Заробіток на кліках в гривнях. Що потрібно робити?

Заробіток на кліках в гривнях. Що потрібно робити?
Loader

Підробіток в інтернеті цікавить багатьох українців: в першу чергу через свою доступності та можливість трудитися у вільний час. Заробіток на кліках українським користувачам пропонується вже зі шкільного віку. Освіта, громадянство, місце проживання не мають значення. Головне, щоб був комп'ютер чи смартфон з доступом в інтернет і бажання працювати. На великий дохід сподіватися не варто, але на оплату комуналки і невеликі покупки коштів повинно вистачити.

Ми розповімо, що потрібно робити, щоб отримати заробіток на кліках в гривнях в 2022 році і як можна вивести гроші на картку, співпрацюючи з іноземними майданчиками.

Види заробітку на кліках

Новачкам, які тільки починають робити кроки до освоєння ніші віддаленої роботи, можна почати з "кліків". Подібний вид заробітку підійде людям, які через відсутність спеціальних навичок не можуть зайняти більш серйозні посади: копірайтера, перекладача, веб-дизайнера. З нашого блогу ви дізнаєтеся, в чому полягає робота на кліках і які завдання потрібно виконати, щоб отримати перші гроші в інтернеті.

Заробіток на введенні капчі

Капча — це тест, який використовують сайти для захисту від ботів. Зазвичай вона являє собою картинку з перекрученими символами. Іноді використовуються прості питання або набір картинок, з яких потрібно вибрати зображення, що відповідають конкретній тематиці. Людина може впоратися з розгадкою капчі, а ось боти — ні.

Спонсорами подібних завдань часто виступають веб-майстри, які підключаються до пошукових сервісів для зчитування статистики. За розгадку 1000 капч вони платять 25-30 гривень. Завдання легкі, тому і заробіток невеликий.

Реєстрація на сайті

Для виконання подібних завдань вам потрібно буде заходити на сайти рекламодавців і реєструватися. Для цього потрібно виконати стандартні дії:

  • ввести логін;
  • двічі ввести пароль;
  • прийняти умови угоди;
  • розгадати нескладну капчу;
  • натиснути кнопку Реєстрація.

За кожну реєстрацію вам будуть платити гроші: від 50 копійок за одне завдання. За реєстрацію з виконанням додаткових завдань можна отримати більше.

Завантаження файлів

Завантаження файлів — це заробіток без фінансових вкладень. Час — основний і єдиний вид витрат, який вам доведеться понести. Що потрібно робити?

  1. Зареєструватися на сайті-файлообміннику.
  2. Завантажити картинку, фото, електронну книгу, пісню.
  3. Дочекатися, поки хтось завантажить ваш файл.
  4. Отримати гроші.

Кошти надходитимуть на рахунок за кожне скачування. Суми будуть мізерними. За 10 завантажень ви отримаєте не більше 3 гривень. Перевірені файлообмінники: Turbobit, DepositFiles, SaleFiles.

Лайки і репости в соц. мережах

Ви напевно зареєстровані хоча б в одній із соціальних мереж. Чому б не почати на цьому заробляти. Що потрібно робити? Усе те, що ви робите кожного дня безкоштовно:

  • ставити лайки;
  • робити репости;
  • залишати коментарі;
  • вступати в групи;
  • підписуватися на пабліки;
  • переглядати відеоролики;
  • виконувати різні завдання.

Заробіток стартує від 3-5 грн/1000 лайків. Інші завдання оплачуються трохи вище, але на великий дохід розраховувати не варто, так як робота дуже легка. Ось сайти, які платять за кліки в соцмережах: VKTarget, V-like, Likes Rock, Qcomment.ru, SMMOK.

Перегляд відеороликів

Заробіток на кліках можна отримувати, переглядаючи відеоролики. Завдання можуть полягати також в проставленні лайків/дизлайков, переходах по рекламних посиланнях, написанні коментарів. Денний заробіток може складати від 3 до 10 гривень. Все залежить від швидкості роботи і кількості часу, який ви готові їй приділяти. Для роботи може знадобитися аккаунт на YouTube. Заробіток на переглядах відео пропонують різні букси, а також сайт Veedok.ru.

Написання коментарів

Написання коментарів і відгуків вважається найприбутковішим видом заробітку на кліках, оскільки оплата часто проводиться посимвольно. За 1000 знаків без пробілів реально отримати до 15-20 гривень.
Знайти роботу можна на біржах фріланса Адвего, Кабанчик, а також на сайтах SEOSprint, QComment, Forumok. Платні коментарі часто замовляють автори форумів, блогери, власники інтернет-магазинів.

