Чому кредит на карту завжди рятує в екстрених випадках?

Чому кредит на карту завжди рятує в екстрених випадках?
Loader

Кожна людина хоч раз у житті стикадась з фінансовими труднощами, які вимагали миттєвого вирішення. Раптова хвороба, поломка автомобіля або сантехніки в будинку — подібні ситуації виникають завжди несподівано та невчасно.

Якщо грошові резерви порожні і позичити ні в кого, виручити в таких випадках можуть експрес-кредити на карту. Як їх отримати і чому вони вигідні — розглянемо далі.

Що таке онлайн-кредит?

Суть послуги полягає в тому, що клієнт подає запит через Інтернет, після чого заявлена сума коштів надходить на його карту. Онлайн-кредитами в Україні займаються переважно мікрофінансові компанії.

Банки також працюють в Мережі, однак в основному зі своїми клієнтами, у яких чиста кредитна історія та є офіційне джерело доходу. Тому позичити тут може не кожен. До того ж, на очікування відповіді іноді доводиться витратити 2-3 дні.

Для отримання кредиту в МФО споживачеві не потрібно збирати документи та відвідувати відділення компанії. Досить зареєструватися на сайті організації, заповнити коротку анкету і прикріпити свою карту. Після перевірки всіх даних та верифікації картки сервіс видає рішення про схвалення або відхилення заявки.

При позитивній відповіді гроші відразу надходять на рахунок користувача. Сторони підписують електронний договір, який має повну юридичну силу та підтверджує узгодження всіх умов угоди.

Особливості кредиту на карту

Онлайн-позики часто називають кредитами до зарплати, тому що кошти видаються на короткий термін. Такі позики ідеально підходять тим, кому гроші потрібні буквально на один-два тижні.

Більшість топових МФО пропонує всім новим клієнтам до 7 тис. грн. на карту під нульовий відсоток. При повторних зверненнях тут доступно вже 10-20 тис. грн. під 1-2% в день. Період кредитування зазвичай становить від 14 до 30 днів. Деякі компанії видають мікропозики на два місяці.

Практично на всіх онлайн-сервісах є опція пролонгації договору. Вона дозволяє продовжити термін позики на кілька днів або тижнів, якщо споживач затримується з погашенням боргу.

МФО схвалюють до 95% запитів і вкрай рідко відмовляють споживачам послуг. Вони не вимагають надати заставу, дані поручителів, довідку про доходи та інші документи, що підтверджують платоспроможність. Для оформлення онлайн-кредиту досить паспорта та ІПН.

Щоб отримати позику, необхідно відповідати наступним вимогам:

  • бути громадянином України;
  • мати паспорт та ідентифікаційний номер платника податків;
  • перебувати у віці від 18 до 70 років (в деяких компаніях немає обмежень максимального віку);
  • бути власником картки будь-якого українського банку.

Як онлайн-кредит допомагає в екстрених ситуаціях?

У нашому житті може статися все що завгодно. Наприклад, на роботі затримали зарплату або людина не змогла розрахувати свій бюджет, через що гроші різко закінчилися. Іноді люди позичають друзям, а потім самі сидять без копійки, так як борг їм не повертають.

За статистикою, найбільш часто мікрокредитами користуються, коли є необхідність в наступному:

  • термінова операція або платний огляді у лікаря;
  • купівля предметів першої необхідності;
  • ремонт автомобіля, трубопроводу, побутової техніки;
  • оплата комунальних послуг, оренди за квартиру;
  • придбання товару за вигідною ціною тощо.

У таких випадках онлайн-займ здатний буквально врятувати ситуацію, причому швидко і без особливих зусиль. Як саме?

По-перше, оформити кредит на карту можна цілодобово. Більшість мікрофінансових організацій працює в режимі 24/7. Тому користувачеві немає необхідності чекати до ранку, щоб отримати гроші.

По-друге, послуга доступна практично кожному повнолітньому громадянинові: студенту, пенсіонеру, жінці в декреті, безробітному та навіть позичальникові з поганою кредитною історією.

Клієнту не доведеться шукати фінустанову, яка погодиться надати допомогу. Досить кілька хвилин зачекати рішення МФО.

По-третє, оформлення та видача позики займає всього 15-20 хвилин. А в екстрених ситуаціях швидкість — це один з найбільш істотних факторів.

Отримати кредит на карту не складає особливих труднощів. Головне — вибрати вигідні умови і раціонально оцінити власні фінансові можливості. Таким чином, ніколи не варто впадати у відчай, адже з будь-якої ситуації можна знайти вихід з позитивним результатом!

Автор: Компанія “Miloan”
18.11.2019
views
2164  переглядів
shares
0