Sos credit: умови кредитування

Sos credit: умови кредитування
Loader

Що таке Sos Credit? Це компанія, в якій можна отримати термінову позику, кредит через SMS чи гроші до зарплати на будь-які цілі та потреби. Кошти перераховуються на картку відразу ж після прийняття рішення щодо заявки. Співпрацювати з компанією вигідно через простоту, прозорість та доступність її послуг. Про це неодноразово писали користувачі в розділі Сос Кредит відгуки. Сумарно клієнти оцінили якість на 4,98 бала.

Умови кредитування

Компанія Sos Credit Україна працює цілодобово. Процедура оформлення позики займає не більше 20 хвилин. Ви можете звернутися по фінансову допомогу за будь-яких обставин, перебуваючи вдома чи в офісі. Заявка буде прийнята і оброблена в найкоротший час автоматичною системою.

Стандартна відсоткова ставка в Sos Credit — 1,99%. На перші два кредити надається знижка в розмірі 50%. Також в якості бонуса позичальники отримують від Soscredit промокод. А для постійних клієнтів розроблена програма лояльності, завдяки якій можна знизити ставку в два рази.

Пропонуємо розглянути умови кредитування більш докладно:

Sos Credit Вимоги та умови
Сума кредиту 500-15000 грн
Сума при першому зверненні до 5000 грн
Відсотки на день 0,995% на першу позику, 1,99% на наступні
Доступний період 1-30 календарних днів
Способи оформлення онлайн
Вік від 18 років
Пакет документів паспорт, ІПН, банківська картка, номер телефону, e-mail
Відділення сервіс працює виключно онлайн

Sos Credit особистий кабінет

Для оформлення кредиту необхідно насамперед створити на сайті Сос Кредит особистий кабінет. Для цього слід виконати кілька простих дій:

  • натиснути кнопку “Увійти” на головній сторінці сайту;
  • в наступному вікні вибрати опцію “Зареєструватися”;
  • в запропоновані поля ввести номер телефону і e-mail;
  • придумати і підтвердити пароль;
  • ознайомитися з умовами та політикою конфіденційності;
  • дати згоду на обробку наданої інформації.

Далі система запропонує заповнити невелику анкету. Для підвищення шансів на отримання кредиту рекомендується вказувати найбільш вичерпні дані. В кінці процедури потрібно додати скан-копії паспорта та ІПН.

Після реєстрації на сервісі Сос кредит вхід в особистий кабінет ви зможете здійснювати за кілька секунд, використовуючи адресу електронної пошти та пароль. Всі відомості, зазначені в анкеті, будуть зберігатися на сайті до тих пір, доки ваш профіль буде активним. У разі повторних звернень заново вводити дані не доведеться.

Як взяти кредит в Sos Credit?

  1. Виконати в акаунт Sos Credit вхід.
  2. Визначитися з умовами позики.
  3. Підтвердити картку.
  4. Отримати гроші.

Спочатку потрібно авторизуватися на сайті і вибрати за допомогою калькулятора умови кредиту. Якщо у вас є для позик Sos Credit промокод, введіть його у відповідне поле. Наступний крок — додавання картки. Вона повинна бути діючою та з позитивним балансом. Для проходження верифікації система попросить вказати номер, термін дії і CVV-код картки. Після успішного завершення процедури заявка буде відправлена на обробку. У разі позитивного рішення клієнту залишиться підписати кредитний договір і дочекатися повідомлення про зарахування коштів.

Якщо у вас виникли труднощі з оформленням мікропозик, ви завжди можете звернутися по допомогу в службу підтримки. На сайті Сос Кредит телефон опублікований в розділі «Контакти».

Як погасити кредит в Sos Credit?

  1. Онлайн-переказом.
  2. Через термінали ПриватБанку та інших мереж.
  3. Звернувшись в касу банка.
  4. Через відділення Укрпошти.

Щоб розплатитися карткою через інтернет, потрібно здійснити на сайті Sosсredit вхід в особистий кабінет. Далі виберіть потрібну послугу зі списку та дотримуйтеся порад сервісу.

Для погашення через термінал потрібно знайти пункт “Фінансові послуги” в розділі “Банківські та фінансові операції”. Потім вказати номер кредитної угоди, ПІБ і суму, яку ви хочете внести. Гроші будуть перераховані протягом години.

У відділенні банку здійснити транзакцію можна з використанням платіжних реквізитів компанії. Їх ви зможете знайти на сайті. Таким же способом процедура погашення здійснюється у відділеннях Укрпошти.

Залишаючи про компанію Sos Credit відгуки, користувачі пишуть, що найчастіше вони платять саме через інтернет.

Контакти Sos Credit

Телефон гарячої лінії 0 800 211 767
Фактична адреса м. Київ, вул. Почайнинська, 23
Пошта support@sos-credit.com.ua

Пролонгація в Sos Credit. Як продовжити кредит?

  1. Увійти в свій профіль.
  2. Перейти в розділ “Стан кредиту”.
  3. Вибрати опцію “Продовження строку”.
  4. Вибрати новий період.
  5. Підписати додатковий договір.

Оформити пролонгацію можна через особистий кабінет Сос Кредит. У розділі “Стан кредиту” потрібно натиснути кнопку “Продовження строку” і вказати кількість днів, на яку ви хочете пролонгувати кредитну угоду. Для завершення процедури система запропонує підписати новий договір. Це можливо зробити тільки після повного погашення відсоткової заборгованості. У разі продовження кредиту знижки і промокоди Sos Credit діяти не будуть.

Штрафи за умови пролонгації не нараховуються. Однак якщо ви допустили під час користування позикою Sos Credit прострочення, компанія буде змушена застосувати санкції.

Чому відмовили в Sos Credit?

  1. Низький кредитний рейтинг.
  2. Недостатньо інформації в анкеті.

Під час розгляду заявки враховується кредитна історія клієнта, а також дані, зазначені в реєстраційній формі. Хороший рейтинг і докладна інформація в анкеті істотно підвищать ймовірність позитивної відповіді.

Автор: Компанія “Miloan”
25.07.2020
views
2205  переглядів
shares
0