Де українцям можна безкоштовно вчити англійську мову?

Де українцям можна безкоштовно вчити англійську мову?
Loader

Знати англійську – це круто. Це ми усі розуміли завжди, але не надавали цьому такої уваги, як зараз, коли у наш дім прийшла війна. Саме зараз Україну покинуло приблизно 5 мільйонів людей. Поїхали у країни Євопи, США та Канаду, де потрібна англійська. Також дуже багато українців втратили роботу, і, навіть якщо не покинули країну, то все одно шукать віддалені вакансії за кордоном.

Коротше, англійська стала квитком у комфортніше життя та необхідністю. Сьогодні ми розповімо де і як українцям можна безкоштовно вивчати мову.

Сервіси, що стали безоплатними для українців

Багато хто відкрив підписки для українців, та сервіси англійської не виключення. Ось деякі з них:

  • Busuu – додаток відкривається на 90 днів, дається відразу преміум-доступ. У додатку доступне вивчення англійської і ще 10 інших іноземних мов. Дуже зручно для тих, хто зараз за кордоном;
  • Duolingo –додаток безкоштовний, а також частину грошей з транзакцій по всьому світові засновники відправляють на допомогу ЗСУ;
  • Drops –безкоштовна річна підписка для українців. Вам буде потрібен промокод, який можна отримати після реєстрації;
  • Ling App – підписка на додаток на 6 місяців, крутий інтерфейс та більш ніж 50 різних мов у додатку;
  • Drops – потрібно заповнити заявку на сайті, дочекатися відповіді менеджера та вам відкриють безкоштовний доступ;
  • Babbel – доступ на 3 місяці, який розроблено спеціально для адаптації людей, що виїхали з України та зараз за кордоном;
  • Cambridge Assessment English – освітній центр надав у безкоштовний доступ більш ніж 170 курсів з англійської мови для українців, а також кембріджський словник та додаток для тренування writing англійською;
  • Mondly – відкритий доступ на 25 мов Європи та більш ніж 1000 уроків англійської.

Телеграм-канали для вивчення англійської мови

Ось вам ще невеликий список телеграм-каналів для вивчення мови:

Телеграм зараз одна з найпопулярніших платформ, тож підписуйтесь, щоб окрім новин проводити час з користю.

Ще декілька порад

Дивіться фільми англійською. Спочатку з українськими субтитрами, потім з англійськими, потім взагалі без. Не жалійтеся, працюйте, нехай буде важко, але так результат буде швидшим.

Мінімум 1 годину на день розмовляйте. Знайдіть собі того, з ким можна буде говорити. Якщо ви за кордоном – слухайте мову, намагайтеся розмовляти, а не показувати перекладач на телефоні. Практикуйте.

Підпишіться на усі можливі онлайн-школи у Інстаграм та Фейсбук. Зараз майже усі надають щось безкоштовне – беріть участь.

А якщо є можливість вивчати за гроші – навчайтеся онлайн, в українських школах. Допомагайте розвиватися українському бізнесу та економіці – це буде просто неймовірний вклад.

Автор: Компанія “Miloan”
10.07.2022
views
4652  переглядів
shares
4