Чим мікропозика вигідніше банківського кредиту?

Чим мікропозика вигідніше банківського кредиту?
Loader

Сучасне кредитування пропонує користувачам масу пропозицій для отримання грошей в борг. Позичальник може оформити кредит у банку на картку або готівкою, мікропозику до 15 тисяч, ломбардну позику. Кожен кредитор має плюси, мінуси, особливості та умови роботи. Мікрофінансові організації створюють гідну конкуренцію банкам на фінансовому ринку. МФО з'явилися відносно недавно, що не завадило їм за короткий час домогтися популярності і затребуваності. Чим мікропозики вигідніше банківських кредитів і чому люди йдуть за фінансовою допомогою в МФО?

Переваги мікрофінансових позик в інтернеті

Кредитування в мережі відрізняється простотою, доступністю і легкістю придбання грошових коштів. Як правило, МФО видають мінікредити:

  • оперативно;
  • мобільно на будь-яку банківську картку;
  • по мінімальному пакету документів (паспорт і код);
  • без перевірок кредитної історії;
  • без підтвердження платоспроможності клієнта;
  • без поручителів і застави.

Мікрофінансові організації оперують невеликими сумами коштів, що знижує ризики фінансових втрат. Відповідно компанії занижують планку вимог до одержувачів, видаючи позики в онлайн режимі практично кожному замовнику. Цілодобовий доступ, оперативність і безвідмовність роблять мікрокредити затребуваним способом кредитування.

МФО видають невеликі кошти (максимум 15 000 грн.), на які не побудуєш будинок і не купиш машину. Але ці гроші цілком впораються з роллю дрібних покупок і витрат. На невеликі суми можна:

  • купити техніку;
  • сплатити комунальні рахунки;
  • купити одяг;
  • заплатити за навчальні курси.

Також мікро суми можуть зіграти роль засобу, щоб дожити до зарплати, пенсії чи стипендії. Швидке і просте отримання, вирішення невеликих фінансових проблем – такими є мікрокредити. Мікрозайми підійдуть, коли терміново потрібні миттєві кошти.

Особливості банківського кредитування: споживчий кредит та інші види позики

Банківське кредитування має свої особливості:

  • великі суми коштів (готівкою, картка або кредитки в банку);
  • довгостроковість кредитування;
  • різні цілі запозичення;
  • розгляд заявок протягом доби;
  • пакет необхідних документів залежить від займаної суми.

Банки можуть позичити більше грошей, ніж МФО. Відповідно і вимог до позичальників у них більше. Установи пропонують різні варіанти угод: заставні, беззаставні, з порукою або без поручителів. Швидкість рішення про видачу коштів занижена, інколи схвалення потрібно чекати більше доби. Перед видачею кредиту, банки попередньо оцінюють платоспроможність кожного клієнта, що займає деякий час.

Скористатися банківськими послугами найкраще, коли потрібна велика сума грошей терміново. Взяти її можна готівкою у відділенні кредитора, який складає графік погашення заборгованості. Мікрозайми хороші тим, що завжди під рукою. Цілодобовий доступ, швидкість схвалення заявки, оперативність і мобільність видачі коштів на карту. Вони вирішують фінансові проблеми в найкоротші терміни. Мікропозиками краще користуватися при постійних дрібних покупках.

Банківські споживчі кредити – виснажливе оформлення, багато вимог, тривалий розгляд запитів. Великі суми беруться на покупку особняка, машини, що є предметами розкоші. Якщо людина не може собі це дозволити, то навряд чи піде оформляти кредит на будиночок біля моря. Люди в країні щодня стикаються з дрібними фінансовими труднощами: не вистачає на їжу, одяг і оплату рахунків. Для таких випадків і призначені міні кредити онлайн в МФО, які легко отримати, не виходячи з дому. Одним з яскравих представників українського мікрокредитування є компанія Мілоан, надійний кредитор в мережі готовий надати допомогу 24 години на добу. Щоб отримати фінансову підтримку фірми, досить подати заявку з особистими даними і необхідною сумою. Протягом 5 хвилин надійде дзвінок нашого оператора, протягом 15 хвилин кошти вже будуть на вашому рахунку. Перший кредит до 3 000 безвідсотковий! Швидкі гроші на вигідних умовах поруч з вами!

Автор: Компанія “Miloan”
06.12.2018
views
2602  переглядів
shares
0