Money24: умови кредитування

Money24: умови кредитування
Loader

Що таке Money24? Це інноваційна компанія на мікрокредитному ринку України. В основу сервісу покладені нейронні мережі, які допомогли зробити процедуру оформлення позики простішою, швидшою і зручнішою для клієнта. Всі заявки користувачів обробляються автоматично протягом 1-2 хвилин. Залишаючи про компанію Money24 відгуки, позичальники пишуть, що такий підхід вони вважають першим доказом прозорості системи. Отримати кредит в Мані24 можна на будь-які цілі. Працевлаштування, рівень доходів та освіти не мають значення.

Умови кредитування Money24

Послуги компанії доступні для жителів усіх міст України. Ви зможете з легкістю оформити кредит через сервіс Money24 Київ, Money24 Ужгород, Money24 Харків чи Money24 Мукачево. Заявка за будь-яких обставин буде прийнята до розгляду. У разі позитивного рішення ви отримаєте гроші на картку вже через п'ять хвилин.

Умови оформлення позики в Мані24 розроблені таким чином, щоб всі клієнти отримали користь і вигоду від послуг компанії. Для постійних користувачів діє спеціальна бонусна програма. Завдяки участі в ній можна отримати бали за дострокове погашення кредиту, написання відгуків, а також залучених в компанію друзів. Бонуси обмінюються на знижки. Окрім того, можна зменшити відсоткову ставку, якщо використовувати для позик Money24 промокод.

Пропонуємо розглянути особливості кредитування Money24 більш детально:

Money24 Вимоги та умови
Сума кредиту 50-20000 грн
Сума при першому зверненні до 3000 грн
Відсотки на місяць від 22% до 39,7%
Доступний період 7-30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Money24 особистий кабінет

Перш ніж оформити кредит, потрібно здійснити на сайті Money24 вхід до системи. Якщо ви новий клієнт і у вас ще немає особистого кабінету, необхідно пройти реєстрацію. Для цього знадобляться наступні дані:

  • ПІБ;
  • ІПН;
  • номер мобільного телефону;
  • адреса електронної пошти;
  • інформація про сімейний стан.

Потрібно буде також двічі ввести самостійно придуманий пароль, вибрати зі списку секретне питання і у відповідне поле вписати відповідь на нього. В кінці процедури слід ретельно перевірити введену інформацію і прийняти умови використання персональних даних.

Після реєстрації в Мані 24 вхід на свою сторінку ви зможете здійснювати з будь-якого пристрою, який має доступ до інтернету.

Як взяти кредит в Money24?

  1. Вибрати необхідну суму і строк позики.
  2. Відповісти на дзвінок менеджера.
  3. Дочекатися рішення по заявці.
  4. Отримати гроші.

Спочатку слід визначитися з умовами кредитування: вибрати суму і строк позики. Після натискання кнопки «Отримати кредит» потрібно буде здійснити вхід в особистий кабінет Money24. Новим позичальникам система запропонує заповнити анкету. Після введення всіх даних і успішного підтвердження картки вам передзвонить менеджер, щоб підтвердити заявку і задати кілька запитань. Рішення щодо позики буде прийняте протягом п'яти хвилин. Гроші надійдуть на рахунок відразу після підписання кредитної угоди.

Як погасити кредит в Money24?

  1. Онлайн за допомогою банківської картки.
  2. Готівкою через найближчий термінал.
  3. Банківським переказом.

Погашення банківською карткою здійснюється в особистому кабінеті через системи Platon і EasyPay. Опубліковані на сайті Мані 24 відгуки свідчать про те, що цей спосіб є найбільш швидким та зручним.

Здійснити платіж можна також через термінали ПриватБанку і EasyPay. Для цього знадобиться номер договору, ІПН і мобільний телефон.

Оплата через банківську касу здійснюється з використанням реквізитів рахунку Money24. Всі необхідні дані, а також детальні інструкції з покроковим описом способів погашення кредиту можна знайти на сайті компанії.

Контакти Money24

Телефон гарячої лінії 0 800 30 45 15
Фактична адреса м. Тернопіль, вул. Бойківська, 4
Пошта support@money24.ua

Пролонгація в Money24. Як продовжити кредит?

  1. Сплатити відсотки.
  2. Авторизуватись на сайті.
  3. Підключити пролонгацію.

Компанія Мані24 йде на поступки клієнтам, які через виникнення фінансових труднощів не встигають вчасно розрахуватися. Для підключення пролонгації потрібно погасити борг за нараховані відсотки, перейти в особистий кабінет і вибрати відповідну послугу. Продовжити договір можна на той самий строк, на який він був оформлений з самого початку. Кількість пролонгацій не обмежена.

Чому відмовили в Money24?

  1. Недостовірні дані.
  2. Низький кредитний рейтинг.
  3. Обмеження на онлайн-операції.

В компанії Мані 24 кредит можуть отримати лише повнолітні позичальники. Наявність українського громадянства також є обов'язковою умовою. Невідповідність цим вимогам може послужити причиною відмови.

Приводом для відхилення заявки можуть бути і проблеми з карткою:

  • термін дії добігає кінця;
  • на рахунку менше 1 гривні;
  • на онлайн-операції встановлені обмеження.

Під час обробки інформації про позичальника враховується також його кредитна історія. Якщо у вас є прострочення в інших МФО та банках, не варто розраховувати на позитивну відповідь.

Автор: Компанія “Miloan”
25.08.2020
views
3504  переглядів
shares
0