Як заробити підлітку в Україні в 2022 році?

Як заробити підлітку в Україні в 2022 році?
Loader

Сучасні українці починають замислюватися про питання заробітку ще будучи дітьми. Крім кишенькових грошей, які дають батьки на шкільні обіди і оплату проїзду, їм можуть знадобитися додаткові кошти для здійснення мрій і самореалізації. Як заробити гроші підлітку у 2022 році? Чи реально в шкільному віці поєднувати навчання, роботу і спілкування з друзями? Які існують офіційні способи для працевлаштування та заробітку грошей в 12,13,14 років в Україні? Ми зібрали для вас найкращі ідеї для отримання доходу, які можна реалізувати в вашому районі. Також ви дізнаєтеся, як можна підлітку заробити гроші в інтернеті, витрачаючи всього кілька годин на день.

Як заробити підлітку в інтернеті?

З розвитком комерційного онлайн-бізнесу виникла потреба в рекламі товарів і послуг. Це додаткова можливість отримати дохід для рерайтерів і копірайтерів, контент-менеджерів і дизайнерів, модераторів та редакторів. Почати освоювати подібні професії можна вже з підліткового віку. Заробити перші гроші в мережі можна також на проходженні платних опитувань, написаннях коментарів і відгуків, лайках, репостах, кліках і т.д. Робота в мережі вимагає посидючості, швидкості і уважності. Якщо вам притаманні ці якості — тоді вперед! Ми знайшли 10 ефективних способів, які допоможуть заробити підлітку в інтернеті без яких-небудь вкладень.

  1. Проходження опитувань. Це проста робота, впоратися з якою під силу навіть 12-річному школяреві. Вам потрібно зареєструватися на одному з українських сайтів, які пропонують проходити опитування за гроші. Це може бути Tgmpanel.com.ua, Myiyo.com, або Surveyharbor.com. Завдання будуть приходити на електронну пошту кілька разів на тиждень. За одне опитування реально заробити від 12 до 50 гривень. Працювати можна з комп'ютера, планшета, мобільного телефону.
  2. Серфінг. Це так званий заробіток на кліках. Робота полягає в перегляді рекламних оголошень і сайтів для збільшення трафіку і підвищення рейтингу. Подібні завдання пропонують сервіси Seosprint.net, Socpublic.com. Дохід ви отримаєте невеликий — до 100 грн на місяць, якщо витрачати 3-4 години в день. За один клік платять 5-10 копійок, але це ж всього лише клік ...
  3. Читання листів. Це такий же легкий вид онлайн-роботи, як і попередні два. Що потрібно робити? Реєструватися на сайті і читати. Після прочитання кожного листа буде з'являтися запитання для перевірки, на яке потрібно буде відповісти. Гроші платять за кількість прочитаного: до 50 копійок — за один лист.
  4. Відгуки та коментарі за гроші. Потрібно писати відгуки про товари і послуги: праски, посуд, книги, дитячі іграшки. Платять за таку роботу за тарифом: 10-25 грн/1000 знаків. Знайти замовника можна зареєструвавшись на порталі Advego.com. Це перевірена і надійна біржа контенту в Україні, через яку можна укладати безпечні угоди з замовниками.
  5. Постинг. Робота полягає в розміщенні контенту на сайти роботодавців, в групах соцмереж, та ютуб-каналах. Вам можуть запропонувати публікувати фото, відео і тексти, створені іншими фахівцями. На виконання завдання може витрачатись до 2-3 годин в день. Як тільки ви зрозумієте що до чого — почнете працювати швидше.
  6. Обробка зображень. Освойте Фотошоп і станьте знахідкою для замовників. Якісних зображень потребують багато сайтів: інтернет-магазини, постачальники онлайн-послуг, блогери, моделі, різні салони і студії. Людей, які вміють професійно обробляти знімки — небагато. Це означає, що у вас, будучи підлітком, є всі шанси освоїти дану майстерність і стати затребуваним фахівцем. Знаходити замовників можна в різних групах в соцмережах і на біржах фріланса: Freelance.ua, Freelancehunt.com, Kabanchik.ua.
  7. Рерайт/копірайт. Це робота для підлітків, які люблять і вміють писати. Головна вимога — грамотність і витривалість. Ви повинні на "відмінно" знати мову, оскільки тексти з помилками роботодавці просто не приймають. Для тих, хто не знає, рерайт — це обробка текстових матеріалів з метою їх подальшого використання (за основу береться один текст і переписується своїми словами). Копірайт — це створення тексту на основі декількох джерел з вживанням ключових слів. Матеріали потрібні для реклами, популяризації товарів/послуг, стимулювання зростання продажів.
  8. Переклади. Це гідний спосіб заробітку для школярів, які на високому рівні володіють іноземною мовою. Знайти пропозицію від роботодавця можна на біржах фріланса, а також на сайтах з пошуку роботи: Work.ua, Robota.ua. За переклади в Україні платять по 40-50 грн за 1000 знаків. Якщо пощастить — зможете знайти іноземного замовника і отримати більший дохід.
  9. Блогерство. Це популярний вид заробітку, який приваблює, як дорослих, так і підлітків. Деякі школярі умудряються заробляти до 1000 доларів на місяць успішно розкручуючи свій блог. Найпопулярніші ніші: YouTube, Instagram, Tik-Tok, Blogger.com. Набравши велику кількість передплатників і переглядів, ви зможете привернути увагу рекламодавців.Вони платять блогерам за рекламу своїх товарів і послуг. Головне завдання на першому етапі - запропонувати публіці максимально цікавий, корисний і якісний контент.
  10. Інтернет-продажу. Заробити гроші підлітку можна за рахунок реалізації товарів, виготовлених своїми руками. Це може бути в'язана одяг для дітей і дорослих, вишиванки, сумки, іграшки, прикраси, ручної роботи, картини, фотографії, кімнатні рослини. Продавати можна на Сrafta.ua, OLХ, Zolotiruky.in.ua, Skrynya.ua, Handmadeua.com.ua.

