Риби та фінанси: гороскоп 2020

Риби та фінанси: гороскоп 2020
Loader

Настав рік Білого Щура, який обіцяє бути дуже плідним для представників знака зодіаку Риби. Декому 2020-й подарує можливість примножити свій капітал, іншим — досягти суттєвих успіхів у бізнесі, третім — просунутися кар'єрною драбиною.А ось творчі особистості відчують справжній приплив натхнення.

Фінансовий гороскоп для Риб на 2020 рік

Стосовно фінансів поточний рік обіцяє Рибам збільшення рівня доходів. Згідно з прогнозами астрологів, Щур забезпечить прорив у справах і надасть можливість зміцнити своє матеріальне становище. Зусилля, які докладалися протягом попереднього року, почнуть приносити плоди у вигляді збільшення фінансового потоку. Однак варто зазначити, що на подібний результат можуть розраховувати лише ті представники знака, які готові трудитися щоденно. Щоб досягти небувалих успіхів, їм доведеться:

  • багато працювати;
  • не шкодувати себе;
  • нехтувати фізичною і моральною втомою;
  • жертвувати вільним часом.

Тим, хто бажає досягти найвищих показників, доведеться відмовитися навіть від відпустки і дозвілля. Однак винагорода буде вищою, ніж очікувалося.

На найбільший фінансовий прибуток в 2020 році можуть розраховувати Риби, які займаються творчістю, а також ті,хто працюють в інтелектуальній сфері. Ця категорія осіб буде нехтувати накопиченням капіталу і використає отримані гроші для купівель. Ймовірніше, витрати будуть пов'язані з придбанням нерухомості. Або ж підуть на саморозвиток чи освіту дітей.

Представники знака Риби, що працюють в колективі, не зможуть похвалитися великими доходами, тому що їх фінансова успішність в рік Щура буде залежати від настрою начальства. Тож шанс на отримання премій або надбавок до заробітної платні буде мінімальний. Однак у 2020 році в офісних працівників з'явиться можливість перейти в компанію конкурентів на більш високооплачувану посаду. Така пропозиція надійде всього один раз, тому не варто втрачати нагоду.

Хай там що, для більшості Риб поточний рік виявиться кращим за попередні в фінансовому плані. Найбільш сприятливий період для примноження капіталу — це перші місяці весни та закінчення осені.

Чи очікує Риб зростання в 2020 році?

Цього року кар'єра представників знака Риби буде переживати і злети, і падіння. Нові оригінальні ідеї, які сприяють просуванню, будуть змінюватися апатією і небажанням займатися справами. Деякі сплески активності призведуть до розробки нових методів, частина з яких знайде своє практичне застосування.

Згідно із заявою астрологів, перше півріччя для Риб буде напруженим періодом, під час якого фінансові успіхи і кар'єрне зростання вимагатимуть значних зусиль. В ці 6 місяців необхідно буде боротися за будь-які нові можливості, а також виконувати ту роботу, яка раніше була надзвичайно складною. За цих обставин важливо доводити все розпочате до кінця, інакше на успіх можна не розраховувати.

Також необхідно зосередитися на головній меті, тому що робота над всіма напрямками водночас може призвести до безглуздого витрачання часу і сил. У зв'язку з цим астрологи радять скласти список справ, а потім виділити найважливіше завдання, яке дозволить збільшити дохід, підвищити успішність бізнесу і досягти кар'єрного зростання.

Друге півріччя для Риб буде неоднозначним. Якщо працювати мало, то коштів буде ледь вистачати на проживання, а якщо витрачати багато часу на роботу, то його бракуватиме на сім'ю та відпочинок. Щоб виключити фінансові проблеми наприкінці року, слід в першому півріччі приділити максимум уваги накопиченню капіталу.

Рекомендації на 2020 рік

Щоб отримати максимум вигоди від 2020 року і не виснажити себе, Рибам радять:

  • довіряти інтуїції — вона чудово розвинена у представників цього знака, тож в деяких випадках забезпечує більш високий результат, ніж здоровий глузд;
  • насолоджуватися сьогоднішнім днем — не варто будувати багато планів наперед, тому що зміна тієї чи іншої ситуації може все перекреслити;
  • скласти список занять, які надають енергію — це необхідно для того, щоб Риби завжди були в тонусі та могли плідно працювати і примножувати свій капітал.

Також не варто забувати, що прогнози астрологів — це лише припущення. Фінансовий успіх в 2020 році залежить не тільки від того, що пропонує Білий Щур, але й від ваших особистих прагнень і зусиль.

Автор: Компанія “Miloan”
21.02.2020
views
3621  переглядів
shares
0