ТОП-5 сервісів по заробітку на опитуваннях в Україні

ТОП-5 сервісів по заробітку на опитуваннях в Україні
Loader

Перед тим як виставити на продаж товар або послугу, бренди створюють “портрети” покупців і розмірковують, чим їх можна зацікавити. Для цього частина компаній замовляє опитування на онлайн-сервісах. За кожну анкету учасник отримує гроші. Заробіток на опитуваннях в Україні можна отримати, зареєструвавшись на спеціальних ресурсах. Ваш дохід буде залежати від частоти виконання завдань і їх вартості.

Зазвичай заробіток в інтернеті на опитуваннях підходить тим, кому подобається проходити тести і заповнювати різноманітні анкети. Ми розповімо вам про всі нюанси подібної роботи у 2022 році та про перевірені сайти, які 100% платять гроші.

Як заробити на опитуваннях?

Участь в платних дослідженнях вважається корисним і цікавим видом онлайн-підробітків. Переваги полягають у наступному:

  • ви зможете розвиватися як споживач;
  • у вас з'явиться можливість заробити в інтернеті на опитуваннях кілька сотень гривень на місяць;
  • своїми відповідями ви зможете вплинути на якість товарів і послуг відомих виробників;
  • ваша позиція буде враховуватися під час прийняття важливих рішень.

Робота не вимагає ніяких фінансових вкладень, дотримання графіка і професійних навичок. Комп'ютер і мобільний телефон з доступом в інтернет — це все, що вам знадобиться.

З чого почати?

Простими словами, опитувальник — це онлайн-сервіс, за допомогою якого проводяться соціологічні дослідження. Власниками подібних сайтів можуть бути маркетингові компанії і research-агентства. Опитування проводяться для того, щоб дізнатися думку споживачів.

Якщо ви шукаєте сайт, за допомогою якого можна заробляти на опитуваннях в гривнях, радимо насамперед звернути увагу на способи виведення коштів. Деякі сервіси нараховують гроші в іноземній валюті, але при цьому за допомогою платіжних систем дозволяють перевести їх на картку з попередньою конвертацією.

Щоб отримати дохід від проходження платних опитувань, потрібно виконати кілька простих дій:

  • вибрати сайт-опитувальник з відповідними для вас умовами;
  • пройти реєстрацію: вказати e-mail, номер телефону, придумати пароль;
  • підтвердити реєстрацію за допомогою електронної пошти;
  • заповнити анкету: потрібно буде розповісти про стан здоров'я, сферу діяльності, склад сім'ї, ставлення до шкідливих звичок, спорту і т.д.;
  • дочекатися запрошення на опитування;
  • чесно відповісти на всі питання;
  • отримати гроші/бали на рахунок;
  • перерахувати гроші на картку за допомогою доступних платіжних сервісів.

Запрошення на платні опитування будуть приходити на електронну пошту. Згідно з відгуками користувачів, реальний заробіток на опитуваннях за півроку може становити 2000 гривень, при цьому на роботу потрібно витрачати від 5 до 30 хвилин на день. Рекомендуємо зареєструватися відразу на декількох сайтах, щоб отримувати більше запрошень і більше заробляти.

Хто не може брати участь в опитуваннях?

Незважаючи на те, що платні опитування - це легкий вид заробітку, підійде він не всім. Давайте розберемося, хто не може брати участь в соціологічних дослідженнях:

  • маркетологи;
  • журналісти;
  • фахівці в сфері реклами і зв'язків з громадськістю;
  • люди, які не розуміються на темі опитування.

Наприклад в опитуванні про дитяче харчування можуть брати участь молоді мами, про алкоголь — люди, які його регулярно вживають. Журналісти, маркетологи, рекламодавці не можуть бути допущені до досліджень, оскільки вони знають процес зсередини. Вас можуть відсіяти прямо в середині опитування, не заплативши, якщо ви не будете відповідати критеріям компанії або порушите правила.

Кращі сайти-опитувальники в Україні

Ми проаналізували роботу сайтів-опитувальників, і підготували для вас добірку сервісів, за допомогою яких можна заробити реальні кошти.

Спільнота Opros в Україні

TNS Opros — спільнота яка пропонує платні опитування для громадян України. Схема роботи проста: користувач реєструється на сайті, відповідає на питання і отримує винагороду у вигляді балів, які можна конвертувати в реальні гроші з подальшим виведенням на картку. Для реєстрації потрібно вказати e-mail і трохи інформації про себе. Завдання будуть з'являтися в розділі "Поточні дослідження". Оплата нараховується в балах: 1000 балів = 10 гривень. За одне опитування реально отримати до 4000 балів — про заохочення завжди повідомляється у запрошенні. Мінімальна сума для виведення — 100 гривень. Щоб конвертувати бали в реальні гроші, потрібно накопичити щонайменше 5000 балів. Гроші поки що можливо перевести тільки на рахунок мобільного телефону. Отримати розрахунок також пропонується у вигляді купона на знижку, сертифікат на покупку товарів і послуг. Крім того, користувач може витратити виграні гроші на благодійність або участь в лотереї.

