Які акції пропонують мікрофінансові компанії в листопаді?

Які акції пропонують мікрофінансові компанії в листопаді?
Loader

Сьогодні на фінансовому ринку України спостерігається жорстка конкуренція між банківськими та небанківськими установами.

Пріоритетною послугою кожної компанії є кредитування, так як саме воно користується найбільшим попитом серед населення. Поки пальму першості в цій сфері утримують мікрофінансові організації.

МФО пропонують дуже вигідні умови оформлення, обслуговування та погашення позик, а також масу привабливих акцій і бонусів. Які з них найбільш актуальні в листопаді — розглянемо далі.

Особливості кредитування МФО

Мікрофінансові компанії досить довго викликали недовіру в українців, але за останні два роки споживачі встигли оцінити переваги таких кредиторів. Серед плюсів можна виділити наступне:

  • простота оформлення запитів (переважно в онлайн-режимі);
  • оперативність прийняття рішення та видачі позикових коштів;
  • відсутність великого пакета необхідних документів;
  • готовність йти назустріч клієнту будь-якого статусу, рівня доходу і кредитоспроможності.

Видаються мікрокредити невеликими сумами на короткий термін (в основному до 30 днів). Процентна ставка по них нараховується щодня та становить в середньому 1,3 - 1,7%.

Щоб подати заявку на сервісі, необхідно виконати кілька простих дій:

  • зареєструватися і заповнити коротку форму позичальника;
  • вказати розмір і термін кредиту;
  • верифікувати банківську карту, на яку повинні надійти гроші;
  • дочекатися рішення МФО.

Взяти в борг можуть особи, які відповідають наступним вимогам:

  • є громадянами України і прописані на її території;
  • досягли повнолітнього віку;
  • мають паспорт, ІПН та діючу банківську карту.

Тут не потрібно надавати довідку про доходи, заставу й поручительство третіх осіб. Досить ввести коректні та правдиві дані в анкеті користувача.

Які акції на онлайн-кредити актуальні в листопаді?

Мікрофінансові організації використовують велику кількість привабливих спецпропозицій як для нових, так і для діючих клієнтів. Проаналізуємо найпопулярніші акції, які діють в рамках їх програм лояльності в цьому місяці.

Позика під 0%

Безвідсотковий кредит передбачений переважно для позичальників, які звернулися вперше. Він використовується з метою підвищення рівня лояльності та розширення клієнтської бази. Зазвичай же денна ставка позики становить 0,01%, а термін — до 30 днів

Промокоди

Ці унікальні набори символів розсилаються існуючим користувачам послуг за допомогою смс-інформування, електронної пошти або соціальних мереж.

Промокоди дають можливість збільшити розмір позики або його термін, або ж зменшити відсоток по кредиту.

Приведи друга

Одна з найпопулярніших акцій, яка дозволяє залучити більше нових клієнтів і зміцнити взаємини з діючими. Порекомендувавши своїм друзям оформити кредит на спеціальних умовах, постійний користувач отримує пристойну знижку на свою діючу позику або ж на оформлення наступної.

Розіграш призів

Напередодні великих свят МФО часто проводять розіграші дорогоцінних подарунків: побутової техніки, грошових виграшів, туристичних путівок, а також надають споживачам безпроцентні позики.

Подібні спецпропозиції часто запускаються в честь дня народження самих організацій або при реєстрації, наприклад, тисячного користувача.

Дешевше нуля

Деякі імениті компанії почали використовувати акції, при яких нові клієнти беруть в борг більше коштів, ніж повинні будуть повернути. Взявши, наприклад, 1000 грн., позичальник поверне лише 950 грн.

Але є один важливий нюанс: громадянам, яким призначено соціальні виплати, краще відмовитися від такого бонусу. Інакше вони можуть втратити право на фінансову підтримку з боку держави.

Зараз підібрати прийнятні умови мікропозик не складає абсолютно ніяких труднощів. Для цього слід ретельно проаналізувати й порівняти інформацію про різні кредитні продукти.

Сподіваємося, що дана інформація буде для вас корисною! Вибирайте варіанти з найбільшою вигодою та цікавтеся додатковими можливостями, зокрема акційними. Тоді онлайн-кредит стане не тільки вашою фінансовою підтримкою, а й приємним бонусом!

Автор: Компанія “Miloan”
04.11.2019
views
2543  переглядів
shares
0