CreditLife: умови кредитування

CreditLife: умови кредитування
Loader

Що таке CreditLife? Це компанія, яка займається видачею короткострокових позик громадянам України. Кредити оформляються на картку без прихованих комісій і продовжень — на чесних і прозорих умовах. Звернутися в компанію можуть представники всіх соціальних категорій: студенти, жінки в декреті, офіційно і неофіційно працюючі особи, пенсіонери. Головні умови: вік від 18 років і реєстрація в Україні.

Умови кредитування CreditLife

В компанії Кредит Лайф на картку кредит можна отримати на доступних і вигідних умовах: без довідки про доходи, поруки та застави. Процедура оформлення позики займе не більше 15-20 хвилин вашого часу. Подати заявку можна незалежно від місцезнаходження і часу доби. Вона буде прийнята і розглянута найближчим часом. Залишаючи про компанію CreditLife відгуки, позичальники зазначають, що цілодобовий режим роботи є важливою перевагою сервісу.

Особливості кредитування CreditLife:

CreditLife Вимоги та умови
Сума кредиту 1000-10000 грн
Сума при першому зверненні до 10000 грн
Ставка 0,0001% на рік
Доступний період до 85 днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 до 60 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Ставка за кредит фіксована — 0,0001% річних. Також позичальнику потрібно буде кожні два тижні сплачувати комісію за користування позикою — 0,5-1,5% на день. Графік платежів буде зазначений в кредитному договорі.

CreditLife особистий кабінет

Щоб отримати кредит на картку, в першу чергу потрібно створити на сайті Кредит Лайф особистий кабінет. Для цього слід здійснити кілька простих кроків:

  • перейти на офіційний сайт компанії CreditLife;
  • вибрати суму кредиту;
  • вказати прізвище, ім'я, по батькові;
  • ввести і підтвердити номер мобільного телефону;
  • погодитися з правилами використання інформації компанією Кредит Лайф;
  • заповнити невелику анкету: вказати вік, паспортні дані, рід занять, рівень доходу, домашню адресу.

Створивши в компанії Сreditlife особистий кабінет, ви зможете істотно заощадити час на оформлення кредиту. Дані, вказані в анкеті, будуть зберігатися в системі. Повторно вносити їх не доведеться.

Як взяти кредит в Сreditlife?

  1. Виберіть суму кредиту.
  2. Заповніть анкету.
  3. Додайте фото або скан-копії документів.
  4. Дайте відповідь на дзвінок менеджера компанії.
  5. Вкажіть номер картки.
  6. Отримайте гроші.

Якщо ви постійний клієнт компанії, здійсніть в акаунт Сreditlife вхід, використовуючи номер мобільного і пароль. Суму позики можна вибрати на калькуляторі на головній сторінці сайту компанії. Під час першого звернення потрібно буде створити особистий кабінет і заповнити анкету. Для отримання позики слід додати знімки або скан-копії паспорта та ідентифікаційного коду, вказати реквізити картки. Протягом двох хвилин на вказаний вами номер мобільного зателефонує менеджер для підтвердження заявки.

Наступний обов'язковий етап — верифікація картки. Процедура допоможе підтвердити, що ви оформляєте кредит на свій рахунок. Компанія Кредит Лайф дасть відповідь по заявці у вигляді СМС або e-mail. Клієнту залишиться підписати кредитний договір і дочекатися повідомлення про надходження коштів на рахунок.

Як погасити кредит в Сreditlife?

  1. Через особистий кабінет.
  2. Через Приват24.
  3. Через касу банку.

Погасити кредит Сreditlife можна в особистому кабінеті за допомогою картки. Процедура займе 1-2 хвилини. Використовуючи реквізити компанії, оплату також можна здійснити через касу банку або додаток Приват24. Для підтвердження того, що погашення здійснюєте саме ви, може знадобитися номер договору, мобільний телефон, ІПН.

Контакти Сreditlife

Служба підтримки +38 067 473 11 22
Фактична адреса м. Київ, вул. Верхній Вал, 4А
Пошта info@creditlife.com.ua

Пролонгація в Сreditlife. Як продовжити кредит?

  1. Авторизуватися на сайті.
  2. Погасити відсотки.
  3. Подати заявку на пролонгацію.

Щоб продовжити строк дії позики, потрібно виконати на сайті Кредит Лайф вхід в особистий кабінет. Перш ніж підключити послугу, потрібно сплатити відсотки, нараховані на суму кредиту. Пролонгація оформляється на тих же умовах, що й основний договір.

Чому відмовили в Сreditlife?

  1. Помилки в анкеті.
  2. Низький кредитний рейтинг.
  3. Невідповідність ключовим вимогам.

Заявку на кредит потрібно заповнювати уважно, вказуючи тільки достовірні дані, інакше запит може бути відхилений. Негативна кредитна історія, порушення правил видачі позик, проблеми з карткою також можуть послужити приводом для відмови. Щоб уникнути подібних ситуацій, потрібно відповідально ставитися до процедури оформлення позики і уважно читати умови договору.

Автор: Компанія “Miloan”
09.08.2020
views
1854  переглядів
shares
0