10 способів відчути новорічний настрій

10 способів відчути новорічний настрій
Loader

В дитинстві у більшості з нас не було проблем з новорічним настроєм. Ми з нетерпінням чекали цього світлого свята та раділи кожній дрібниці, яка з ним пов'язана.

А от коли люди дорослішають, вони поступово занурюються в повсякденні проблеми й турботи, тому перестають вірити в новорічне диво. Як підняти настрій напередодні свята і чим себе потішити — давайте розбиратися.

10 перевірених способів створити новорічний настрій

Є чимало способів налаштувати себе й оточуючих на позитивну хвилю перед Новим роком. Ми запропонуємо найдієвіші варіанти, які працюють практично в будь-якій ситуації.

Відвідайте передсвяткові заходи

Мова йде не про корпоративи та гуляння з великою кількістю алкоголю. Потрібно лише трохи пошукати інформацію у Всесвітній павутині, щоб зрозуміти, де можна провести дозвілля та активувати свій новорічний настрій.

Прикрасьте будинок

Нехай порада і банальна, але працює на всі 100%. Запах хвої, ялинкові іграшки, мерехтіння гірлянд — все це позитивно впливає на нашу підсвідомість.

У дитинстві ми всі вирізали сніжинки. Чому б не зробити це зараз? В родинному або дружньому колі цей процес стане веселою і цікавою творчою пригодою.

Пийте глінтвейн або какао

Це справжні зимові напої. Глінтвейном занадто захоплюватися не варто, зважаючи на присутність в ньому алкоголю. Втім, зараз в Мережі є багато рецептів безалкогольних варіантів приготування. Ласуни можуть насолодитися смаком гарячого какао з додаванням зефірок.

І, звичайно ж, не варто забувати про мандарини. Ці новорічні фрукти одним тільки запахом створюють новорічний настрій.

Купуйте подарунки

Складіть список одержувачів та вирушайте по магазинах. Передноворічний шопінг і можливість порадувати близьких завжди приносять позитивні емоції.

Щоб уникнути банальності в виборі презентів, віддавайте перевагу оригінальним і актуальним речам. У рік Білого Сталевого Щура це може бути:

  • гаманцева миша — талісман для залучення грошей, який носять в портмоне;
  • бездротові девайси — навушники, пауербанк, миша;
  • електроковдра — незамінний атрибут в період холодів, який дозволяє швидко зігрітися;
  • сертифікат на послугу або покупку;
  • мотиваційна книга — чудовий подарунок до Нового року, особливо для людей, які прагнуть розвиватися або знаходяться в пошуках себе.

Можна також придбати спеціальний папір і запакувати презенти самостійно. Так буде ще цікавіше.

Влаштуйте фотосесію

Атмосфера в фотостудії, гарний одяг та новорічні декорації здатні змусити очікувати свята навіть тих, хто ненавидить Новий рік. До того ж, отримувати пам'ятні фотографії завжди приємно.

Слухайте музику

Музика здатна творити дива і задавати певний настрій — перевірено психологами і маркетологами. Тому новорічний плейліст просто необхідний для створення гарної атмосфери.

Для цього добре підійдуть такі композиції:

  • Julian Casablancas — I Wish It Was Christmas Today;
  • Mr Little Jeans — Dear Santa;
  • The Kinks — Father Christmas;
  • Dean Martin — Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!;
  • The Waitresses — Christmas Wrapping;
  • The Wombats — Is This Christmas;
  • Mariah Carey — All I Want for Christmas Is You.

Займіться собою

Манікюр, нова стрижка або гарна сукня підніме настрій будь-якій жінці. А чоловікам можна сходити в барбершоп і також увібратися до свята.

Якщо фінанси не дозволяють побалувати себе, можна оформити кредит на невелику суму. Зараз багато організацій дають в борг навіть на відвідування салонів краси.

Дивіться новорічні фільми

Ще один надійний спосіб створити собі святковий настрій — зайнятися переглядом новорічних та різдвяних кінострічок.

Комусь до душі старі радянські фільми, комусь сучасні американські чи французькі, а деякі люди люблять дивитися мультфільми про Новий рік. Власне, яким би не було вподобання, головне — досягти потрібного ефекту.

Встановіть новорічні шпалери

На екран смартфона або комп'ютера ми дивимося частіше, ніж в дзеркало. Змініть на них зображення, поставте веселий статус в соціальних мережах і зробіть зимову фотографію на аватар. Все це буде нагадувати про прихід Нового року і його атмосферу.

Оточіть себе відповідними ароматами

Запах кориці, анісу, гвоздики і хвої у всіх асоціюються з дитинством та різдвяними святами. Використовуючи їх, кожна людина відчуває внутрішнє тепло, тож настрій піднімається автоматично.

Скористайтеся нашими рекомендаціями, мрійте і мисліть позитивно! І нехай в новому році ваш настрій завжди буде на висоті!

Автор: Компанія “Miloan”
27.12.2019
views
5966  переглядів
shares
0