Як правильно зустрічати 2022 рік, щоб збільшити свій дохід?

Як правильно зустрічати 2022 рік, щоб збільшити свій дохід?
Loader

Новий рік вже не за горами! Зовсім скоро ми зберемося за столом зі своїми рідними та друзями, щоб відзначити улюблене і довгоочікуване свято року. Згідно зі східним календарем, 2022 рік пройде під знаком тигра — і не звичайного, а блакитного водяного тигра. Як заслужити прихильність цієї тварини? Що і як потрібно зробити, щоб залучити в дім кошти і збільшити свій дохід наступного року. Ми поспілкувалися з астрологами та про все дізналися!

Як, де та з ким зустрічати Новий рік тигра?

Зустрічати 2022 рік рекомендується вдома у компанії рідних та близьких. Від походів у клуби та кафе цього разу краще відмовитись, бо тигр дуже не любить галасу. Підготовкою до святкування краще зайнятися заздалегідь.

  1. За кілька днів до Нового року приберіть житло. Тигр — дуже охайна тварина, тому скрізь має бути порядок! На ялинку повісьте кілька іграшок чорного та оранжевого кольору. Хазяїн року буде цьому дуже радий.
  2. Святковий стіл має бути багатим. Тигр дуже любить смачно поїсти. На столі мають бути рибні, м'ясні страви, а ще багато фруктів та солодощів. Тигра потрібно щедро прийняти в гості та нагодувати досхочу!
  3. Не забудьте про подарунки. Купуйте своїм близьким щось таке, що їх мотивуватиме. Тигр — це тварина, яка любить досягати поставлених цілей.
  4. Оберіть вбрання. Одяг має бути з натуральних матеріалів: льону, бавовни, хутра, шкіри. А ось синтетики господар року дуже не любить. Серед кольорів надавайте перевагу чорному, жовтому, білому та зеленому.

Це загальні новорічні прикмети, які допоможуть прийняти Тигра у свій дім і показати, що на нього всі дуже чекають і всі йому раді. Смугастий хижак обов'язково відповість вам взаємністю, подарує успіх та благополуччя.

Як зустріти Новий рік, щоб залучити гроші та багатство?

Усі ми перед Новим роком будуємо плани. Підвищення доходу — це важливий пункт, якому потрібно приділити особливу увагу. Якщо хочете примножити достаток в 2022-му, наступні прикмети для вас!

  1. До Нового року треба віддати всі борги. А тих, хто позичав гроші у вас, потрібно попросити повернути борг до 31 грудня.
  2. Придбайте собі нове вбрання на святкування Нового року. У кишеню покладіть купюру крупного номіналу. Витрачати ці гроші не можна до настання Нового року.
  3. Коли накриватимете на стіл, під свою тарілку покладіть монетку. До речі, можна покласти монетки під тарілки гостей або інших членів сім'ї, щоб їх рік теж видався прибутковим.
  4. Приготуйте рівно 12 святкових страв: по одній страві на кожний місяць. Тоді весь 2022 рік у вас будуть хороші доходи.
    Киньте монетку в келих шампанського. Випийте ігристе, коли годинник битиме 12! Якщо не хочете класти монетку в напій — просто тримайте її в руці, коли битимуть куранти.
  5. Загадайте бажання. Формулювати бажання треба так, ніби воно вже здійснилося. Наприклад: "У 2022 році мені вдвічі підвищили зарплату". 2022 року я почав заробляти по 2000 доларів на місяць”. "У 2022 році я купив автомобіль".

Тим, хто хоче залучити гроші та збільшити дохід у 2022 році, астрологи радять напередодні Нового року виконати простий, але дуже дієвий ритуал. Потрібно написати листа до Всесвіту. Зробити це можна як за допомогою ручки та паперу, так і в електронному вигляді. У листі обов'язково потрібно подякувати Всесвіту за все, що ви вже змогли досягти. Далі треба описати свої бажання — і чим конкретніше, тим краще. Наприклад, якщо ви хочете більше заробляти, вкажіть точну суму. Бажаєте розпочати бізнес? Напишіть, чим хочете займатися. Бажаєте купити квартиру? Подумайте, в якому місті та районі вона повинна розташовуватися; скільки кімнат та квадратних метрів у ній має бути. Можна описувати не одне бажання, а кілька. Сховайте листа у надійному місці. Збережіть та помістіть електронний документ в окрему папку. Час від часу послання можна перечитувати (краще вголос!), щоб нагадувати Всесвіту про те, чого ви хочете.

Важливу роль у залученні багатства відіграє декорування будинку та прикрашання ялинки. Чим пишнішим та розкішнішим буде новорічне дерево, тим більше грошей принесе рік Тигра. Віддавайте перевагу золотистим тонам, щоб залучити золото! До речі, сьогодні в Україні модно прикрашати до Нового року не лише ялинку, а й увесь будинок. В інтернеті можна знайти безліч ідей щодо того, як прикрасити кухню, вікна, сходи, вітальню, вхідні двері, будинок зовні. Для цього не обов'язково витрачатися на покупку прикрас — багато речей можна зробити своїми руками з підручного матеріалу разом із дітьми.

Чого категорично не можна робити, зустрічаючи рік тигра?

Існують прикмети та ритуали, які допомагають залучити в дім гроші та достаток. Про них ми вже вам розповіли. Але є також і заборони, порушуючи які можна розгнівати водяного тигра. Чого напередодні Нового року категорично не треба робити?

  1. Зустрічати Новий рік у брудному приміщенні. Потрібно зробити генеральне прибирання до 31 грудня. Те саме стосується прасування та прання. Не можна робити все в останню хвилину — тигр цього не схвалить!
  2. Лаятися з рідними та близькими.
  3. Готувати святкові страви в поганому настрої. Атмосфера має бути максимально теплою та приємною.
    Стригти нігті, волосся, виносити сміття після настання темряви.
  4. Зустрічати Новий рік у старому домашньому одязі або чужому одязі. Потрібно заздалегідь продумати свій образ та купити нові речі.
  5. Святкувати прихід року тигра в компанії одних жінок. За столом обов'язково має бути хоча б один чоловік.

Сподіваємось прикмети та рекомендації, які ми описали для вас у статті, допоможуть скоротити невдачі, проблеми та залучити в дім радість, багатство та успіх. Бажаємо вам зустріти 2022 рік у приємній обстановці, у колі найближчих людей, з красиво прикрашеною ялинкою, подарунками, посмішками та приголомшливим настроєм! І нехай всі ваші мрії здійсняться!

Автор: Компанія “Miloan”
23.12.2021
views
1273  переглядів
shares
0