Обіймемо близьких за 2020-й. З Новим роком, ваш Miloan

Обіймемо близьких за 2020-й. З Новим роком, ваш Miloan
Loader

Залишилося зовсім небагато до настання феєричного свята. Компанія Мілоан поспішає розділити з вами і вашими близькими радість від настання Нового 2021 року. Ми щиро бажаємо вам здоров'я, щастя та родинного благополуччя. Нехай старий рік забере всі печалі, а новий принесе більше світлих і позитивних моментів.

2020 й для багатьох українців виявився непростим. Ми дізналися, що таке пандемія, почали носити маски, вчитися і працювати дистанційно і зрозуміли наскільки це дійсно важливо, коли близькі і рідні люди поруч — живі і здорові.

Miloan, так само як і інші МФО, відчула наслідки Covid, але завдяки вашій довірі і підтримці ми змогли пережити жорсткий карантин і зберегти для позичальників максимально доступні умови кредитування. Мілоан виявився в числі небагатьох компаній, які залишили нульову ставку для нових клієнтів.

На наступний рік у нас багато планів. Вас чекають нові функції, які допоможуть заощадити час і отримати кредит на картку ще швидше, а також багато-багато акцій і розіграшів з суперськими призами. Залишайтеся з Miloan, щоб першими випробувати всі привілеї і новинки, які готує для вас наша команда.

А тепер підіб'ємо підсумки!

В кінці року прийнято говорити про досягнення. У нас теж є результати, навпроти яких хочеться поставити галочки. Давайте зробимо це разом!

  • Збільшення кредитного ліміту. Тепер 15000 гривень можна отримати на картку вже при першому зверненні.
  • Технологія BankID. Під час оформлення кредиту тепер не обов'язково вручну вводити всі дані. Ваш банк сам передасть Мілоан необхідну інформацію, після того як ви натисните "Автризація з BankID".
  • NovaPay — новий спосіб погашення кредиту Мілоан готівкою. Здійснити платіж можна в будь-якому відділенні Нової Пошти. Для цього потрібно лише продиктувати оператору номер договору, підтвердити дані і передати гроші для оплати.
  • Премія "Вибір споживача-2019". Мілоан другий рік поспіль стає переможцем у цій номінації. Це означає, що наші кредити кращі серед усіх пропозицій МФО на ринку.

І це ще не все! У цьому році ми провели більше 30 акцій для наших клієнтів, де розіграли понад 100 тисяч гривень, а ще велосипед, електросамокат, кілька смартвентілатяоров, знижки на кредит до 100%, колонки JBL, телевізор, смарт-годинник і багато інших цікавих і корисних призів.

Нагадаємо, що для отримання кредиту в Мілоан вам вистачить 15 хвилин. Досить зайти на сайт, подати заявку і заповнити невелику анкету. Протягом 3-5 хвилин ви отримаєте відповідь. Після підписання електронного договору гроші надійдуть на картку. Зверніть увагу, що ми більше не вимагаємо вказувати в анкеті номери телефонів родичів і колег — щоб вам було комфортніше працювати з нами.

Новий рік — це особливе свято, коли можна зустрітися з близькими, обійняти їх і побажати всього самого-самого ... Коли можна повірити в диво і загадати бажання... Коли можна просто насолоджуватися запахом мандарин і як дитина радіти моменту, просто тому що Новий рік.

Нехай в 2021-м у вас буде більше приводів для щастя!

З Новим роком, ваш Мілоан!

Автор: Компанія “Miloan”
30.12.2020
views
1258  переглядів
shares
0