Money4you: умови кредитування

Money4you: умови кредитування
Loader

Що таке Money4You? Це кредитна організація, звернувшись до якої можна отримати онлайн-позику за п'ять хвилин. Для подачі заявки вам не доведеться збирати документи, витрачати час на пошуки потрібного відділення та попереджати колег на роботі, що їм можуть дзвонити для підтвердження вашої платоспроможності. В Money4You отримати гроші можна швидко і просто: не виходячи з дому і не відриваючись від справ.

Умови кредитування Money4You

В компанії Money4You позику можна оформити в будь-який час — в будні, вихідні та навіть святкові дні. Для цього знадобиться ідентифікаційний код, український паспорт, діюча банківська картка, телефон і електронна пошта. Здійснити на сайті Money4you вхід в особистий кабінет можна з будь-якого пристрою, підключеного до Мережі.

Пропонуємо детально розглянути умови кредитування Money4you:

Money4you Вимоги та умови
Сума кредиту 500-7000 грн
Сума при першому зверненні до 3000 грн
Відсотки на день 0,01% на першу позику; 1,99% при наступних зверненнях
Доступний період 2-30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Money4You особистий кабінет

Щоб отримати доступ до кредитних послуг, потрібно створити на сайті Money4You особистий кабінет. Для цього доведеться виконати кілька простих кроків:

  • натиснути кнопку «Реєстрація»;
  • ввести ПІБ;
  • вказати контактні дані;
  • придумати пароль або скористатися запропонованою комбінацією символів;
  • ознайомитися з правилами та умовами видачі позики;
  • дати згоду на обробку персональних даних.

Постійним клієнтам повторно заповнювати анкету не доводиться. Вся інформація зберігається в особистому кабінеті. Залишаючи про Money4You відгуки, користувачі пишуть, що процедура оформлення другої і наступних позик займає всього 2-3 хвилини.

Як взяти кредит в Money4You?

  1. Вибрати умови позики.
  2. Заповнити анкету.
  3. Дочекатися відповіді щодо заявки.
  4. Отримати гроші на картку.

Перший крок — вибір суми і строку позики. Визначитися з умовами вам допоможе кредитний калькулятор, який відразу покаже суму до погашення з урахуванням відсоткової ставки. Якщо ви маєте для кредитів Money4You промокод, введіть його у відповідне поле. Далі система запропонує заповнити анкету. Потрібно буде вказати паспортні дані, ІПН, реквізити банківської картки. Щоб підтвердити, що саме ви є власником рахунку, на який оформляється кредит, потрібно пройти верифікацію. Після успішного завершення процедури компанія прийме заявку до розгляду. Відповідь надсилається у вигляді СМС, e-mail і повідомлення в особистому кабінеті. Після підписання кредитного договору потрібна сума надійде в ваше розпорядження.

Як погасити кредит в Money4You?

  1. За допомогою картки.
  2. Через термінал.
  3. В касі банку.

В Money4You кредит можна повернути через особистий кабінет. Для цього слід авторизуватися, перейти в розділ «Кредити» та знайти зручний спосіб погашення. Гроші можуть бути перераховані з будь-якої картки, а не тільки з тієї, яка вказана в профілю.

У разі самостійного внесення оплати Money4You рекомендує використовувати термінали ПриватБанку.
Для погашення через касу будь-якої фінансової установи вам знадобляться реквізити розрахункового рахунку компанії.

Інформацію можна знайти у відповідному розділі на сайті Money4You. У призначенні платежу обов'язково вкажіть номер кредитної угоди, прізвище та ініціали.

Контакти Money4You

Телефон гарячої лінії 0 800 330 024
Фактична адреса м. Київ, вулиця Казимира Малевича, 87
Пошта info@money4you.com.ua

Пролонгація в Money4You. Як продовжити кредит?

  1. Авторизуватися на сайті.
  2. Погасити відсотковий борг.
  3. Оформити пролонгацію.
  4. Вибрати новий строк кредиту.
  5. Підписати додаткову угоду.

Натисніть кнопку Money4You Вхід. Введіть логін і пароль. Перевірте, чи є у вас заборгованість за відсотками. В разі необхідності переведіть з картки потрібну суму для її погашення. Перейдіть в розділ «Кредити» та клацніть «Оформити пролонгацію». Виберіть новий строк позики. Підпишіть додатковий кредитний договір.

Чому відмовили в Money4You?

  1. Недостовірні дані в заявці.
  2. Прострочення за кредитами в інших МФО.
  3. Спроба оформити позику на чужу картку.

Перед відправкою заявки уважно перевірте інформацію в анкеті на наявність помилок. Від повноти і достовірності даних безпосередньо залежатиме ваш шанс на отримання кредиту. Приводом для відмови може послужити також негативна кредитна історія і спроба оформити позику на ім'я іншої людини.

Автор: Компанія “Miloan”
25.08.2020
views
2456  переглядів
shares
0