Як взяти кредит через застосунок Miloan: інструкція

Як взяти кредит через застосунок Miloan: інструкція
Loader

Тепер будь-який клієнт компанії Мілоан може оформити кредит за 10 хвилин за допомогою мобільного застосунку AppStore чи PlayMarket. Це дуже зручно, адже по суті подати заявку можна, де б ви не знаходилися: у торговому центрі, на відпочинку, у транспорті, на прогулянці в парку, на роботі чи вдома. Головне мати при собі телефон із доступом до інтернету.

Нещодавно наша компанія презентувала вже оновлені дві версії застосунку: для власників Android та iOS. Натисніть на посилання і за кілька секунд завантажте додаток на свій смартфон.

Що потрібно для оформлення мікропозики через застосунок Miloan?

Для оформлення кредиту через мобільний застосунок вам знадобиться:

  • cмартфон;
  • доступ в інтернет;
  • ІПН, паспорт старого зразка або id-карта;
  • картка будь-якого банку;
  • електронна пошта.

Цей список актуальний для нових позичальників компанії, які хочуть взяти перший кредит в Miloan. Якщо ви вже зареєстрований клієнт, для оформлення повторного кредиту через застосунок знадобиться лише доступ до інтернету. Всі дані вже будуть в особистому кабінеті — вам потрібно буде лише авторизуватись та вибрати суму для отримання позики.

Інструкція з оформлення позики у застосунку для Android

Звичайно, для початку варто завантажити програму на смартфон. Для цього потрібно перевірити доступ в інтернет, завантажити додаток за посиланням, і почекати, поки закінчиться встановлення додатку.

Після завершення завантаження, потрібно відкрити застосунок та перейти до оформлення кредиту.

1) Відкрийте застосунок, введіть номер мобільного телефону та натисніть “Отримати пароль”.

2) У наступному вікні введіть код СМС.

3) Вкажіть суму та термін кредиту: від 500 до 20000 гривень, від 1 до 30 днів. Натисніть "Отримати гроші".

4) Вкажіть дані для реєстрації особистого кабінету: ПІБ, ІПН, телефон та e-mail. ПІБ потрібно вводити українською мовою.

5) Дайте згоду на отримання, збереження та обробку персональних даних. Підпишіться на рекламну розсилку (за бажанням). Клацніть "Зареєструватися".

6) Пройдіть ідентифікацію через BankID або фотоідентифікацію всередині застосунку. Щоб підтвердити особу через BankID, потрібно натиснути відповідну кнопку, авторизуватися на сайті банку, у якому ви обслуговуєтесь, підтвердити відправлення даних Miloan. Щоб зробити фотознімки в режимі реального часу, виберіть тип документу, надайте програмі доступ до камери, сфотографуйте себе з паспортом в руках, а також окрему сторінку з реєстрацією. Детальні інструкції з авторизації ви можете знайти за посиланнями: Авторизація через BankID, Фотоідентифікація на Мілоан.

7) Заповніть анкету. Вкажіть серію, номер паспорта або id-картки. Дайте відповідь на питання про сімейний стан, працевлаштування та рівень доходів.

8) Пройдіть верифікацію картки. Для цього потрібно ввести номер картки, термін дії та CVV-код. На рахунку тимчасово буде заблоковано 1 гривню. Щоб підтвердити, що власник картки — це ви, потрібно ввести код, який прийде в СМС. Зверніть увагу, що Miloan не отримує доступу до реквізитів вашої картки.

9) Заявку буде надіслано на обробку. Протягом 5 хвилин ви отримаєте відповідь.

10) У разі позитивного рішення на екрані з'явиться кредитна угода (також продублюється на вашу пошту). Прочитайте її та підтвердіть згоду з умовами оформлення позики.

11) Отримайте гроші на картку.

В особистому кабінеті застосунку Miloan.ua буде відображатися актуальна інформація по вашому кредиту: сума, відсотковий борг, кількість днів до закінчення терміну, діюча ставка.

Якщо ви вже реєструвалися на Miloan.ua, просто введіть номер телефону, код із смс, виберіть суму і термін і натисніть "Отримати гроші". Ваша анкета вже заповнена і всі кроки, описані вище, швидше за все, не будуть актуальними. Якщо у вас є промокод Мілоан — введіть його в поле до моменту натискання кнопки "Отримати гроші".

Як отримати кредит через застосунок Miloan з iOS-пристрою?

Власники iPhone та iPad також можуть оформити швидкий кредит через застосунок Мілоан, який вже доступний в App Store. Щоб отримати гроші на картку, потрібно виконати декілька простих дій.

1) Завантажте застосунок Miloan на свій айфон або айпад. Дочекайтеся завершення інсталяції програми.

2) Пройдіть авторизацію. Введіть номер мобільного телефону та код, який прийде в СМС.

3) Виберіть суму кредиту (від 500 до 20 тис. гривень) та термін (від 1 до 30 днів). Клацніть "Отримати гроші".

4) Заповніть форму для реєстрації особистого кабінету. Українською мовою потрібно вказати прізвище, ім'я, по батькові, а також ІПН, контактний номер телефону та e-mail.

5) Внизу поставте галочку, надавши згоду на обробку персональних даних. Угода на e-mail-розсилку – за бажанням. Натисніть “Зареєструватись”.

6) Підтвердіть особистість. При використанні BankID потрібно вибрати зі списку банк, клієнтом якого ви є, авторизуватися на його сайті, підтвердити відправку інформації компанії Miloan. Щоб ідентифікуватися за допомогою фото, потрібно дозволити сервісу доступ до камери, зробити селфі з паспортом та окремо — знімок сторінки з пропискою.

7) Заповніть анкету. Вкажіть інформацію про зайнятість, доходи, сімейний стан, мету оформлення кредиту.

8) Наступний крок – верифікація картки. Процедура дозволяє підтвердити, що ви маєте доступ до рахунку. Для цього потрібно вказати номер, CVV-код та термін дії картки. На рахунку буде заблоковано 1 гривню, після чого вам прийде СМС із кодом підтвердження. Введіть комбінацію у відповідне поле, після чого сума розблокується. Пам'ятайте, що Мілоан не отримує доступу до даних вашої картки.

9) Заявку буде надіслано на розгляд. Це може тривати близько 5 хвилин.

10) Якщо відповідь буде позитивною, на екрані відкриється форма підписання кредитного договору, який також продублюється на пошту. Ознайомтеся з усіма пунктами та підтвердіть згоду з ними.

11) Гроші будуть зараховані на картку миттєво.

Завдяки застосунку, ви матимете швидкий доступ до особистого кабінету Miloan. Ви зможете відстежувати нарахування відсотків та закінчення терміну кредиту. З особистого кабінету можна підключати пролонгацію та оплачувати кредит.

Для отримання повторної позики через застосунок достатньо вибрати суму та термін, підтвердити інформацію в особистому кабінеті та після отримання позитивного рішення – підписати договір. Усього три кліки — і гроші на картці.

Мобільна позика від Miloan — це як подушка безпеки, яка завжди з вами! Завантажуйте застосунок в App Store (посилання) та Play Mаркет (посилання), щоб отримати моментальний кредит без дзвінків та зайвих перевірок. І, звичайно, обов'язково пишіть ваші відгуки і ставте оцінки нашому застосунку, а ми постараємося зробити його ще швидшим і досконалішим:)

Автор: Компанія “Miloan”
24.10.2021
views
4428  переглядів
shares
1119