Заробіток на платних опитуваннях

Проходження опитувань – популярний вид заробітку на кліках у 2022 році. Для цього потрібно зареєструватися на одному або декількох сервісах, які пропонують цю послугу. Принцип такий:

  • до дослідницької компанії звертаються бренди, щоб дізнатися думку громадськості про свої продукти;
  • компанія проводить опитування серед відповідних категорій зареєстрованих користувачів;
  • замовник отримує результати та висновки.

Дохід залежатиме від кількості опитувань, які ви проходитимете щомісяця. Це цікавий та корисний вид підробітку.

Проходити опитування за гроші пропонують такі ресурси, як TNS Opros, TGM Panel Україна, Surveyharbor.com, Mobrog, "Власна думка" та ін.

Як вивести гроші?

Багато зарубіжних сайтів, що пропонують заробіток на кліках, вказують тарифи в рублях або доларах. Це відлякує українських користувачів, які думають, що в них не вийде перевести на гривневу картку зароблені кошти. Насправді сайти-букси, опитувальники і біржі контенту пропонують масу способів для виведення коштів. До того ж багато площадок мають мультимовний інтерфейс, що дозволяє використовувати їх для заробітку громадянам всього світу.

Щоб перерахувати зароблені гроші на картку українського банку, потрібно шукати способи виведення, які доступні в Україні.

  1. Картки VISA і MasterCard. Деякі сайти пропонують миттєвий переказ коштів на банківські картки, незалежно від країни проживання користувачів. Для роботи з іноземними ресурсами можна оформити валютну картку і отримувати розрахунок відразу в доларах.
  2. PayPal. Популярна платіжна система, яка дозволяє відправляти і приймати грошові перекази. Для відкриття рахунку вам знадобиться банківська картка і мобільний телефон. Перейдіть на сайт PayPal, вкажіть контактні дані, заповніть анкету та підв'яжіть картку. Відкриття рахунку обійдеться вам в 2 долари. Щоб перерахувати зароблені на кліках кошти на картку через PayPal, слід вказати номер рахунку в відповідне поле на сайті роботодавця.
  3. Payeer. Електронний гаманець, за допомогою якого можна здійснювати вивід коштів, зароблених на іноземних ресурсах. Для реєстрації вам знадобиться тільки електронна пошта та пароль. Паспортні дані, ІПН, особисту інформацію вводити не потрібно. На рахунок можна перевести кошти в будь-якій валюті — навіть в криптовалюті. Гроші з Payeer можна також перераховувати на картки VISA і MasterCard будь-якого банку.
  4. AdvCash. Електронна платіжна система для анонімних платіжних операцій в інтернеті. Вона дозволяє мати мультивалютний гаманець і здійснювати перекази: як між своїми гаманцями, так і на рахунки інших користувачів. Гроші можна виводити на картки банків України.
  5. Perfect Money — це платіжна система, яка часто використовується для виведення доходу, отриманого в інтернеті. Для створення гаманця потрібно зареєструватися: ввести ім'я, місце проживання, e-mail, індекс, вибрати тип аккаунта і придумати пароль. Переказати гроші з Perfect Money на картку ПриватБанку можна використовуючи зручний онлайн-обмінник.

Раніше великою популярністю користувався гаманець Webmoney. З його допомогою зручно було виводити кошти, зароблені в мережі. Однак в 2018 році компанія WebMoney Україна потрапила під антиросійські санкції. Заборона на роботу системи діє до сьогоднішнього дня. Українці не можуть використовувати Webmoney для відправки та отримання платежів, виведення коштів, поповнення рахунку і т.д.

Основні переваги заробітку на кліках — це доступність і легкість. Гроші платять за виконання найпростіших завдань, на кожне з яких в середньому йде 10-15 секунд. Кошти виводяться на картки українських банків за допомогою міжнародних платіжних систем. Тепер про недоліки: на лайках, репостах і реєстраціях в інтернеті багато не заробиш. Просидівши за комп'ютером цілий день ви зможете отримати не більше 30 гривень. Робота на кліках занадто монотонна, тому вимагає терпіння, посидючості і оперативності. Дохід не може бути постійним і стабільним. Радимо враховувати всі ці фактори під час пошуку легкого заробітку в мережі.

Автор: Компанія “Miloan”
28.01.2022
views
55402  переглядів
shares
39