Sloncredit (Слонкредит): умови кредитування

Sloncredit (Слонкредит): умови кредитування
Loader

Що таке Sloncredit? Це зручний сервіс мікрокредитування, який почав працювати на ринку України з 2018 року. Головний офіс компанії знаходиться в Києві. За порівняно недовгий період існування Sloncredit встиг завоювати довіру десятків тисяч клієнтів. Головними його перевагами є: чесність, безпека і вигідні кредитні послуги.

Умови кредитування Sloncredit

Через сервіс Слон Кредит онлайн-позику можуть оформити всі повнолітні особи: студенти, фрілансери, офіційно і неофіційно працюючі громадяни, пенсіонери. До кожного клієнта застосовується індивідуальний підхід. Можливо, саме завдяки цьому про компанію Слон Кредит відгуки на 90% позитивні.

Пропонуємо розглянути особливості кредитування більш детально:

Sloncredit Вимоги та умови
Сума кредиту 5-100 тис. грн
Сума при першому зверненні до 50 тис. грн
Відсотки на день 10% в перший день; 0,41% в наступні дні
Доступний період від 3 до 24 місяців
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 до 65 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Sloncredit особистий кабінет

Щоб розпочати співпрацю, потрібно створити на сайті Слон Кредит особистий кабінет. Натисніть помаранчеву кнопку в правому верхньому кутку екрану, а в новому вікні виберіть опцію “Зареєструватися”.

  • Для створення профілю знадобляться наступні дані:
  • номер телефону;
  • адреса електронної пошти;
  • ПІБ;
  • ІПН;
  • серія та номер паспорта.

В подальшому на свою сторінку в Слон кредит вхід можна буде здійснити після введення номера мобільного та SMS-коду.

Як взяти кредит в Sloncredit?

  1. Авторизуватися на сайті.
  2. Вибрати умови позики.
  3. Верифікувати картку.
  4. Підписати кредитну угоду.
  5. Отримати гроші.

Щоб отримати мікропозику, потрібно здійснити на сайті Слон кредит вхід в особистий кабінет. Далі за допомогою калькулятора необхідно вибрати умови: суму кредиту і строк, протягом якого ви будете здійснювати погашення.

Наступний етап — верифікація картки. Ця процедура дозволить переконатися, що ви оформляєте кредит на свій рахунок. Обробка заявки займе 10-15 хвилин. У разі позитивної відповіді система запропонує підписати електронний договір. На вказаний вами номер мобільного прийде СМС з комбінацією символів, яку потрібно буде ввести у відповідне поле. Про надходження грошей на рахунок ви дізнаєтеся з повідомлення, яке компанія відправить на e-mail і телефон. Залишаючи про сервіс Sloncredit відгуки, клієнти пишуть, що гроші завжди приходять вчасно.

Як погасити кредит в Sloncredit?

  1. В особистому кабінеті за допомогою картки.
  2. Через термінал ПриватБанку.
  3. Звернувшись в касу будь-якого банку.

Оплата через інтернет для більшості клієнтів є найзручнішою. Кошти перераховуються швидко, без комісій і додатковий внесків. Платежі приймаються цілодобово.

Для переказу через термінал і Приват24 знадобиться код компанії — 42350798, а також ваш телефон і номер договору. Здійснити операцію можна через розділ “Комунальні платежі” або “Мої платежі”.

Погашення у відділенні банку здійснюється за реквізитами рахунку Sloncredit. Їх можна знайти в кредитному договорі та на офіційному сайті компанії.

В останніх двох випадках може стягуватися комісія.

Контакти Sloncredit

Телефон гарячої лінії 0 800 33 03 83
Фактична адреса м. Київ, вул. Багговутівська, 23
Пошта info@sloncredit.com.ua

Пролонгація в Sloncredit. Як продовжити кредит?

Компанія Слон Кредит не пропонує послугу пролонгації договору. У разі прострочення нараховується штраф. Щоб уникнути неприємних ситуацій, сервіс завжди нагадує про наближення дати погашення кредиту.

Чому відмовили в Sloncredit?

  1. Невідповідність основним вимогам компанії.
  2. Недостовірні дані під час реєстрації.
  3. Проблеми з банківською карткою.

Sloncredit відхиляє заявки клієнтів, яким не виповнилося 18 років, які проживають в інших країнах і не мають українського громадянства. Помилки в анкеті, а також внесення завідомо неправдивих даних можуть стати приводом для відмови в позиці. На позитивну відповідь не варто також розраховувати власникам карток з низьким балансом (менше 1 гривні), зі спливаючим терміном придатності та з обмеженнями на онлайн-операції. Під час прийняття рішення буде також враховуватися кредитна історія клієнта.

Автор: Компанія “Miloan”
25.08.2020
views
2865  переглядів
shares
0