Як отримати промокод в МФО?

Як отримати промокод в МФО?
Loader

Кожен успішний бізнес використовує різні способи заохочення своїх клієнтів. Не є винятком і мікрофінансові організації, які надають промокоди. Однак не всі розуміють, що це за комбінації цифр і літер, а також які переваги вони дають. Тому сьогодні ми детально розглянемо, що собою являє промокод, хто і як його може отримати, за яких обставин він буде найбільш ефективним.

Що таке промокод?

Промокод — це цифровий аналог знижкового купона, який складається з цифр і літер. Його можна використовувати для зниження вартості або будь-якої іншої переваги під час оформлення позики. Створенням подібних кодів займаються безпосередньо мікрокредитні організації під час проведення рекламної кампанії. Мета надання промокоду — це залучення нових клієнтів і створення більш вигідних умов для тих, хто користується послугами компанії постійно.

Існує декілька різновидів промокодів — одноразові та багаторазові. Перші, як правило, клієнти отримують персонально, їх можна використовувати тільки один раз. Другі ж публікуються у відкритому доступі, але мають обмежену кількість використань або строго визначений період дії.

У більшості випадків коди, які пропонують МФО, забезпечують наступні можливості:

  • збільшення строку дії договору — умови надання кредиту, такі як відсоткова ставка і максимальний розмір, залишаються незмінними, але повернення дозволяється здійснити набагато пізніше;
  • підвищення ліміту — дозволяє збільшити суму кредитування як для нових, так і для постійних клієнтів без зміни строку і ставки;
  • зниження розміру відсоткової ставки — в деяких випадках дає змогу скористатися послугами компанії практично безкоштовно.

Останній різновид промокоду є найбільш затребуваним. Але не у всіх випадках зниження ставки може бути корисним, тому що більшість мікрокредитних організацій першу позику видають під 0,01%. Тож пропозиція більш актуальна для постійних клієнтів.
Важливо звернути увагу на те, що промокоди мають певні обмеження — найчастіше це стосується терміну дії або кількості застосувань. Це, як правило, вказується в описі акції. Тому використовувати такі ключі нескінченно для отримання різноманітних переваг ніяк не вийде. Але якщо це був персональний промокод і в позичальника з яких-небудь технічних причин не виходить його застосувати, то слід звернутися в службу підтримки МФО.

Також варто знати, що акційні комбінації літер і цифр не універсальні. Вони дійсні тільки в тій компанії, яка їх надавала. Тобто ви не зможете з цією знижкою оформити кредит деінде.

Як використовувати промокод?

Застосувати спеціальний код для отримання переваг під час оформлення позики дуже просто. Для цього достатньо виконати кілька дій:

  • зареєструватися на сайті мікрокредитної організації;
  • виконати вхід в особистий кабінет;
  • визначитися з сумою і періодом кредитування;
  • відкрити форму для подачі заявки;
  • скопіювати промокод і вставити у відповідне поле;
  • підтвердити заявку.

Надання знижки за вказаним кодом виконується автоматично. Однак збільшення терміну користування або розміру кредиту необхідно буде додатково підтвердити під час спілкування з менеджером.

Де отримати промокод?

У тих, хто вперше стикається з промокодами, виникає цілком логічне запитання щодо того, де ж їх можна дістати. Сьогодні існує кілька способів надання таких знижок:

  • в електронному листі або SMS — розсилка здійснюється користувачам, які оформили та погасили як мінімум одну позику;
  • на офіційній сторінці МФО і в соціальних мережах — підходить як для нових клієнтів, так і для постійних;
  • під час проведення акцій або в межах спеціальних програм від МФО.

Щоб детальніше дізнатися, як і за яких умов можна отримати промокод від конкретного кредитора, ознайомтеся з інформацією, розміщеною на його сторінці. Так, наприклад, компанія Miloan надає знижки в особистій розсилці та соціальних мережах. Щоправда, останні мають певні обмеження. Отже, щоб не впустити таку вигідну можливість, краще всього регулярно стежити за новинами МФО на сайтах і в соцмережах.

Автор: Компанія “Miloan”
20.03.2020
views
3744  переглядів
shares
5