Як заощадити час і отримати позику за 10 хвилин?

Як заощадити час і отримати позику за 10 хвилин?
Loader

Стрімкий темп життя сучасної людини змушує економити кожну хвилину. У непередбачених ситуаціях, коли терміново потрібні гроші, а заощадження відсутні, можна піти кількома шляхами: позичити в родичів (друзів, колег) або взяти кредит.

На жаль, з нинішніми доходами навіть найближчі люди часто відмовляють в таких випадках, оскільки не в змозі виділити кошти в борг. А якщо і погоджуються, то їм доведеться детально пояснити, навіщо і на який термін потрібні гроші, коли і за яких обставин буде можливість їх повернути.

Коли ситуація не терпить зволікань, то набагато швидше та простіше вирішити її через кредитні компанії. Де і як можна отримати позику за 10 хвилин — розглянемо в даному матеріалі.

Хто видає моментальні позики?

Зараз на фінансовому ринку України працює близько 1000 організацій, які надають послуги кредитування. До них відносяться:

  • банки;
  • кредитні спільноти;
  • ломбарди;
  • мікрофінансові компанії.

В умовах жорсткої конкуренції кожна компанія намагається утримати свої позиції та залучити якомога більше клієнтів. Зокрема, це вдається завдяки оперативному обслуговуванню.

У той же час у всіх організацій є певні внутрішні правила й обмеження, тому швидкість видачі коштів може відрізнятися. Щоб отримати гроші в банку або кредитній спілці, потрібно буде витратити не менше години, і це в кращому випадку.

Ці компанії ретельно перевіряють платоспроможність і кредитну історію позичальників. Крім того, їм потрібно надати чималий пакет документів. У кредитних спільнотах додатково необхідно зробити перший внесок та вказати дані поручителів. Досить швидко надають послуги ломбарди. Тут отримати кошти можна за 10-20 хвилин, але тільки при наявності заставного майна.

Найзручніші та вигідні умови кредитування пропонують мікрофінансові компанії. Саме вони спеціалізуються на термінових позиках, які споживачі можуть отримати в Мережі.

Як отримати онлайн-кредит за 10 хвилин?

Щоб скористатися послугами МФО, користувачеві необхідно зареєструватися на офіційному сайті компанії, заповнити коротку анкету з особистими даними і прикріпити свою банківську карту. Після верифікації картки та перевірки всіх даних клієнта зазвичай дзвонить представник компанії, щоб уточнити деталі запиту.

Рішення про видачу позики приходить на електронну адресу або в СМС-повідомленні. При схвальній відповіді заявлена сума миттєво надходить на рахунок позичальника. Сучасні сервіси мікрокредитування використовують скорингові програми, які максимально швидко обробляють внесену інформацію.

Тому користувачеві не доводиться довго чекати підтвердження запиту. Зазвичай на це йде не більше 10-15 хвилин. А при повторному зверненні час процедури скорочується до 5 хвилин, оскільки немає необхідності знову проходити процедуру реєстрації. Клієнту достатньо вказати суму і термін нового кредиту через особистий кабінет.

Дуже важливо при заповненні заявки вносити правдиву інформацію, не допускати помилок, а також використовувати особисту банківську карту з діючим терміном. Найменша помилка може стати причиною відмови компанії. Системи онлайн-сервісів відразу визначають справжність зазначених даних, і при їх невідповідності блокують профіль користувача.

Які вимоги до позичальників?

Мікрофінансові організації, на відміну від банків і інших фінустанов, дуже лояльні до своїх клієнтів. Їх послугами користуються і безробітні, і навіть люди з поганою кредитною історією. При наявності не більше трьох позик з простроченням до 90 днів тут можна розраховувати на фінансову підтримку.

Щоб оформити кредит, досить відповідати наступним критеріям:

  • бути громадянином України і проживати на її території;
  • мати паспорт, ІПН та активний номер мобільного телефону;
  • перебувати у віці від 18 до 70 років (діапазон може відрізнятися в залежності від політики компанії);
  • бути власником карти українського банку.

Тепер заощадити час та отримати позику за 10 хвилин не складає особливих труднощів. Сподіваємося, що якщо виникне необхідність в додаткових коштах, ви зможете швидко отримати кредит на будь-які цілі не виходячи з дому!

Автор: Компанія “Miloan”
29.11.2019
views
2108  переглядів
shares
0