Водолій і фінанси: гороскоп 2020

Водолій і фінанси: гороскоп 2020
Loader

Водолій ― знак зодіаку, який відноситься до стихії повітря. Люди, що народилися в період з 21 січня по 18 лютого, мають сангвінічний темперамент. Вони швидко приймають рішення і схоплюють на льоту різного роду інформацію.

Водолії блискавично адаптуються до змін та життєвих перипетій. Для них характерна духовна гнучкість, активність розуму і невтомність, особливо коли вони захоплені улюбленою справою.

Ці особи високо цінують свободу, тому в роботі відчувають необхідність у просторі, який дозволить проявити свою індивідуальність. Які у знака відносини з грошима, і що чекає його в фінансовій сфері в 2020 році — розглянемо в нашому гороскопі.

Водолій та кар'єра

Серед Водоліїв нерідко можна зустріти людей з надздібностями. Це ерудовані, інтелігентні особистості з нестандартним мисленням. У відносинах з керівництвом у них часто виникають труднощі, оскільки ці волелюбні натури не терплять педантичності і повсякденної кропіткої роботи.

Їх стиль життя ― політ фантазії і натхнення, які дуже складно поставити на конвеєр. Тому реалізувати себе вони зможуть лише тоді, коли їм буде дана повна свобода дій.

Враховуючи таланти і здібності Водолія, йому найкраще підходять так звані вільні професії, наприклад:

  • письменник;
  • журналіст;
  • актор;
  • музикант;
  • художник і т.д.

Водолій може бути генератором ідей у будь-яких сферах діяльності.

Найвідомішими особистостями, які народилися під цим знаком, є:

  • Чарльз Дікенс ― відомий англійський письменник, романіст, який став популярним ще за життя;
  • Едуард Мане ― французький живописець, один із засновників імпресіонізму;
  • Дмитро Менделєєв ― відомий російський вчений-хімік, геолог, метролог, фізик і громадський діяч;
  • Томас Едісон ― всесвітньо відомий американський винахідник, один із засновників корпорації General Electric;
  • Рональд Рейган ― американський політичний діяч, який став 40-м президентом США;
  • Пако Рабан ― французький модельєр, засновник власного будинку моди Paco Rabanne;
  • Дженніфер Еністон ― американська актриса, продюсер і бізнесвумен, володарка премії «Еммі»;
  • Шакіра Ізабель Мебарак (Shakira) ― колумбійська співачка, музичний продюсер та автор пісень. Визнана найуспішнішою латиноамериканської виконавицею на сучасній сцені.

Як Водолії ставляться до грошей?

Представники цього знака зодіаку дуже стримані та спокійні в питаннях фінансів. Вони не меркантильні, використовують гроші як один із способів забезпечення належного рівня життя.

Деякі Водолії впевнені, що в далекому майбутньому люди зможуть обходитися без банкнот, кредитних карток та інших фінансових інструментів. Можливо, тому серед представників цього знака дуже мало мільйонерів і по-справжньому багатих людей. Тим не менш вони добре знають, як заробити і скільки коштів необхідно, щоб ні в чому собі не відмовляти.

Гороскоп фінансів на 2020 рік

Рік Білого Металевого Щура віщує Водоліям крутий поворот у сфері фінансів. І, можливо, він відбудеться вже в першій половині року. Зірки обіцяють представникам цього знаку великі витрати і грандіозні купівлі, наприклад, автомобіля чи будинку.

І якщо спочатку це здасться помилкою, то пізніше стане зрозуміло, що рішення прийнято правильно і вчасно. До кінця року їм може надійти вигідна ділова пропозиція. Обов'язково потрібно ретельно обдумати її, зваживши всі за і проти. Зірки будуть допомагати Водоліям в усіх починаннях.

У 2020 році цим представникам повітряної стихії необхідно серйозно зайнятися самоосвітою і підвищенням рівня кваліфікації. Навчальні програми, курси, семінари і тренінги — всі доступні методи потрібно використовувати, щоб отримати більше можливостей і досягти справжнього успіху.

Добре складуться обставини у тих, хто планує відкрити свою справу або вже працює у сфері малого чи середнього бізнесу. Якщо знадобляться додаткові кошти, можна оформити кредит. Заробітки підуть вгору, і повернути борг вийде в найкоротші строки.

Астрологи радять в цьому році піднімати планку своїх бажань. Звісно, щоб досягти всіх цілей, Водоліям потрібно буде добре попрацювати і десь навіть себе пересилити. Але результат таких старань обов'язково їх порадує. А запорукою успіху стане саморозвиток і оточення надійними союзниками.

Автор: Компанія “Miloan”
15.01.2020
views
3320  переглядів
shares
0