Кредити на карту: основні цілі українців

Кредити на карту: основні цілі українців
Loader

Зараз швидкі кредити на карту користуються значно більшим попитом, ніж банківські позики готівкою. Вони не вимагають від позичальника надання величезного пакету документів, підтвердження платоспроможності і звітності про цільове використання коштів. Власне, клієнту для оформлення позики навіть не потрібно виходити з дому.

Подати заявку можна в онлайн-режимі. Всього через кілька хвилин необхідна сума буде зарахована на його банківську картку. Це зручно і дозволяє оперативно вирішити багато питань матеріального характеру.

Українці в останні роки все частіше користуються кредитами на карту через фінансові труднощі та доступність таких позик. На які основні цілі використовуються кредитні кошти, і які нюанси існують в такому типі кредитування, розглянемо в деталях.

На що українці беруть у борг?

Для сьогоднішніх реалій характерно те, що велика кількість наших громадян не завжди здатні забезпечити собі навіть елементарні повсякденні потреби. Дотягнути до зарплати, пенсії або стипендії можуть не всі, особливо якщо виникають непередбачені витрати.

У таких випадках люди змушені вдаватися до використання послуг експрес-позик. За даними компетентних організацій, які досліджують фінансово-кредитний ринок України, найчастіше наші громадяни беруть кредити на такі цілі:

  • вирішення повсякденних потреб (купівля продуктів, ліків, оплата рахунків за комунальні послуги і т.д.);
  • оплата одноразових потреб (ремонт, лікування, навчання, подорожі, святкування дня народження, весілля і т.д.);
  • купівля побутової техніки (найбільш поширена ціль оформлення позик);
  • погашення іншого кредиту.

Купівля різноманітних товарів, з якими неможна зволікати, також є однією з найбільш поширених причин звернення до кредиторів.

Особливості оформлення кредитів на карту

Послугами кредитування на банківську карту займаються переважно мікрофінансові організації. Банки також надають такі позики. Однак перелік їх вимог не завжди прийнятний для клієнтів.

Багато людей працюють неофіційно і не можуть надати довідку про доходи. Крім того, банки враховують вік клієнта, ретельно перевіряють його кредитну історію, вимагають наявність застави або поручителів. Також банківські установи розглядають заявки більш тривалий час і часто відмовляють в позиці.

У свою чергу, МФО йдуть назустріч практично всім категоріям клієнтів, більш лояльно ставляться до позичальників з поганою кредитною історією, а з необхідних документів вимагають лише паспорт та ІПН. Такі кредитні компанії видають позики на будь-які цілі навіть безробітним, студентам та пенсіонерам. Розгляд заявки займає переважно не більше 15 хвилин. Кредити надаються на короткий термін (в основному до 30 днів), а процентна ставка нараховується на тіло кредиту щодня.

Як отримати кредит на карту?

Мікрофінансові організації пропонують скористатися послугами позики на різних умовах. Деякі з них в результаті виявляються неприйнятними для клієнта і приводять до боргової ями. Для того, щоб вибрати оптимальний варіант позики з вигідними умовами, слід попередньо оцінити кредитні продукти за кількома критеріями:

  • максимальна сума першої позики;
  • розмір процентної ставки для нових та існуючих позичальників;
  • наявність спеціальних пропозицій;
  • термін кредитування;
  • наявність додаткових комісій та страхових платежів;
  • умови пролонгації, реструктуризації та санкцій в разі несвоєчасного погашення кредитних зобов'язань.

Аналіз цих даних дозволить потенційному позичальникові уникнути в подальшому фінансових проблем і раціонально вирішити свої матеріальні потреби.

Підібравши кредитну організацію, необхідно зареєструватися на її офіційному сайті. Щоб упевнитися в правильності свого вибору, бажано скористатися кредитним калькулятором. Він існує практично на всіх сайтах МФО. Спеціальний калькулятор дозволяє розрахувати конкретні суми виплат на певний термін.

Наступний крок — заповнення заявки на позику. Тут користувач вказує особисту інформацію, дані паспорта та ІПН, а також проходить процес верифікації банківської карти. Після цього він може отримати смс-повідомлення про прийняте рішення. Або з ним зв'язується менеджер компанії для уточнення деталей запиту. У разі схвалення заявки зазначена в ній сума надходить на карту протягом 10-15 хвилин.

Отримати кредит на карту не складає особливих труднощів. Головне — вибрати вигідні умови та раціонально оцінити власні можливості. Таким чином, з будь-якої ситуації можна знайти вихід з позитивним результатом!

Автор: Компанія “Miloan”
05.04.2019
views
2229  переглядів
shares
0