тій же компанії: повторну позику в МФО можна оформити тільки після повного погашення попередньої.

Банки менш лояльно відносяться до позичальників, ніж МФО. Ви не зможете отримати банківський кредит без довідки про доходи, з поганою КІ і відкритим кредитом в іншій фінустанові.

Насправді все дуже просто. Щоб збільшити шанси на схвалення кредиту потрібно просто бути чесним і не порушувати правила організації, в яку хочете відправити заявку. До речі, не забувайте, що в Мілоан рівень схвалення становить 97%. Уже при першому зверненні реально отримати в борг до 20 000 гривень.

Найпопулярніші

Сайти для заробітку в інтернеті. Де 100% заплатять?

Потрібен додатковий дохід? Шукаєте перевірені сайти для заробітку в Україні у 2022 році? У мережі іс...
593 390 переглядів

Як заробляти в Тік-Ток — ТОП-10 методів монетизації Tik-Tok

Кількість щотижневих користувачів Tik-Tok — понад 40 млн. Цей додаток — один з найпопуля...
510 269 переглядів

Як заробити підлітку в Україні в 2022 році?

Сучасні українці починають замислюватися про питання заробітку ще будучи дітьми. Крім кишенькових гр...
282 252 переглядів
Взяти кредит