Як починають ранок мільйонери?

Як починають ранок мільйонери?
Loader

Більшість успішних людей прокидаються практично зі сходом сонця. Які дії виконують мільйонери в перші години після пробудження, а також в чому полягає перевага ранніх підйомів — розглянемо в даній статті.

Чому корисно прокидатися рано вранці?

Звичка прокидатися о 4-5 годині ранку властива багатьом багатим і знаменитим людям. У США навіть існує клуб мільйонерів, де учасники приймають одну з обов'язкових умов — підйом до 5 ранку щодня.

Наприклад, генеральний директор New Jersey Nets — Бретт Йормарк, взагалі прокидається о 3:30. Прибувши на роботу до 4:30, крім виконання поставлених завдань, він встигає відправляти мотивуючі повідомлення своїй команді.

Головні плюси ранніх підйомів:

  • гармонізація організму відповідно до режиму сонця;
  • виконання більшого обсягу завдань;
  • вивчення свіжих світових новин в числі перших;
  • приклад та мотивація для співробітників.

Відомий поет Вільям Блейк сказав: «Думай вранці, дій вдень, читай ввечері і спи вночі». Таким чином, правильно використані ранкові години впливають на результати усього подальшого дня.

Як мільйонери підтримують душевний і фізичний стан?

Успішні особистості завжди стежать за своїм здоров'ям, душевним станом і намагаються бути в хорошій фізичній формі. Для підтримки цього вони використовують переважно ранковий час.

Спорт

Ранкові заняття спортом позитивно позначаються на організмі людини і його працездатності:

  • сприяють прийняттю стратегічно правильних рішень;
  • підвищують стійкість до стресів і витривалість;
  • наповнюють енергією та ентузіазмом;
  • покращують настрій;
  • зміцнюють віру в себе.

Усвідомлюючи величезне значення фізичних навантажень, успішні люди починають день з розминок, пробіжок, занять в тренажерному залі і т.д.

Так, колишній глава PepsiCo — Стів Рейнмунд, починає ранок о 5 годині і влаштовує пробіжку на 7 кілометрів. А гендиректора Apple — Тіма Кука, в цей час можна зустріти в тренажерному залі.

Засновник компаній Twitter і Square — Джек Дорсі, встає теж о 5 ранку і після півгодинної медитації виконує ще комплекс фізичних вправ.

Гендиректор та президент компанії Starbucks починають день із занять на свіжому повітрі. Ховард Шульц вважає за краще здійснювати ранкову прогулянку на велосипеді з дружиною. Мішель Гасс вже 15 років прокидається о 4:30 і приділяє годину пробіжці.

Медитація

Популярною серед багатих і знаменитих особистостей є гармонізація стану перед початком робочого дня.
Автор популярної книги «Як працювати по 4 години на тиждень ...» Тім Ферріс щоранку присвячує 10-20 хвилин медитації.

Успішна телеведуча Опра Уінфрі, яка домоглася колосальних успіхів в житті, в тому числі завдяки самовдосконаленню, також щодня виділяє для цієї процедури півгодини вранці.

Харчування

Успішні люди ретельно підходять до підбору продуктів харчування. Більшість мільйонерів для сніданку вибирають органічну їжу, хоча є і ті, які починають день з чашки кави.

Одним з прихильників здорового харчування є письменник і філантроп Тоні Роббінс. На сніданок він віддає перевагу яєшні та кокосовому хлібу.

За допомогою корисної та смачної ранкової трапези мільйонери наповнюються енергією, що допомагає їм бути бадьорими протягом усього дня.

Саморозвиток

Ранній підйом дозволяє в числі перших ознайомитися зі світовими новинами.

Коли Стів Рейнмунд був деканом бізнес-школи університету в Уейк Форест, він прокидався о 5:30 і починав ранок з прочитання свіжих випусків газет.

Глава Virgin America — Девід Каш, ледве прокинувшись, включає спортивне радіо Далласа і дізнається новини зі свіжої газети.

Фінансовий аналітик Том Корлі під час досліджень визначив, що 63% багатих людей слухають в машині аудіокниги по дорозі на роботу. Дана звичка є тільки у 5% небагатих людей.

Розвиток і бажання здобувати нові знання — це одна з основних рис мільйонерів, так як вони завжди знаходяться в пошуку свіжих ідей для заробітку грошей.

Планування

Це ще одна характеристика, властива успішним людям. Згідно з дослідженнями, список завдань на день прописують 81% багатих і всього 19% бідних людей.

Сподіваємося, що дана інформація буде для вас корисною! Удосконалюйтеся та розвивайтеся. Якщо ж ви хочете досягти високих результатів, беріть приклад з мільйонерів і успішних особистостей!

Автор: Компанія “Miloan”
07.06.2019
views
5255  переглядів
shares
0