Отримати оплату за роботу більшість інтернет-порталів дозволяють на банківську картку Visa і Mastercard. Ви можете використовувати картку батьків або оформити власну картку Юніор від Приватбанку (доступна для дітей 6-17 років). Деякі сайти пропонують виведення коштів тільки через міжнародні системи. Якщо вам ще не виповнилося 18 років, потрібно домовитися з кимось із дорослих про створення електронного гаманця.

Ідеї ​​для заробітку школярам в своєму районі

Якщо робота в інтернеті — це не для вас, потрібно звернути увагу на способи, що дозволяють заробити гроші підлітку в Україні в вашому місті. Ми знайшли кілька ідей, що дозволяють отримати перші гроші школяреві у вільний від навчання час, не відходячи далеко від дому.

Розклеювання оголошень

Як не дивно, клеючи оголошення по місту, підліток може заробити чималі гроші. Роботодавця потрібно шукати в інтернеті через сайти Trud.com, Olx.ua, Jooble.org. Головне — працювати без посередника, тоді оплата буде вищою. Реальний дохід за повний день роботи— до 400-500 грн. Школяр, працюючи по кілька годин, може отримати 200-300 грн. Щоб уникнути зустрічі з шахраями, радимо віддавати перевагу роботодавцям, які пропонують щоденний розрахунок.

Роздача флаєрів

Подібну роботу зазвичай пропонують компанії з метою розповісти людям про свої товари і послуги. Що потрібно робити? Стояти в зазначеному замовником місці (зазвичай біля метро і великих ТРЦ) і протягувати листівки кожному перехожому, вимовляючи кілька слів. Робота оплачується погодинно. Якщо у вас виникло питання: "Що буде якщо я викину всі листівки в сміттєвий бак, а ввечері просто заберу гроші?", Відразу забудьте про це. Роботодавці знають про такі спокуси, тому завжди контролюють працю своїх підлеглих. Можливий дохід — 50-75 грн/год.

