Новий партнер Мілоан — компанія Amigo

Новий партнер Мілоан — компанія Amigo
Loader

Сьогодні у нас для вас приголомшлива новина! У компанії Мілоан з'явився партнер — компанія Amigo. Вона видає довгострокові кредити на великі цілі. Ми вам розповімо про її умови, переваги, а також про те, як можна швидко отримати і погасити довгий кредит.

Умови кредитування Аміго

Аміго — це нова компанія, яка з'явилася на ринку в 2021 році. Головна її спеціалізація — довгі кредити. Маються на увазі позики, які оформлюються на великі суми і на тривалий термін.

Умови Аміго наступні:

  • кредитний ліміт: від 3000 до 30 000 гривень;
  • термін користування коштами: від 90 до 360 днів;
  • погашення: часткове (за графіком платежів);
  • оформлення: онлайн на картку банку;
  • документи: паспорт, ІПН;
  • вік позичальника: від 18 до 65 років.

Кредити видаються на будь-які цілі: придбання техніки, ремонт, рішення форс-мажорів, оплату навчання, лікування, відпочинок і т.д.

Припустимо, ви початківець фотограф і у вас під час зйомок несподівано розбилася камера. Потрібно терміново купити нову, а грошей не вистачає. Мікрокредит — не варіант, тому що повернути борг разом з відсотками потрібно буде не пізніше, ніж через 30 днів. У банку кредит не дадуть, тому що немає офіційного доходу, та і в минулому були прострочення по кредиту. Найправильніше рішення в цій ситуації — звернутися в Аміго! Ось причини:

  • оформити позику можна за 15 хвилин в будь-який день тижня;
  • довідка про доходи, застава, поручителі для отримання кредиту не потрібні;
  • отримати гроші можна навіть з поганою кредитною історією;
  • мета оформлення позики не впливає на рішення по заявці;
  • отримати кредит можна швидко, а погашати довго.

Ще в Аміго зручний особистий кабінет, сучасний функціонал, приємний інтерфейс сайту. Є детальні інструкції та підказки. Якщо щось незрозуміло, завжди можна звернутися в службу підтримки, яка працює з 8:00 до 20:00.

Як отримати кредит в Аміго?

Для оформлення кредиту в Аміго вам знадобиться тільки мобільний телефон, паспорт, ІПН, картка банку та електронна пошта. Подати заявку можна з будь-якого пристрою, який має доступ в інтернет.

Ніякої спеціальної підготовки не потрібно. Головне, щоб ви оформлювали кредит на свою картку і використовували свої документи.

Для початку зайдіть на сайт Аміго, щоб детальніше ознайомитися з умовами та вимогами компанії. Якщо вас все влаштовує, на головній сторінці виберіть суму і термін кредиту. Сума щомісячного платежу буде відображатися праворуч. Натисніть кнопку "Отримати гроші".

Другий крок — оформлення заявки. Введіть особисті дані — обов'язково українською мовою. Для продовження потрібно дати згоду на обробку інформації. Згода на розсилку новин — за бажанням.

На етапі заповнення анкети система запропонує пройти ідентифікацію особи. Це можна зробити за допомогою сервісу "лайф фото" або технології BankID. Процедура займе не більше 1-2 хвилин і дозволить Аміго переконатися, що ви дієте чесно. В анкеті будуть питання про вік, сферу діяльності, сімейний стан і т.д.

Перед відправкою заявки на обробку потрібно буде ще пройти верифікацію картки. Важлива умова: на рахунку повинна бути сума від 1 гривні. В запропоновані поля потрібно буде ввести реквізити картки: номер, термін дії та тризначний код. Через кілька секунд на мобільний телефон прийде СМС з кодом, який потрібно буде ввести на сайті. Якщо ви все зробите правильно — на екрані з'явиться повідомлення "Верифікація пройшла успішно". Під час верифікації Аміго не отримує даних вашої картки. Це абсолютно безпечна і конфіденційна процедура.

Заявки в Аміго обробляються автоматично. Через 5-10 хвилин ви отримаєте відповідь. Якщо вона позитивна, потрібно буде підписати електронний договір. Після цього гроші відразу ж надійдуть на рахунок.

Як бачите, все дуже швидко і дуже просто.

Як погасити довгий кредит від Аміго?

Погашення позики здійснюється за схемою, яка складається індивідуально для кожного клієнта. Виплати потрібно буде робити раз на місяць. Щоб ви не пропустили дату, Аміго нагадає про погашення в СМС.

Погасити позику можна онлайн двома способами:

  • карткою в особистому кабінеті;
  • карткою без авторизації на сайті.

Який би спосіб ви не обрали, платіж в будь-якому випадку буде зарахований. Відстежувати статус заборгованості можна в особистому кабінеті.

Заходьте на сайт amigo, щоб познайомитися з компанією ближче. А якщо вам терміново потрібна велика сума, не втрачайте час – подавайте заявку прямо зараз. Ви будете приємно здивовані тому, наскільки швидко гроші з'являться на картці.

Автор: Компанія “Miloan”
17.09.2021
views
3462  переглядів
shares
3