Дропшиппінг в Україні: топові напрямки 2021 року

Дропшиппінг в Україні: топові напрямки 2021 року
Loader

Що продавати, щоб отримати хороший дохід від дропшипінгу? Які товари будуть купувати в 2021 році? Хочете стати онлайн-підприємцем, але ніяк не можете вибрати нішу? Це одне з найважливіших рішень для дропшипера. Потрібно 100 раз подумати, щоб потім не довелося все починати спочатку. Щоб хоч трохи полегшити муки вибору, ми підготували для вас 10 топових товарів, які будуть користуватися попитом в 2021 році.

Книги

Шелест книжкових сторінок у багатьох асоціюється з чимось романтичним, по-домашньому теплим і затишним. Незважаючи на популярність електронних книг, паперові видання продовжують користуватися попитом. Особливо популярна література для дітей, яким ще рано користуватися гаджетами. Багато батьків, не шкодуючи грошей, купують їм розвиваючі книги, збірники казок, оповідань та ін. Перевагу частіше віддають сучасним і яскраво ілюстрованим виданням.

Товари для розваг і творчості

Набори для хендмейду, приставки, планшети, телевізори, гаджети з ефектом віртуальної реальності, роботи — ці категорії варто додати в ваш інтернет-магазин, тому що на них точно буде попит в 2021 році.

Одяг

Цей напрямок завжди буде мати успіх. При цьому не важливо, яку купівельну аудиторію ви оберете: жіночу, дитячу чи чоловічу — в інтернеті одяг купують всі. Можливість обміну, повернення, покупки накладним платежем буде великою перевагою. Якщо для вас це поки складно — продавайте нижню білизну, яка поверненню не підлягає.

Товари для тварин

Люди купують їжу і засоби для догляду для своїх домашніх улюбленців не менше, ніж для себе. Що можна продавати? Корм, одяг, шампуні, іграшки, наповнювачі для туалету, клітки, будиночки та ін.

Товари для дорослих

Тема сексу, на щастя, все ще цікавить українців і точно не втратить своєї актуальності в 2021 році. Товари 18+ можуть швидко зробити ваш інтернет-магазин прибутковим. Головне, щоб товар був якісний, відповідав опису на сайті і швидко доставлявся.

Товари для дітей

Мама з немовлятами дуже складно знайти час для шопінгу, та й робити покупки з коляскою не дуже зручно. Набагато простіше зайти в інтернет-магазин і знайти там потрібну річ. Ваше завдання зробити так, щоб мама вибрала саме ваш магазин! Сьогодні попитом користуються якісні іграшки: оригінальні лего і ляльки, дерев'яні будиночки, інтерактивні роботи тощо. Чим більший асортимент — тим краще для вас! При цьому стартувати можна з мінімальних вкладень.

Корейська косметика

Кількість запитів на цю тему б'є рекорди. Косметика корейських брендів — безпрограшний варіант для дропшипінгу. При цьому, експерти попереджають про зміну трендів. Якщо в минулому році покупців приваблювали милі баночки зі смішним дизайном, то в цьому році вибір впаде на лаконічність, безпеку і експрес-догляд. Це коли замість 10 процедур можна зробити одну і досягти бажаного ефекту. Попит матимуть засоби cream skin, натуральна косметика, креми в тюбиках з пензлями, які зручно тримати в руках і наносити.

Зручні девайси

Простими словами, це категорія товарів, які полегшують життя. Сюди ми віднесли:

  • водонепроникні чохли;
  • тримачі для телефонів;
  • кишенькові перекладачі;
  • портативні міні-кондиціонери;
  • акумуляторні електроінструменти;
  • очисники для води в душі;
  • водонепроникне взуття;
  • бездротові зарядні пристрої.

Такі товари добре продаються в соціальних мережах.

Спортивний інвентар

У період карантину люди стали більше займатися спортом. На це з'явився час, якого раніше не вистачало. В результаті піднявся рівень продажів товарів для фітнесу, тренажерів та іншого інвентарю для домашніх тренувань. Ви, як дропшипер, можете цим скористатися.

Екотовари

Тренд екологічності зберігся і в 2021 році. Ви можете створити магазин безпечних для здоров'я і навколишнього середовища речей. Що це може бути? Багаторазові сумки для покупок, глиняний посуд, тканинні і паперові пакети для зберігання продуктів, еко диски для догляду за шкірою, бамбукові зубні щітки, еко підгузники та ін. Різноманітність товарів сьогодні настільки велика, що ваш покупець точно зможе знайти для себе щось цікаве і супер корисне!

Додавайте в свій інтернет-магазин категорії трендових товарів 2021 року, аби збільшити кількість покупців і дохід від продажу!

Автор: Компанія “Miloan”
14.01.2021
views
2981  переглядів
shares
0