Нові способи заробити в Tik-Tok: тренди 2021 року

Нові способи заробити в Tik-Tok: тренди 2021 року
Loader

Хочете дізнатися про нові способи заробітку в Тік-Ток? Ми підготували для вас короткий огляд трендів 2021 року, які зроблять вас популярним блогером, а також знайшли кілька ідей, які допоможуть швидко зробити ваш аккаунт прибутковим!

Тренди Тік-Ток-2021

У Tik-Tok є свої тренди. Вони постійно змінюються. Найпростіший спосіб знайти цікаву тему — зайти в розділ Цікаве і подивитися які хештеги користуються популярністю. Як і про що знімати відео, щоб тема "зайшла", а відео набрало десятки тисяч переглядів і "Реків"? Ми підготували для вас Топ-5 трендів 2021 року.

Ролики з крутим монтажем

У Тік-Ток кожен день приходять тисячі користувачів, які хочуть якось виділятися. Відповідно, конкуренція зростає. Плавний перехід, круті склейки і висока якість — якщо у ваших "відсах" таке буде, ролик точно не залишиться непоміченим. Можна зняти плавне падіння, використати ефект швидкої зміни образу і т.д.

Модно/стрьомно

Ця тема більше підійде для жіночої аудиторії. Ви показуєте модний "лук" і за допомогою склеювання демонструєте абсолютно протилежний — немодний. Наприклад: широкі джинси — вузькі рвані джинси. Знімаючи відео на цю тему, підготуйтеся заздалегідь до негативних коментарів. Їх буде багато, тому що не всі користувачі приймуть вашу точку зору. Але це добре! Чим більше комментів, тим швидше ваш ролик з'явиться в Рекомендаціях.

"До і після"

Можна знімати відео як змінилися ви або ваш кіт, одяг який носили раніше, і який носять зараз, особа без макіяжу і з макіяжем та ін. Цей напрямок буде користуватися великою популярністю в 2021 році. Можна використовувати і інший формат. Наприклад, тік-токери США кілька місяців тому публікували однакові кадри з хештегом "до-після". Глядачі закидали їх численними коментарями, питаючи: "Що змінилося?". В результаті їх відео набирали мільйони переглядів і потрапляли в Рекомендовані.

Вірю/не вірю

Тут все просто! Берете загальновідомий факт і говорите вірите ви в те, що це можливо чи ні. Потім експериментуєте і знімаєте все на відео!

Хенд мейд

На цю тему в Тік-Ток вже є багато роликів, але це не важливо! У 2021 році такий напрямок буде як ніколи актуальним. Знімайте процес виготовлення чого-небудь своїми руками і показуйте це глядачам в прискореному режимі. Особливим попитом користуються ролики, в яких демонструється виготовлення подарунків напередодні свят.

Життя за кордоном

Живете в Польщі, США, Італії? Покажіть тік-токерам, де можна працювати і відпочивати за кордоном, як прожити на певну суму або просто порівняйте умови життя в Україні і в тій країні, де ви зараз проживаєте. У такому ж форматі можна знімати ролики на тему "Життя в провінції" — "Життя в місті".

Огляд авто

Ця ніша на Тік-Ток поки що вільна. Огляди машин, новинок авторинку, круті лайфхаки — все це можна показати на своєму Тік-Ток каналі. Оскільки вік аудиторії соцмережі зараз становить 23+ — відео будуть користуватися великим успіхом і точно потраплять в Рекомендації.

Котики :)

Це перевірена тема, яка 100% заходить! Головне, щоб ролики були милими, смішними і якісними! Професійний монтаж буде великим плюсом.

Як заробити на Тік-Ток в 2021 році?

Способів заробітку на Tik-Tok існує чимало. Так, тут немає партнерки, як на Youtube, але зате ви можете розкрутити свій канал і отримувати дохід від реклами і ще багато від чого! До речі пошук рекламодавців на сьогоднішній день значно спростився. Знайти доступні пропозиції можна, реєструючись на біржах і на спеціалізованих сервісах.

Ось 7 кращих ідей для заробітку в Тік-Ток:

  • реклама блогерів: ви можете заробляти на тому, що будете рекламувати інших блогерів на каналі, а також на коментарях до їхніх відео, лайках і підписках на канали;
  • реклама товарів і послуг: ви можете піарити товари та послуги різних компаній, в тому числі і відомих брендів (якщо у вас дуже багато підписників);
  • бартер: це, коли вам надсилають товари в обмін на рекламу: одяг, косметику, взуття, дитячі іграшки та ін.;
    Донат: це офіційна монета Тік-Тока, яку можуть купити глядачі блогера і відправити йому в якості подяки за цікавий контент;
  • мерч: продаж футболок, світшотів, браслетів з логотипом Тік-Ток, різної символікою і навіть з фотографіями популярних блогерів;
  • продаж аккаунта: ви можете продати свій аккаунт якщо ви більше не хочете ним займатися; щоб визначити ціну, потрібно кількість передплатників розділити на два;
  • створити сітку акаунтів: якщо вам здається, що набрати в Тік-Ток мільйон передплатників нереально, створіть 15-20 акаунтів на різну тематику; якщо контент буде цікавим і якісним, тоді в сумі у вас набереться близько 2 млн передплатників.

Використовуючи наші ідеї і рекомендації, ви швидко зможете перетворити свій канал Tik-Tok в надійне джерело пасивного доходу. Бажаємо успіхів!

Автор: Компанія “Miloan”
07.01.2021
views
9098  переглядів
shares
0