"Все, що ви маєте знати про кредити" — спецпроект про фінграмотність ТОВ Мілоан

"Все, що ви маєте знати про кредити" — спецпроект про фінграмотність ТОВ Мілоан
Loader

Вся правда про мікрокредити: що воно таке і з чим його їсти. Чи дійсно МФО такий страшний вовк як його малюють? Скільки відсотків реально нараховується по кредитах онлайн? І чи буває ставка 0%?

ТОВ Мілоан запустив спецпроект "Все, що ви маєте знати про кредити", щоб підвищити фінансову грамотність українців, щоб розповісти про важливе простими словами, щоб розвіяти міфи і страхи, щоб кредитні послуги онлайн стали доступні кожному.

“Я хочу взяти кредит, але боюся космічних відсотків. 365% річних — це багато…”

“Мій сусіда брав той мікрокредит. На новий телик. А тепер йому дзвонять колектори. І вранці. І на роботу. І посеред ночі. Не треба мені такого щастя”.

“Я б взяв гроші онлайн, тільки мені мабуть не дадуть. У мене борги були в банку 3 місяці назад…І ще й досі висить непогашений кредит. Я брав на 5 років”

Багатьом людям справді потрібен кредит онлайн, але вони бояться звертатися до МФО через плітки, навіяні сумніви і незнання умов та правил мікрокредитування. Мало хто знає, що МФО контролює Національний банк України, який спостерігає за їхньою роботою, мов те Всевидяче Око. Мало хто розуміє, що МФО не нараховують відсотки навмання — з неба і що вартість кредиту можна розрахувати самому ще до подачі заявки. Мало хто вірить, що колектори — це не люди в шкіряних куртках, які лише погрожують і витрушують останні копійки — а кваліфіковані спеціалісти, які ведуть переговори з боржниками. Мало хто усвідомлює, що онлайн-кредит можна отримати навіть якщо вже є кредит в іншій компанії чи в банку — навіть з поганою КІ, навіть з простроченням.

Саме для того, щоб українці знали і усвідомлювали, вірили і розуміли Мілоан і запустив свій спецпроект. Він для тебе, для вас, для кожного з нас. Він не про те, що “онлайн-кредити — це круто, беріть їх хоч кожного дня”. Він про саму сутність швидких позик, про те як ними правильно користуватись, для чого вони потрібні, скільки вони можуть коштувати, про кредитний договір, про безпеку даних, захист від шахраїв і захист від безграмотності.

Ти маєш право знати все про послуги, якими користуєшся. Ти маєш відстоювати свої права у разі їх порушення. Ти маєш право на якість та безпеку. Шість розділів, які розкажуть про все, що потрібно знати про позики онлайн, практичні поради, розрахунки і приклади із життя — все це знайдете у спецпроекті "Все, що ви маєте знати про кредити" від ТОВ Мілоан. Заходьте, читайте, дізнавайтеся кредитуйтеся і залишайте відгуки. Нам завжди цікава ваша думка!

Автор: Компанія “Miloan”
10.06.2021
views
2170  переглядів
shares
0