Мілоан – допомога з любов'ю до кожного українця!

Мілоан – допомога з любов'ю до кожного українця!
Loader

Друзі, доброго дня! 12 квітня ми вирішили трішки відновити нашу роботу, але не на мікрофінансовому, а на інформаційному фронті. Дуже сподіваємося, що ви читаєте цей матеріал з безпечного місця, здорові та з можливістю радіти хоча б якимось світлим речам у такий жахливий час.

Наша компанія поки що не відновлює свою основну роботу. Головний меседж, з яким ми допомагали, та, сподіваємося, продовжимо допомагати  – кредити до зарплати. Але, нажаль, із зарплатами сьогодні проблема, тому з кредитами також. Усі боргові зобов'язання заморожені, станом на 24 лютого 2022 року.

Зараз команда Мілоан робить усе можливе, щоб перемога України стала ще ближчою. Наші працівники кол-центру та комунікації з клієнтами, відділу маркетингу – аналітики, майстри з реклами, розробники, наші керівники – перекваліфікувалися у волонтерів, які допомагають на різних фронтах – від евакуації людей до медичної допомоги у окупованих регіонах. Наші волонтери – це приклад того, як за 15 хвилин можна зробити неможливе – ми дуже пишаємося нашою командою та віримо у кожного!

А тепер до інформаційної допомоги від нашої команди.

У блозі на сайті Мілоан ми вирішили 3 рази на тиждень публікувати інформацію, яка буде корисна для українців:

  • блок особистої безпеки та військового інформування;
  • блок інформації для переселенців;
  • блок турботи про себе та близьких;
  • та блок інформації щодо роботи бізнесу й відновлення економіки у скрутний час.

Це буде низка корисних матеріалів, які допоможуть вам трішки легше пережити ці часи, отримати допомогу, якщо ви потрапили в біду, потурбуватися про себе та близьких та, якщо є змога, відновити роботу, а може й знайти для себе нову корисну справу. Тож слідкуйте за оновленнями у нашому блозі та на сторінці в Facebook: посилання на сторінку.

Віримо в перемогу! Віримо в Україну!

Автор: Компанія “Miloan”
12.04.2022
views
22093  переглядів
shares
5507