Forza credit (Форза): умови кредитування

Forza credit (Форза): умови кредитування
Loader

Що таке Forza Credit? е мікрофінансова організація, яка працює на ринку України з 2018 року. Незважаючи на доволі короткий період існування, користувачі про сервіс Форза Кредит відгуки залишають на 80% позитивні. Компанія видає онлайн-позики цілодобово: без черг, візитів в офіс і паперової тяганини. Гроші перераховуються на картку через 15-20 хвилин після подачі заявки. Звернутися в Forza Credit можуть представники всіх категорій населення: від студентів до пенсіонерів.

Умови кредитування Forza Credit

Оформити через сервіс Форза Кредит онлайн-позику можна на будь-які потреби. Компанія не буде вимагати у вас доказів цільового використання коштів. Ви зможете витрачати гроші на власний розсуд.

Кредитні послуги надаються тільки фізичним особам, які мають стабільне джерело доходу. Для нових позичальників протягом перших 10 днів будуть діяти спеціальні умови — ставка у розмірі 0,01%. Постійні клієнти можуть знизити вартість кредиту, використовуючи від Форза Кредит промокод. Серед переваг компанії варто відзначити оперативність, можливість подати заявку онлайн, відсутність прихованих комісій та конфіденційність.

Пропонуємо розглянути умови видачі позик компанією Forza Credit Україна більш детально:

Forza Credit Вимоги та умови
Сума кредиту 1000-15000 грн
Сума при першому зверненні до 15000 грн
Відсотки на день 0,01% при першому зверненні; 1,85% при наступних
Доступний період від 65 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 до 70 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн


Forza Credit особистий кабінет

У Forza Credit особистий кабінет потрібно створювати на першому етапі оформлення позики. Для початку процедури слід натиснути кнопку «Кабінет» у правому верхньому куті екрану. Перед вами відкриється вікно входу до облікового запису, але оскільки у вас ще немає своєї сторінки, натисніть «Реєстрація». Далі потрібно виконати наступні дії:

  • вказати номер мобільного телефону;
  • дочекатися СМС з кодом і ввести його у відповідне поле;
  • вказати ПІБ, адресу електронної пошти, ІПН, номер картки, інформацію про працевлаштування;
  • дати згоду на обробку персональних даних.

Успішно зареєструвавшись, ви зможете здійснювати в аккаунт Форза Кредит вхід з будь-якого пристрою, достатньо буде ввести номер телефону і пароль.

Як взяти кредит в Forza Credit?

  1. Авторизуватися на сайті.
  2. Вибрати суму і строк позики.
  3. Заповнити анкету.
  4. Підтвердити картку.
  5. Дочекатися результату розгляду заявки.
  6. Підписати кредитний договір.
  7. Отримати гроші.

На першому етапі потрібно здійснити на сайт Форза кредит вхід або пройти реєстрацію (для нових клієнтів). Після цього сервіс запропонує вибрати умови кредиту: суму і період користування коштами. Зробити це можна за допомогою спеціального калькулятора. Після введення параметрів внизу відобразиться повна сума до погашення.

Наступний етап — заповнення анкети. Постійним клієнтам потрібно буде всього лише підтвердити дані в особистому кабінеті. Якщо у вас є від компанії Forza Credit промокод, введіть його у відповідне поле.

Верифікація банківської картки — обов'язковий крок для всіх позичальників Форза Кредит. З вашого рахунку буде знято суму до 1 гривні. Точну цифру потрібно буде вказати в особистому кабінеті.

Форза Кредит (Україна) проаналізує ваш запит і дасть відповідь в найкоротший строк. У разі схвалення заявки ви отримаєте гроші відразу після підписання кредитного договору.

Як погасити кредит Forza Credit?

  1. Онлайн на сайті.
  2. Через мережу терміналів.
  3. Через касу банку.

Погасити кредит онлайн можна в особистому кабінеті, використовуючи зареєстровану банківську картку. Процедура займе 1-2 хвилини.

У разі оплати через термінал і банківську касу вам знадобиться ІПН, номер договору, мобільний телефон і реквізити рахунку Forsa Credit. Здійснити платіж можна через пристрої EasyPay, iBox, City24, 2Click, 24NonStop, Система.

Задля вашої зручності за два дні до закінчення строку сервіс нагадає про необхідність погашення кредиту.

Контакти Forza Credit

Телефон гарячої лінії 0 800 30 07 70
Фактична адреса м. Київ, вул. В. Хвойки, буд. 15/15
Пошта ceo@fozacredit.com.ua

Пролонгація в Forza Credit. Як продовжити кредит?

  1. Зателефонуйте на гарячу лінію Форза Кредит.
  2. Замовте пролонгацію.
  3. Виберіть новий строк дії позики.

Пролонгація — послуга для тих, у кого немає можливості погасити борг вчасно. Щоб її підключити, потрібно зателефонувати на гарячу лінію компанії і розповісти менеджеру про свою проблему. Номер телефону знаходиться в розділі Форза Кредит Контакти. Співробітник компанії запропонує вам продовжити кредит на максимально вигідних для вас умовах. Скористатися пролонгацією можна тільки після погашення процентної заборгованості. Залишаючи про компанію Forza Credit відгуки, клієнти, які користувалися ціє послугою, пишуть, що вона неодноразово рятувала їх від фінансових труднощів.

Чому відмовили в Forza Credit?

  1. Недостовірні дані в анкеті.
  2. Відсутність постійного доходу.
  3. Банківська картка не відповідає вимогам компанії.
  4. Негативна кредитна історія.

Якщо ви хочете швидко і без зайвих складнощів оформити в Форза Кредит кредит на картку, рекомендуємо вказувати під час реєстрації тільки достовірну інформацію. Компанія відхиляє заявки позичальників, у яких немає стабільного заробітку, які намагаються оформити кредит на чужу банківську картку чи мають прострочену заборгованість в інших МФО. Перед відправкою заявки перевірте правильність вказаних вами даних. Від цього безпосередньо залежить ваш шанс на отримання кредиту.

Автор: Компанія “Miloan”
21.07.2020
views
3285  переглядів
shares
0