ТОП-10 мотиваційних книг для осені

ТОП-10 мотиваційних книг для осені
Loader

Життя сучасної людини пов'язане з чималою кількістю стресових ситуацій. Проблеми на роботі чи навчанні, кризи у відносинах, фінансові труднощі — все це негативно позначається на нашому душевному та фізичному стані.

Восени у багатьох людей негативні емоції загострюються через брак сонячного світла, погану погоду та властивої цьому періоду апатії. Для тих, хто не хоче піддаватися подібному стану, є прекрасна можливість провести дозвілля приємно і корисно.

Читання хорошої літератури мотиваційного характеру допомагає не тільки розвиватися, а й налаштуватися на позитивні думки. На які саме видання варто звернути увагу цієї осені — розглянемо далі.

Яку користь дає читання мотиваційних книг?

Всі ми рано чи пізно постаємо перед вибором — почати діяти або продовжувати плисти за течією. Більшість, на жаль, вважає за краще не змінювати звичний спосіб життя, навіть якщо від цього залежать грандіозні перспективи.

Найчастіше перешкодою до позитивного вибору є банальна лінь, а також страх невдачі. Мотиваційна література є двигуном багатьох ідей та може стати тим «чарівним стусаном», який призведе до великих успіхів.

Читання таких книг дозволяє отримати кілька вагомих переваг:

  • відпочити й розвантажити мозок;
  • розширити кругозір;
  • отримати корисні знання та підвищити рівень ерудиції;
  • стимулювати себе до активних дій;
  • розкрити внутрішній потенціал.

ТОП-10 книг про мотивацію, які варто прочитати восени

У даному переліку кращих сучасних видань кожен книголюб однозначно зможе вибрати те, що припаде до душі та залишить позитивний відбиток у свідомості.

Серед головних достоїнств цих книг варто відзначити наступні:

  • написані дійсно успішними людьми;
  • прості для розуміння й мотивують до саморозвитку;
  • актуальні для будь-якого часу і представників різних національностей.

Карстен Бредемайер «Чорна риторика»

Автор видання є прогресивним тренером по техніці комунікації. У своєму витворі він вчить вибудовувати вигідні зв'язки з людьми, а також приводить рекомендації по досягненню глобальних цілей для кожної людини.

Річард Бренсон «До біса все! Берися й роби»

Творець цього бестселера — не тільки успішний бізнесмен, але і яскрава неординарна особистість. Його книга — це справжній маніфест, що закликає брати від життя якщо не все, то максимум.

Ентоні Роббінс «Розбуди в собі велетня»

Видання, що завоювало серця мільйонів людей в усьому світі. У ньому описані найефективніші прийоми та стратегії, завдяки яким можна взяти під контроль свої емоції, здоров'я, фінанси і відносини з оточуючими.

Таким чином, кожна людина здатна отримати владу над силами, які керують її долею та життям.

Стівен Кові «7 навичок високоефективних людей»

Твір пропонує універсальне рішення численних повсякденних проблем. В його основу закладено ключові принципи, за якими слід діяти в різних ситуаціях, щоб домогтися високих результатів.

Джон Максвелл «21 незаперечний закон лідерства»

Книга вчить, як стати лідером в будь-якому колективі та колі спілкування. У кожному розділі її творцем розкритий принцип глибинного закону лідерства з практичними прикладами.

Джеффрі Фокс «Як робити великі гроші в малому бізнесі»

Автор видання є одним з найбільш відомих у світі консультантів з підприємницької діяльності. У книзі він розповідає про те, як відкрити бізнес і домогтися в ньому великих висот, а також досягти фінансового та особистісного зростання.

Наполеон Хілл «Думай і багатій»

Якщо читач зацікавлений в отриманні навичок щодо подолання перешкод і здобуття життєвого успіху, цей твір точно припаде йому до смаку. Він по праву став бестселером і залишалося в цьому статусі протягом багатьох років.

Білл Гейтс «Дорога в майбутнє»

У своїй книзі автор Microsoft та видатний підприємець розмірковує про проблеми століття інформаційних технологій. Також автор прогнозує найближче майбутнє людства і приділяє багато уваги основам саморозвитку.

Ден Вальдшмідт «Будь кращою версією себе. Як звичайні люди стають видатними»

У своїй книзі американський бізнес-тренер на прикладі 1000 історій людей з бізнесу, спорту, політики та науки розповідає, як досягти висот у різних сферах життя. Також письменник дає багато корисних порад як заробити гроші, вигідно оформити кредит та вкласти кошти, виходячи з особистого досвіду.

Барбара Шер «Мріяти не шкідливо. Як отримати те, чого дійсно хочеш»

Цей бестселер містить практичні методики вирішення різних життєвих проблем. Для цього людині необхідно володіти навичками грамотного планування та самоорганізації, а також мати доступ до необхідної інформації та контактів.

Останні 30 років книга допомагає читачам перетворювати свої розпливчасті бажання в конкретні результати.

Осінь — найкраща пора для саморозвитку та спокійного дозвілля. Читайте, надихайтеся, сповнюйтеся емоційно, і нехай у вашій свідомості будуть лише позитивні думки!

Автор: Компанія “Miloan”
16.10.2019
views
2185  переглядів
shares
0