Грошик: умови кредитування

Грошик: умови кредитування
Loader

Що таке Грошик? Це мікрофінансова компанія, яка займається видачею короткострокових позик. Кредити оформлюються дистанційно. Подати заявку можна в онлайн-режимі, не відриваючись від справ, перебуваючи вдома або на роботі. Про Грошик відгуки бувалих клієнтів на 80% позитивні, що свідчить про високий рівень довіри до компанії. Грошик гарантує вигідні та прозорі умови, швидку обробку запитів, безпеку і конфіденційність особистих даних. Звернутися в компанію можна в будь-який зручний час. Гроші в позику видаються цілодобово, в будні і вихідні дні.

Умови кредитування в компанії Грошик

За допомогою послуг сервісу Грошик кредит можуть оформити представники всіх соціальних груп, починаючи зі студентів і закінчуючи пенсіонерами. Гроші видаються без довідки про доходи. Освіта, працевлаштування і сімейний стан не мають значення. На повторний кредит надається знижка 50%. Також зменшити вартість позики можна, якщо використовувати від компанії Грошик промокод.

Детальні умови кредитування компанії Грошик

Грошик Вимоги та умови
Сума кредиту 500-14900 грн
Сума при першому зверненні до 5000 грн
Відсотки на день 1,7%
Доступний період для першої позики 30 днів, для наступних від 62 до 180 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Грошик особистий кабінет

Щоб отримати гроші в кредит, потрібно мати особистий аккаунт. Для цього слід натиснути кнопку «Увійти» на головній сторінці сайту. Перед вами відкриється вікно з формою для введення логіна і пароля. Щоб перейти до створення особистого кабінету, клікніть «Зареєструватися». В анкеті потрібно вказати наступну інформацію:

  • загальні відомості про себе: ПІБ, вік, контакти, пароль;
  • фінансовий стан: дані про трудову зайнятість, рівень місячного доходу;
  • реквізити банківської картки: номер, термін дії, CVV-код для верифікації;
  • суму і термін нового кредиту: система запропонує відразу ж отримати гроші в кредит онлайн.

Коли ви станете клієнтом компанії Гошик вхід на власну сторінку можна буде здійснити з будь-якого пристрою. Вам також відкриється доступ до програми лояльності та акцій, які регулярно проводить сервіс.

Як взяти кредит в компанії Грошик?

  1. Увійти в особистий кабінет.
  2. Вказати суму і термін позики.
  3. Підтвердити картку.
  4. Підписати договір.
  5. Отримати гроші.

Перед оформленням кредиту потрібно увійти в особистий кабінет. Для цього можна використовувати аккаунт в Facebook або логін з паролем. На кредитному калькуляторі потрібно вибрати умови. .На цій же сторінці відобразиться сума до сплати з урахуванням терміну і процентної ставки. Наступний крок — верифікація картки. Варто звернути увагу, що для оформлення кредиту потрібно використовувати картку з терміном дії не менше 1 місяця. Договір підписується в онлайн-режимі, вам потрібно просто ознайомитися з правилами видачі кредитних коштів і підтвердити свою згоду з ними. Через 1-2 хвилини потрібна сума надійде на картку.

Як погасити кредит в компанії Грошик?

  1. Через особистий кабінет.
  2. Через Приват24.
  3. У платіжних терміналах.
  4. За допомогою телефону.

Онлайн-оплату можна здійснити через свій аккаунт, використовуючи прив'язану до нього банківську картку. Провести платіж можна також через Приват24. Докладну інструкцію щодо цього способу ви знайдете на сайті в розділі «Погасити кредит».

Що стосується терміналів, то повернути позику Грошик можна тільки через пристрої мереж iBox і ПриватБанку. Необхідні реквізити також розміщені на сайті.

Оплата за допомогою телефону доступна для клієнтів, які мають рахунок у Приватбанку. Для погашення кредиту потрібно набрати 3700, вказати дані картки, реквізити Грошик, а також номер мобільного, прив'язаний до профілю. Гроші будуть переведені протягом 15 хвилин.

Контакти Грошик

Телефон гарячої лінії 0 800 330 525
Фактична адреса м. Київ, вул. Шота Руставелі, будинок 44, офіс 104
Пошта info@groshik.com

Пролонгація в Грошик. Як продовжити кредит?

  1. Погасити відсотки.
  2. Перейти в особистий кабінет.
  3. Підключити послугу пролонгації.

Продовжити договір можна тільки після сплати відсотків за весь період користування позикою. Пролонгація доступна більше ніж один раз. Послуга підключається в особистому кабінеті, її умови визначаються індивідуально.

Чому відмовили в Грошик?

  1. Негативна кредитна історія.
  2. Завершений термін дії картки.
  3. Недостовірна інформація в анкеті.
  4. Вік і громадянство позичальника, які не відповідають умовам.

Уважно ознайомтеся з правилами видачі кредитних коштів компанії Грошик. Невідповідність навіть одному з пунктів може стати приводом для відхилення заявки.

Автор: Компанія “Miloan”
29.07.2020
views
2621  переглядів
shares
0