Creditplus: умови кредитування

Creditplus: умови кредитування
Loader

Що таке Creditplus? Це сервіс, який надає послуги мікрокредитування громадянам України. Звернувшись в компанію, отримати позику можна за 7 хвилин — без бюрократичних процедур і паперової тяганини. Для цього знадобиться паспорт, ІПН, картка будь-якої фінустанови і мобільний телефон. Завдяки лояльній політиці отримати в Кредит Плюс онлайн займ можуть студенти, фрілансери, жінки в декретній відпустці, пенсіонери, безробітні, а також особи, які працюють неофіційно.

Умови кредитування Creditplus

Компанія Кредит Плюс Україна готова в будь-який момент надати своїм клієнтам фінансову допомогу. Перша позика видається зі знижкою 99,9%. У разі повторних звернень можна заощадити від 5% до 25% завдяки участі в програмі лояльності. Компанія також регулярно надає знижки зареєстрованим клієнтам і позичальникам, які оформили підписку на новини. Про Кредит Плюс відгуки на 90% позитивні. До основних переваг позичальники відносять зручний інтерфейс сайту, прості способи отримання і погашення позики, безпеку і конфіденційність.

Пропонуємо розглянути особливості кредитування детальніше:

Creditplus Вимоги та умови
Сума кредиту 500-12000 грн
Сума при першому зверненні до 10000 грн
Відсотки на день 0,01% при першому зверненні; 1,8% при наступних
Доступний період 3-30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 до 65 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Creditplus особистий кабінет

Щоб оформити кредит на картку, потрібно створити в компанії Кредит Плюс особистий кабінет. Ця процедура займе мінімум вашого часу. Здійснити її можна як з комп'ютера, так і зі смартфона. Для заповнення акаунта знадобляться наступні дані:

  • особиста інформація: стать, ПІБ, вік;
  • контакти: телефон, електронна пошта, домашня адреса;
  • документи: паспорт, ІПН;
  • інформація про працевлаштування: місце роботи, стаж, рівень доходів;
  • реквізити картки: номер, термін дії, CVV-код.

У кожного користувача особистого кабінету Creditplus повинен бути надійний пароль довжиною не менше восьми символів. Позичальник може придумати комбінацію самостійно або використати запропонований компанією варіант.

Зареєстровані користувачі можуть здійснити в акаунт Creditplus вхід в кілька кліків. Для цього знадобиться тільки номер телефону і пароль.

Як взяти кредит в Creditplus?

  1. Вибрати суму і строк позики.
  2. Заповнити невелику анкету.
  3. Ввести платіжну інформацію.
  4. Підписати кредитний договір.
  5. Отримати гроші.

Для отримання позики потрібно здійснити на сайті Кредит Плюс вхід в особистий кабінет. Кнопка розташована у верхньому правому куті екрану. Далі потрібно вибрати умови і оформити заявку. Якщо у вас є для позик Кредит Плюс промокод, введіть його у відповідне поле. У наступному вікні система попросить вас вказати дані банківської картки для проходження верифікації. В рамках цієї процедури з рахунку буде списана сума до 1 гривні. Точну цифру в копійках потрібно буде вказати в особистому кабінеті. Сервіс Credit Plus Україна обробить вашу заявку протягом 3 хвилин. Відповідь надійде на мобільний телефон та електронну пошту. Після підписання електронного договору гроші будуть переведені на рахунок позичальника.

Як погасити кредит в Creditplus?

  1. Банківською карткою.
  2. Через термінали.
  3. У касі фінустанови.

Оплата через особистий кабінет — швидкий та зручний спосіб погашення кредиту. Здійснити платіж можна за допомогою картки, зареєстрованої на Кредит Плюс юа, або будь-якої іншої. Комісія в цьому випадку не стягується.

Під час оплати через термінал ПриватБанку необхідно в розділі «Комунальні платежі» ввести код компанії Кредит Плюс. У призначенні платежу потрібно вказати свій ІПН. Код компанії та ІПН також знадобляться, якщо погашати кредит через Приват24. Щоб здійснити оплату в додатку, потрібно ввести код компанії в пошуковий рядок розділу «Мої платежі». За транзакцію через додаток може стягуватися комісія.

У разі погашення кредиту через термінали IBox, EasyPay, City24, Sistema (SIS) потрібно в категорії «Банківські послуги» вибрати компанію Creditplus. Оплата через касу здійснюється за реквізитами, опублікованими у відповідному розділі на сайті компанії. Для здійснення платіжних операцій через термінали і через касу знадобиться кредитний номер телефону, номер договору та ІПН.

Контакти Creditplus

Телефон гарячої лінії 0 (800) 330-263
Фактична адреса м. Київ, проспект Перемоги, 90-А
Пошта info@creditplus.ua

Пролонгація в Creditplus. Як погасити кредит?

  1. Увійти в акаунт.
  2. Погасити відсотки, пеню, штрафи.
  3. Підключити пролонгацію.

Для продовження кредиту потрібно авторизуватися на сайті, погасити нараховані на суму відсотки, а також сплатити пеню і штрафи (за наявності). Після цього кредит буде автоматично продовжений. Підключати пролонгацію краще в останні три дні дії договору. Продовжити позику можна тільки на той строк, на який вона була оформлена від самого початку. Кількість пролонгацій не обмежена, при цьому буде діяти стандартна відсоткова ставка.

Чому відмовили в Creditplus?

  1. Під час реєстрації вказані недостовірні дані.
  2. Банківська картка прострочена або належить іншій особі.
  3. У позичальника є прострочення по кредитах в інших фінустановах.
  4. Клієнт не має українського громадянства.

Позику онлайн в Кредит Плюс не зможуть отримати позичальники, які вказали в анкеті недостовірну інформацію. Відмову отримають також клієнти, яким не виповнилось 18 років, та позичальники, в яких немає української прописки.

Creditplus завжди перевіряє інформацію про клієнтів в Бюро кредитних історій. Низький рейтинг може стати приводом для відмови у видачі коштів.

Перед подачею заявки потрібно обов'язково перевірити свою картку. Вона має бути оформлена на позичальника, діючою і з позитивним балансом.

Автор: Компанія “Miloan”
21.07.2020
views
3498  переглядів
shares
0