Головні переможці акції "Літній квест"

Головні переможці акції "Літній квест"
Loader

Визначено перших переможців акції "Літній квест"! Саме вони успішно виконали всі умови акції, пройшли наш безпрограшний міні-квест та відкрили свої подарунки в грі! 

Нагадаємо, акція безпрограшна! І всі учасники, які належно виконають умови акції (отримають кредит в акційний період та зіграють в гру в Особистому кабінеті) отримають гарантовані подарунки! Подарунки розподілено рандомом в рамках квест-гри.

Тож дізнаємося імена квест-везунчиків:

Переможець №1: Коваль Д.В. (номер кредитного договору 48***20) отримує на вибір гриль Tefal PaniniGrill або грошовий подарунок 2 500 (дві тисячі п'ятсот) гривень.

Переможець №2: Ганюкова А. В. (номер кредитного договору 42***51) отримує на вибір кавову машину KRUP або грошовий подарунок 3 000 (три тисячі) гривень.

Щоб отримати подарунок або гроші, переможцю необхідно до 30 липня 2021 року надіслати поштою такий пакет документів:

1. Копію паспорта: всі сторінки з відмітками (завірені підписом і фразою "копія вірна").

2. Копія ІПН (завірений підписом і фразою "копія вірна").

3. Заява для отримання подарунку або для перерахування грошей (завірені Вашим підписом, фразою "копія вірна", а також Прізвищем, Ім'ям, По-батькові). Завантажити зразок для отримання подарунку або для перерахування грошей можна тут

Наша поштова адреса:

ТОВ "Мілоан", вул. Багговутівська, 17-21, м. Київ, 04107.

тел. +38 044 337 36 67.

Нагадуємо, що з усіх подарунків в нашій державі знімається податок на доходи фізичних осіб 18% та військовий збір 1,5%.

ВАЖЛИВО! У зв’язку із карантинними обставинами можлива затримка доставки подарунку в матеріальній формі. Грошовий еквівалент буде надіслано на рахунок ОДРАЗУ ж після отримання пакету документів переможця.

ХОЧУ ГРОШІ+ПОДАРУНОК

Офіційні правила акції тут.

Акцію завершено.