TMG Panel Україна

TGM Panel Україна — це дочірня компанія найбільшого постачальника досліджень світового ринку TGM Research FZE. Вона проводить дослідження серед споживачів для міжнародних брендів. Щоб почати співпрацювати з TGM Panel, слід пройти реєстрацію на українському сайті компанії. Для цього потрібно ввести адресу електронної пошти та пароль. Після цього система попросить вказати особисті дані і заповнити профіль, вибираючи варіанти відповідей на запропоновані питання. Вас будуть питати про інтереси, відношення до ЗСЖ, шкідливі звички, захворювання, якими страждаєте ви або ваші близькі, про сім'ю, проведення дозвілля, роботу тощо. Далі почнуть надходити опитування. Уже після проходження першого дослідження відкриється доступ до реферальної програми — ви зможете запросити в TGM Panel своїх друзів і отримати додаткову винагороду.

Оплата за участь в опитуваннях здійснюється в євро. На одному завданні реально заробити до 42 гривень. Вивести гроші можна через paypal.com. Мінімальна сума для виведення — 324 гривні.

Survey Harbor

Surveyharbor.com — портал платних опитувань, який пропонує чесний заробіток в інтернеті в тому числі і для громадян України. Переваги сервісу:

  • зручні виплати в зручні терміни: гроші можна відразу вивести на банківську карту;
  • реферальная програма: запрошуйте друзів і отримуйте відсотки від їх заробітку;
  • конфіденційність даних: дані користувачів зберігаються під надійним захистом;
  • повагу до учасників досліджень: робота оплачується, навіть якщо опитування не вдалося завершити;
  • онлайн-підтримка: при виникненні труднощів можна в будь-який час звернутися за допомогою до онлайн-консультантів;
  • комфорт: користувачеві дозволяється вибирати мову опитування, межі дозволеного та інші деталі.

Для реєстрації потрібно вибрати країну проживання, мову інтерфейсу, вказати ім'я, e-mail, пароль, дату народження і стать, надати згоду на обробку персональних даних та підтвердити, що ви не є роботом.

Частота опитувань залежить від віку, рівня заповненості профілю, міста проживання та пори року. Наявність нових завдань можна перевіряти в особистому кабінеті на сайті Survey Harbor або на пошті.

Vlasnadumka.com.ua

"Власна думка" — це сервіс онлайн-опитувань, який вважає головним своїм завданням зробити світ кращим. Проект стоврений для тих, хто хоче поділитися своїм досвідом у використанні тих чи інших товарів, оцінити якість послуг, проаналізувати ефективність реклами тощо. Методом тестування та проведення опитувань Vlasnadumka дізнається про враження споживачів про той чи інший продукт, а потім передає цю інформацію замовникам. Послугами компанії користуються такі відомі бренди як "Форд", "Данон", "Боржомі", "Кітікет".

Щоб проходити опитування та заробляти на Vlasnadumka.com.ua, потрібно спершу пройти реєстрацію на сайті. Процедура триватиме не більше 10 секунд. Можна ввести адресу пошти та пароль, а можна використовувати обліковий запис Google. Після цього компанія попросить заповнити анкету, щоб познайомитись та визначити, в яких опитуваннях ви можете брати участь. Запрошення для проходження опитувань надходитимуть на пошту.

За опитування можна отримати від 3 до 200 гривень. Мінімальна сума для виведення – 300 гривень. Гроші можна переказати на картку банку через систему UApay або використати для поповнення мобільного телефону.

Mobrog

Mobrog — це проект німецької організації SPLENDID RESEARCH GmbH. Компанія проводить дослідження по всьому світу через інтернет та використовуючи мобільний додаток. Беручи участь у опитуваннях, користувач отримує можливість висловлювати свою думку, брати участь у маркетингових дослідженнях та заробляти на цьому.

Пройти опитування можна онлайн за допомогою панелі сайту Mobrog.com. Запрошення приходитимуть на пошту із зазначенням ціни та часу, який потрібно буде витратити на проходження опитування. Щоб використовувати Mobrog на мобільному телефоні, потрібно завантажити спеціальну програму. Програма працює як на iOS, так і Android пристроях.

Опитування в Mobrog здебільшого короткі. В якості винагороди можна отримати від 5 до 30 гривень за одну анкету. Гроші можна вивести на Paypal, накопичивши від 5 доларів. Самі користувачі кажуть, що при використанні онлайн-платформи запрошення приходять 2-3 рази на місяць, а при використанні мобільного застосунку заповнювати анкети можна практично щодня.

Заробіток на опитуваннях не можна розглядати як основний, оскільки багато грошей працюючи таким способом ви не отримаєте. Це скоріше підробіток, дохід від якого можна використати на оплату комуналки, поповнення мобільного або покупку якої-небудь приємної дрібнички для себе.

Автор: Компанія “Miloan”
21.01.2022
views
177519  переглядів
shares
17