Робота на пошті

Пошукайте в своєму районі поштове відділення. Відвідайте його і запитайте, чи не потрібні там додаткові робочі руки. Вам можуть довірити сортування посилок і листів, розбір документації та іншу рутинну роботу. Оплата залежить від виду діяльності.

Робота кур'єром

Зверніться в одну з кур'єрських служб свого міста і запропонуйте послуги доставки. Підлітки-кур'єри можуть розносити газети і журнали, доставляти піцу або покупки з супермаркету. Наявність велосипеда буде перевагою. Працюючи повний день влітку чи на вихідних можна заробляти 300-400 грн за зміну.

Допомога пенсіонерам

Напевно у вашому районі проживає багато пенсіонерів, які не відмовилися б від допомоги молодих і активних школярів. Запропонуйте їм яку-небудь корисну послугу за гроші:

  • прибирання прибудинкової території;
  • генеральне прибирання житла;
  • робота на городі або в саду;
  • регулярне винесення сміття;
  • похід в магазин, аптеку, банк.

На велику оплату через складне соціальне становище пенсіонерів розраховувати не варто, але кілька десятків гривень ви зможете заробити.

Вигулювання собак

Вигулювання домашніх тварин — популярний вид заробітку для школярів в США. Наші підлітки тільки починають переймати досвід закордонних ровесників. Багато господарів собак і кішок не мають достатньо часу для прогулянок з ними, а деяким просто лінь цим займатися. Вони з задоволенням довірять свою тварину вам на деякий час, щоб собака справила потребу і подихала свіжим повітрям. Головні вимоги: любити тварин і вміти правильно з ними поводитися. Оплата — в середньому 100 грн/год.

Допомога з уроками молодшим школярам

Робота підійде для старшокласників-відмінників. Якщо ви не забули програму молодших класів, то легко зможете допомогти з уроками молодшим дітям. Знайти клієнтів можна в своєму будинку. Розпитайте у сусідів, чи не шукають вони репетитора з математики, англійської мови, історії? Запропонуйте свої послуги і ціну (вона повинна бути мінімум в два рази нижчою, ніж у репетиторів-викладачів). Якщо все піде добре, батьки учнів молодших класів розкажуть про вас своїм друзям, у яких теж є діти. В результаті у вас з'явиться ще кілька клієнтів і можливість збільшити заробіток.

Рукоділля

Цей спосіб заробітку більше підійде для дівчаток. Однак хлопчики теж нерідко проявляють свої таланти в даному напрямку і результат виходить не гіршим! Виготовляйте прикраси для волосся, браслети, м'які іграшки, предмети домашнього декору та виставляйте всю цю красу на продаж. Торгувати можна через соцмережі, дошки оголошень, а можна домовитись про співпрацю з одним із магазинів у вашому місті.

Миття автомобілів

Працювати на автомийку у шкільному віці вас навряд чи візьмуть, але ніхто не завадить спробувати попрацювати на себе! Як це зробити?

  1. Знайдіть необхідний інвентар.
  2. Поспостерігайте, коли та де у вашому місті великі пробки.
  3. Протирайте фари, лобове скло, диски машин, доки водії нудьгують.

За такі послуги деякі автомобілісти платять досить щедро. При цьому пам'ятайте, що на дорозі слід бути дуже обережним!

Ми описали кращі способи, що дозволяють підлітку отримати дохід без шкоди для здоров'я і не відволікаючись від процесу навчання. Заробляючи самостійно, ви зможете збирати гроші на мрію, і час від часу дозволяти собі всілякі приємні дрібниці: похід в парк атракціонів, покупку модного одягу, косметики, походи на піцу з друзями, невеличкі подорожі.

Автор: Компанія “Miloan”
20.01.2022
views
281061  переглядів
shares
73